Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb bij alternate de Hyte y60 case gekocht, vanwege het fantastische uiterliik van deze case. Op alternate stond gelijk hoelang het ging duren en ze hebben zich er keurig aangehouden. Verder geen onnodige verpakkingsmateriaal wat ik ook belangrijk vind! Al met uitstekende service en had ook 5 sterren gegeven zonder de winactie.
VerzendingProduct was in goede staat afgeleverd met doos en zonder onnodig verpakkingsmateriaal. Verder ook goede communicatie over wanneer ik het kon verwachten.
KlantenserviceDe service was uitstekend met contactgegevens onderaan de email. Verder ook fijn dat er een fysieke winkel aanwezig is mocht je tegen problemen aanlopen. Maar heb het niet nodig gehad want alles was okay toen ik aankwam en de communicatie was al goed via de mail.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuw keyboard, en kon op Alternate een goede selectie vinden. uiteindelijk ben ik voor een logitech keyboard (order nr 257996972) gegaan, en deze was er heel snel (hij werd zelfs op zondag bezorgd)!
VerzendingDe bestelling was snel verwerkt, en werd zelfs op een zondag geleverd. Het was goed verpakt, niet in een te ruime doos.
AlgemeenWas op zoek naar een nieuwe NAS, HDD en foscam camera’s. Toevallig kon ik bij Alternate terecht voor al deze producten en ook nog voor een mooi concurrerend prijs.
VerzendingAlles was netjes en veilig verpakt, kreeg status meldingen en op afgesproken dag en tijd mijn pakket ontvangen.
AlgemeenFijn browsen naar producten op de website. genoeg betaalopties en snelle levering. al en al zeer tevreden met de diensten van Alternate.
VerzendingSnelle levering en overzichtelijk wanneer het verzonden is met track and trace. producten waren netjes verpakt. geen enkele klacht.
AlgemeenMet black friday een Xbox series X gekocht.
Op het eerste oog leek het te mooi om waard te zijn, volgende dag netjes bezorgd. Fan-tas-tisch!
Volgende dag in huis.
Aangetekend verzonden.
Netjes bezorgd in een stevige doos.
Perfect, geen verbeteringen
AlgemeenIk was opzoek naar een nieuwe volautomatische koffiemachine van Siemens. Via tweakers uitgekomen bij Alternate.nl. Website werkt goed, alles is overzichtelijk. Ik had nog nooit wat eerder bij Alternate besteld maar naar verschillende reviews te hebben gelezen, overgegaan tot het bestellen. Alternate biedt het appraat aan voor de laagste prijs!
AlgemeenBlack friday deal dacht ff mooie ATX case te nemen .
Ben heel blij met het aankoop .
Mijn huidige moederbord en videokaart passen perfect in .
Had een optie voor avond levering wat heel goed uitkwam voor mijn situatie .
Alles was op tijd geleverd
AlgemeenVoor de tweede keer een bestelling geplaatst bij alternate met black friday, toch besloten mijn gpu hier te bestellen, omdat hij goed was afgeprijsd en er een code voor Alan Wake 2 bij zat. Volgens Tweakers was Amazon goedkoper, maar daar zat het spel niet bij, en ik heb betere ervaring bij Alternate. De bestelling was weer snel en makkelijk geplaatst en kreeg snel updates voor postNL. De gpu zat goed ingepakt.
VerzendingIk had extra betaald om het pakket op dinsdag in de avond te laten bezorgen, zodat ik zeker wist dat ik thuis zou zijn. Helaas is er geen bel gegaan en kreeg ik de 'We hebben je gemist' mail gewoon thuis binnen. Dit vond ik erg frustrerend want ik was er dus gewoon en postNL is niet langs geweest.
PostNL is normaal mijn favoriete bezorgdienst, maar dit was erg teleurstellend. Uiteindelijk is mijn pakket naar een punt gegaan die alleen tijdens kantooruren open was, dus ik kon het pakket pas in het weekend ophalen.
AlgemeenRAM en CPU die ik hier heb aangeschaft voor een nieuwe pc-build waren hier niet alleen het voordeligst, maar werden ook het snelst geleverd. Kreeg ik er ook nog een key voor Alan Wake 2 bij. Heb ik verder niks aan want van horrorgames plas ik in mijn broek.
VerzendingVolledige order is de dag na bestelling geleverd. Spulletjes waren goed ingepakt en zijn schadevrij aangekomen.
AlgemeenFijne winkel, ik heb hier in het verleden een GFX card besteld, ik kreeg er Half Life 2 bij. Was ergens in begin 2000.Mijn oudste zoon’s laptop werkt niet goed met de games die hij speelt.
Ja jong, ik heb nog een PC op zolder staan. Een i5 7600k met 16gig ddr4, knal er een nieuwe GFX in en en het is goed. Kan je Minecraft fatsoenlijk spelen met een 4060, doe ook maar meteen een HDMI Asus 0’5 ms monitor en behuizing.
Hoe kom ik op Alternate? Zat nog in mijn geheugen, daar heb ik ooit eens iets besteld, bestaat die nog? Ja prima, Alternate is er nog. Perfecte winkel, goede levering en deskundig advies.
Prima, op vrijdag besteld, zaterdag kwam het eerste deel en zondag (!) het tweede deel.
KlantenserviceÉén zending, 2 producten, dus kreeg wel de eerste binnen, even mailtje naar Alternate. Excuses het zijn aparte zendingen. Kreeg ongeveer meteen een mail terug, klasse.
AlgemeenIk had een AMD grafische kaart gekocht (order-nr 257985156, om in aanmerking te komen voor de winactie) . De aankoop was eenvoudig te doen. Website is prima.
Ik heb geen klantenservice nodig gehad.
Al met al prima.
AlgemeenOverzichtelijke website (al jaren, vind ik). Altijd snelle afhandelingen van de orders, goed verpakt.
Zo ook weer met mijn laatste order (nummer: 257999755). Eenvoudig om te zoeken / filteren op de site (buiten de directe links vanaf tweakers ) en na lang wikken en wegen besloten de 4080 te bestellen. Je wordt duidelijk door het proces geleid, en vervolgens duidelijke updates over de status.
Product werd geleverd in een flinke doos, met meer dan genoeg vulling zodat de (eveneens grote) doos van de 4080 prima wordt beschemrd. Verder snel verzonden, en ook PostNL was gewoon top in deze drukke tijd!
AlgemeenGemakkelijk te betalen met duidelijke beeld en goed overzichtelijk.
Ook word alles duidelijk aangegeven qua btw en verzendkosten en hoelang de verzending duurt
Binnen 1 dag had ik alles binnen dus dat was echt super snel en werd er meteen vrolijk van (denk aan de reclame van zalando dat mensen beginnen te gillen wanneer ze hun pakketje krijgen)
KlantenserviceMakkelijk te bereiken, ook is er een mogelijkheid om met de bot alice te praten die je kan verder helpen
AlgemeenGemakkelijk te betalen met duidelijke beeld en goed overzichtelijk.
AlgemeenIk ben absoluut tevreden met mijn bestelling. Snelle levering, prettige klantenservice, scherpe prijzen. Uiteraard zit er garantie op. Ik zal deze winkel zeker opnieuw gebruiken.
VerzendingDe levering was snel en in mijn geval ook gratis. Alles is zeer goed verpakt.
KlantenserviceIk vroeg kort voor het bestellen naar het gewenste artikel, het antwoord was snel en gedetailleerd, dus ik ben helemaal tevreden
AlgemeenAfgelopen zaterdag een bestelling gedaan.
Eenvoudig via de Pricewatch kunnen vinden wat ik zocht en daarna besteld.
Bij het bestellen stond er levering op maandag, op zondag kreeg ik een bericht dat ik het pakketje al kon ophalen.
AlgemeenHeel tevreden over Alternate waar ik onlangs een laptop heb gekocht. Met een prijs die zo'n 10% lager lag als bij andere websites was de keus snel gemaakt. Op de site was een uitgebreide productomschrijving te vinden waarmee ik precies kon achterhalen wat ik wilde weten. Betalen verliep vlot en zoals je mag verwachten. Na de aankoop werd ik keurig op de hoogte gehouden van het proces. Zaterdagavond besteld en zondagmiddag al in huis!
VerzendingHeel aangenaam verrast dat ik mijn pakket al een dag eerder mocht ontvangen. Hier werd ik keurig op de dag zelf over geïnformeerd. Zaterdagavond een laptop besteld en, ondanks de black friday drukte, de volgende dag op zondagmiddag al in huis!
AlgemeenEr was iets stuk gemaakt door mijzelf. Daar baalde ik hevig van maar er werd door Alternate telefonisch meegedacht en de optie van reperatie aangeboden. Na het gesprek voelde ik me veel beter. Natuurlijk hoop ik dat het gemaakt kan worden, maar ook als dat niet lukt dan zal ik dankzij deze vriendelijkheid mijn volgende onderdelen zeker hier weer bestellen. (Dat zal vanavond al zijn)
VerzendingDe verzending is zo goed als postnl. Dat is geen review voor alternate. Die hebben hun zaakjes op orde.
KlantenserviceHet luisteren, meedenken en de rustige vriendelijkheid hebben iig mijn ochtend gemaakt. Ik had een mindere pc-dag maar daar hebben ze zeker de ruwe randjes van af gehaald.
AlgemeenZeer tevreden over deze webwinkel. Ik bestel hier al jaren vrij regelmatig producten. Is niet altijd de meest voordelige keuze, maar vaak wel. Service is altijd top. Ook met terugsturen.
Dit keer heb ik een Xbox Series X gekocht als Black Friday deal. Zeer goede prijs, en meteen de dag erna netjes geleverd.
Ordernummer: 257994825
De bestelling was goed verpakt, en conform indicatie netjes ontvangen de dag erna. Zeer tevreden over.
AlgemeenZeer goede ervaring. Alternate bood de Logitech MX Master 3S tegen een goede prijs aan, die ik na enig overwegen besteld heb. Zoals de meeste ervaringen met deze winkel een erg snelle afhandeling.
Gelukkig bleek dit, i.t.t. enkele andere recente ervaringen, geen prijsfout te zijn en werd de koop gesloten. Ik kreeg snel een email dat ordernummer 257993684 uitgevoerd was met daarbij informatie over het verdere proces.
Levering geschiedde de dag na bestelling. Track and trace door DHL, met daarin de optie om ook in een distributiecentrum in de buurt te leveren. Dit gedaan ivm afwezigheid + duurzaamheid. Gewoon prima.
Product werd in een passende, neutrale kartonnen doos geleverd. Vanuit duurzaamheidsoogpunt is dat wat mij betreft ook meer dan prima.