Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHier is het altijd prettig winkelen, goede communicatie als het even (of lang) duurt voor het geleverd kan worden.
Wij vinden hier vaak bordspellen die elders niet te krijgen zijn
Altijd netjes en goed verpakt komt altijd onbeschadigd aan in stevige doos
Klantenserviceprima communicatie als het even (of lang) duurt voor het geleverd kan worden.
AlgemeenGoede service, had registratie problemen met hun inlog pagina. Na telefonisch contact is er naar gekeken en snel terug gebeld. Daarna werkte het verdere verloop.
VerzendingDe UGREEN DXP2800 zat goed verpakt en snel verzonden en geleleverd
KlantenserviceGoede klanten support na telefonisch contact goed geholpen snel terug gebeld.
AlgemeenFijn bedrijf, makkelijk bestellen (zelfs tot laat) en snel geleverd. Uitstekende producten tegen goede prijzen.
VerzendingTop Surveillance schijf van Toshiba voor in mijn Reolink NVR, werkt perfect.
AlgemeenBij iedere bestelling hartstikke snel klaar, indien support vereist is ook snel geholpen, jaar terug thunderbolt 4 dock gekocht, zonder problemen ook een adapter met hoger vermogen gekregen nadat ik bij support aangaf dat de huidige problemen gaf met mijn laptop en niet voldoende oplaadde.
alvast bedankt!
Super snel verzonden, ruim aanbod aan keuzes voor de verzending
Klantenservicehad 1x 1 monitor gekregen ipv 2 bestelde, na een belletje meteen de 2e ontvangen.
AlgemeenZoeken , vergelijken, bestelen, betalen, en de volgende dag in huis, zoals het hoor.
Toppers!!!
Goed verpakt, snelle levering binnen 24 uur na je bestelling top!
AlgemeenMisschien lijkt mijn recensie wel op een meme met een leeuw die zijn eigen kruis likt, maar ik wil graag mijn echte ervaring met Alternate.nl delen
Spoiler: die is superpositief.
Ik heb hier een videokaart en een OLED-monitor gekocht en alles werd heel snel geleverd. Ik kon de monitor via Klarna in drie termijnen betalen, wat niet overal mogelijk is. De prijzen hebben me aangenaam verrast; de enige keer dat ik spijt had dat ik niet op tijd op de website had gekocht, was bij de Lenovo Legion Go 2. Die ga ik nu niet meer kopen, gezien de prijs ervan
P.S. Bedankt, Alternate, dat jullie me geen baksteen hebben gestuurd in plaats van een videokaart.
Snel. Makkelijk. Precies op de dag, dat ik verwachtte. Dankjewel.
KlantenserviceIk had een contact met klantenservice over de betalingsmethode en medewerker heeft alles duidelijk verteld.
AlgemeenZeer grote harde schijf, ideaal voor multimedia. Eerlijke prijs ook. De schijf is snel genoeg voor de functie die het heeft (er draait geen OS op).
VerzendingVlot bezorgd en voldoende beschermd verpakt. Werd goed op de hoogte gehouden wanneer het vorzonden was.
AlgemeenDuidelijke product omschrijving, snelle levering en goed product, goed verpakt en continu emails mbt de status van de levering
VerzendingVlotte levering met indicatie van tijdstip van levering goede verpakking
KlantenservicePrima service vriendelijk uiterst tevreden over de kwaliteit en werkwijze
AlgemeenHeb een DeepCool CC360 ARGB mini tower en G.Skill Ripjaws V 16 GB DDR4-3200 (4x 8 GB) werkgeheugen besteld voor een zelfbou pc. Snelle bezorging en de mini tower echt van mooie kwaliteit.
VerzendingGewoon snel bezorgd binnen de beloofde tijd. Wilde de pc aan het einde van de week bouwen en had alles netjes op tijd binnen.
KlantenserviceGoede communicatie over de bezorging. Bevestgingsmail, mail dat het verzonden was en ik kon de voortgang goed volgen.
AlgemeenFijne webshop voor het zelf samenstellen van een desktop. De PC-builder is goed geïntegreerd met de webshop. De prijzen waren redelijk (natuurlijk toegenomen door AI).
VerzendingSuper snel geleverd; alle componenten voor een complete desktop binnen één dag.
AlgemeenUit een eerdere bestelling was een component defect: AMD Ryzen 7 9700X. Dit is jammer, maar kan altijd voorkomen. Wat ik heel fijn vond bij Alternate is dat je zonder gedoe een telefoon nummer op de website vindt, en dat je snel een medewerker aan de lijn hebt.
Deze heeft prettig en duidelijk de retour opties (post of langsbrengen) en test procedure toegelicht.
Nadat Alternate had geconstateerd dat het component defect was, hebben ze een nieuwe toegestuurd.
Het pakket zou verstuurd worden tijdens mijn vakantie. Na een mailtje gestuurd te hebben is deze achtergehouden. Vervolgens dusdanig opgestuurd dat het arriveerde de dag nadat ik thuis was gekomen.
Super!
Zowel telefonisch als per email wordt er snel en prettig gereageerd. Er wordt met de klant mee gedacht =)
AlgemeenTop webshop:
Al decenia een betrouwbare webshop met scherpe prijzen en goede service.
Bijzonder is hun afhaal mogenlijkheid.
Snel geleverd en goede communicatie over status bestelling. Geen gekke vermeldingen nodig hier.
KlantenserviceGelukkig heb ik geen ervaring met de klantenservice. Ik heb hen nog niet nodig gehad in mijn ervaringen met deze club. Een resuktaat van t runnen van n gedegen business.
AlgemeenIk ben al langer klant bij Alternate en opnieuw een prettige ervaring. Deze keer een Gardena Cleansystem steel en bijbehorende zachte wasborstel besteld. De website is overzichtelijk en het bestellen en betalen verloopt soepel. Prijs was net wat lager dan bij andere aanbieders.
Ordernummer: 258511107
snel en goed te volgen via de track&trace en via status updates op de website zelf
AlgemeenIk heb vroeger heel erg veel gekocht bij Alternate toen zij nog in Barendrecht zaten, helaas na de verhuizing nooit meer in de winkel geweest, dus dan maar online bestellen voor het bouwen van een nieuwe gamepc. Ook altijd prima !
VerzendingNetjes op tijdgeleverd, alles goed verpakt... + wat extra woorden..
AlgemeenEerst gebeld , daarna een goed voorstel gekregen via de mail en de betaling was ook zo makkelijk
VerzendingGoed verpakt , op tijd geleverd en goed voorgelicht .
Er zou wel wat meer documentatie mbt aansluitingen van het mobo bij mogen. Nu moet je bijna alles opzoeken.
Had problemen met wifi en LAN, Motorola terug gestuurd en werd getest ,alles ok , probleem bleek toch wat anders te zijn.
AlgemeenIk was op zoek naar een RX 9070 XT en na wat vergelijken bleek Alternate de goedkoopste te zijn. Ik had al eerder onderdelen bij ze besteld, dus de keuze was snel gemaakt.
Bestellen ging makkelijk, levering was netjes op tijd en alles kwam zonder problemen aan. De videokaart werkte direct zoals verwacht. Dus ik kan ze eigenlijk alleen maar aanraden.
De verzending verliep erg soepel. Mijn bestelling was binnen twee dagen al binnen en kwam precies op tijd aan. Daarnaast zat de videokaart stevig verpakt, waardoor alles veilig en in perfecte staat geleverd werd.
AlgemeenHet zoeken werkt zeer gemakkelijk en de juiste filters zijn beschikbaar om naar iets te vinden wat aan je wensen voldoet
VerzendingHet was mogelijk het bestelde product op te halen gezien de korte afstand en hogere bezorgkosten heb ik hiervoor gekozen. Het ophalen was snel en eenvoudig.
AlgemeenHeel fijne ervaring met deze shop, bestellen ging makkelijk en de levering was verrassend snel.
VerzendingSnelle verzending, netjes verpakt en mijn bestelling perfect op tijd ontvangen! Zeker een fijne shopervaring!
KlantenserviceKlantenservice reageerde snel, vriendelijk en hielp mij direct perfect verder.
AlgemeenIk bestel ondertussen al een langere tijd bij Alternate en ben eigenlijk altijd zeer tevreden geweest. Mijn laatste bestelling bestond uit Lian Li peripherals voor mijn nieuwe build, waaronder verlichting en extra accessoires, en opnieuw verliep alles perfect zoals gewenst
VerzendingDe levering was snel, om 9 uur savonds besteld, dag erna om 12 uur al op de stoep, alles was netjes verpakt en de producten kwamen in perfecte staat aan. Vooral bij duurdere hardware vind ik goede verpakking belangrijk, en dat zit bij Alternate echt perfect.
KlantenserviceOok over de klantenservice ben ik erg tevreden. Ik heb in het verleden een defect toetsenbord van ducky moeten terugsturen en dat werd zonder gedoe meteen geregeld. De communicatie verliep soepeltjes en de afhandeling was snel, wat tegenwoordig zeker niet overal vanzelfsprekend is.
AlgemeenProduct prima prijs, heel helder wat je krijg, goede voorwaarden, snel geleverd, betalen ging smooth.
VerzendingOp tijd en aangegeven wanneer het er zou zijn. Dus prima