ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Ik las uiteenlopende reacties, maar ik heb toch een Lego doos besteld. Ze waren verre uit de goedkoopste en het was binnen 2 dagen binnen. Prima zaak, zou er zo weer bestellen!

Zeer snel en goed verpakt!

Ik zocht een Legoset en Alternate had de beste prijs. Het zoeken en bestellen ging erg gemakkelijk en de de volgende dag had ik de bestelling binnen. Product was fantastisch. Topervaring dus.

Zoals ik in mijn algemene toelichting al zei: de levering was supersnel. Alles was netjes verpakt ook.

Zoals altijd weer een prima adres voor m'n pc onderdelen. Bedenk me ad hoc iets nodig te hebben, check de site en boem... de volgende dag in huis. :)

Precies wat je mag verwachten en wat er belooft wordt.

Twee harde schijven (Toshiba X300 14TB, 256MB cache, bulk) besteld, volgens Alternate waren ze nog op voorraad bij de winkel en konden ze dus na verwerking van de bestelling direct geleverd worden. Helaas heb ik na twee dagen nog steeds niet hun beloofde verzendbevestiging met daarin een Track & Trace-code ontvangen. Na het zelf invullen van mijn ordernummer op hun website blijkt dat de artikelen tóch niet op voorraad zijn. De productpagina op Alternate.nl is inmiddels wel bijgewerkt. Er staat "levering vertraagd, binnenkort op voorraad". Op de productpagina op Tweakers staat Alternate niet meer in de lijst van winkels*. Ik vind het erg vervelend dat ik nu geen indicatie heb van wanneer mijn bestelde producten verzonden (en bezorgd) zullen worden.

* https://tweakers.net/pric...ulk-256mb-cache-14tb.html

Goede website, leuke prijzen en duidelijk in gebruik. super snelle duidelijke stappen wist niet eens dat alternate ook lego verkoopte

S'avonds besteld en het zou 2 tot 3 dagen duren.
Maar had het de volgende dag al in huis.

Altijd goede ervaringen met alternate. Assortiment is breed en goed op voorraad. Snelle levering op afgegeven moment.

Snelle levering op het afgegeven moment. Product goed verpakt en zonder schade geleverd.

Klantenservice is de reden waarom ik vaak bij alternate bestel. Klantenservice is kundig, goed te bereiken en altijd zeer oplossingsgericht. Top!

Producten worden duidelijk uitgebeeld, je kan lekker rondkijken en meestal hype producten. Zo nu en dan goedkoper dan andere webshop.

Ja simpel verhaal. Je besteld en het komt op de aangegeven datum aan.

Bestelling snel binnen en goed verpakt. Precies wat er besteld is. Zoals gewoonlijk bij Alternate.

Snel en goed tijdvak aangegeven.

Fijne website, ze hebben alles wat je nodig hebt wanneer je een pc gaat bouwen. Snelle levering.

Niks op aan te merken. Was op tijd.

Duidelijke website; makkelijk bestellen. Binnen 1 dag geleverd. En ook nog voor een scherpe prijs!

Vrijdag om 17:00 een processor besteld, zaterdagmiddag rond 15:00 binnen gekregen. Heel snel en netjes en netjes verzonden. Eerder ook goede ervaringen mee gehad.

Heel snel geleverd en goed verpakt zonder teveel verpakkingsmateriaal (maar genoeg bescherming).

Bestellen gaat gemakkelijk, de spullen zijn snel geleverd echter wel een beetje zonde dat er twee koeriers komen voor twee spullen. Niet echt milieu bewust.

UPS voor een pc case en DHL voor een reepje ram.

Ik heb een pc case en een reepje RAM besteld, beide werden apart de volgende dag geleverd. De case door UPS en het ram via DHL. Ze kwamen nog net niet achter elkaar aan gereden.

Erg milieuvriendelijk kan ik dit niet noemen en is te voorkomen lijkt me.

Toetsenbord besteld via Alternate volgende dag binnen kregen. Product goed verpakt en naar beschrijving dus niks op aan te merken. Perfecte service.

Dag na bestelling ontvangen.

Nest Thermostaat besteld. Scherpe prijs. Snel geleverd.
Bij het gebruik bleek dat hij niet samen werkte met onze CV.
Teruggestuurd in de originele verpakking en binnen drie dagen geld weer op de rekening. Prima service

Binnen drie dagen geld retour!

Product besteld. Bestellen en betalen verliep soepel en alle nodige informatie was verschaft. Verzenden ging ook goed.

Levering was de volgende dag. Helaas verzending dit keer wel met DHL, terwijl (als je geluk hebt of bijbetaalt) dat met Trunkrs gebeurt. Dat is een veel betere bezorgdienst.

Deze aankoop verliep heel goed. Snelle verzending Dus kortom heel tevreden.

Ik heb ook wel eens overhoop gelegen met alternate maar deze bestelling was prima.

In de ochtend besteld en zelfde dag nog geleverd.

Nooit gezeik. Goeie klanten service en hebben alles was je nodig hebt op voorraad meestal. Goeie bedrijf met snelle levering. En aantrekkelijk betaal methode.

Altijd goed en strakke verpakking tot nu toe geen schade ontvangen

Altijd snelle actie en goeie response

Bij Alternate doen ze hun uiterste best om een bestelling zo snel als mogelijk te regelen en af te wikkelen.

Alternate doet z'n uiterste best maar.............DHL zorgt voor een negatieve ervaring omdat ze de bezorging van een pakket ( met dag en uur ) op een adres melden terwijl er in het geheel NIETS daadwerkelijk is geleverd.
Een klachtenlijn meldt dat het óók een werkdag láter kan zijn.
De bezorg-auto heeft nota bene op de in de mail vermelde tijd hier voor de deur gestaan. !!!! DAAR kan Alternate dus niks aan doen !!!!

---

ga zeker vaker bij hen bestellen

Een goed aanbod van producten voor goede prijzen. Daarnaast is de levering vaak genoeg gratis wat ook altijd prettig is.

Verzending was netjes optijd gedaan en prima ingepakt met wat extra dempings materiaal

Scorekaart voor ALTERNATE.nl