ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Betaald middels iDEAL. Verliep vlekkeloos en wat mij betreft een ideale online betaalmethode. Bevestiging van betalen direct in de mailbox, kopie van de factuur twee uurtjes later.

Nog zeer laat in de avond besteld, tijdens de Black Friday drukte..
Maar gewoon netjes de volgende dag in huis, top!

Klantenservice niet nodig gehad. Wel prima berichtgeving van orderbevestiging tot aflevermoment.

Met black friday heb ik een mooie deal gevonden voor een nieuwe voeding voor mijn PC.
Ik kwam bij Alternate uit aangezien het de goedkoopste was in de pricewatch.

Mijn bestelling was snel verzonden en ik ben erg tevreden met de voeding.

Voor mij is het zeker voor het herhaling vatbaar om hier wat te kopen.

De bestelde voeding was erg snel verzonden en de volgende dag in ontvangst genomen.

Ik heb al meerdere malen besteld bij Alternate. Altijd goede service en product geleverd zoals verwacht.

De verzending is tot nu toe altijd op tijd geweest. Goed dus.

Mill ventilatorkachel besteld op 21 november. Levering ging snel. Het artikel werd echter kapot geleverd. Het apparaat ging niet aan. Artikel retour gestuurd met verzoek tot omruiling. Het is nu 7 december en ik heb nog steeds geen nieuw apparaat ontvangen noch een reactie.
Verzending gaat snel, service is dus slecht.
In vergelijking met andere webwinkels een zeer slechte service!

Er was sprake van een zeer snelle levering.
Overeenkomend product.
Goede prijs product verhouding.
Kortom alles prima.

Zeer snel geleverd en goed verpakt.
Zo goed at het binnen 24 uur aankwam.

Bestelling ging gemakkelijk, website is overzichtelijk en de prijs voor het onderdeel was beter dan bij andere webshops.

Product was netjes ingepakt en het werd snel geleverd. Geen opmerkingen, was top!

Duidelijke website,. Voldoende info over de artikelen, levertijd e.d. Kan er alleen maar positief over zijn.
Vaker bij Alternate besteld, altijd goed verlopen.

Had 4 artikelen besteld. 1 was niet op voorraad. Duidelijke info dat alles pas wordt verstuurd als alles binnen is.
Via DHL. Werd goed op de hoogte gehouden. Chatbot Alice was daarbij ook behulpzaam. Verzending was goed verpakt.
Geen negatieve opmerkingen daarover. Ook niet over DHL.

Ik bestel al jaren bij deze webshop. De site zelf is overzichtelijk en duidelijk zonder al te veel poespas. De prijzen zijn sterk en het aanbod is breed.

Iets uitzoeken en vervolgens bestellen is eenvoudig.

Niets op aan te merken. Het product (game monitor , moederbord en grafische kaart kwamen prima verpakt aan.

Ordernummer: 258419207

Duidelijk en makkelijk te navigeren website. Productomschrijving en Specificaties zagen er ook goed uit.

's Avonds laat besteld, volgende dag in huis! Netjes verpakt en in goede staat geleverd.

Duidelijke website met goede prijzen en goede service. Betaling ging snel en simpel via Ideal

Levering had ik op een latere dag gezet en was volgens afspraak op de juiste dag geleverd.

Vragen over extra korting bij bestelling van meerdere laptops werden correct telefonisch beantwoord.

Odernummer: 258441419

Ik schrijf deze review om deel te nemen aan de msi actie en om mee te doen aan de reviewactie van alternate.

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen en om de producten te vinden in de webwinkel. Ook waren de specificaties vermeld onder producten was fijn was. Zeker voor herhaling vatbaar om weer daar te winkelen

Gister avond besteld en vanochtend al in huis. discreet verpakt. Helemaal top!

Fantastic experience! Placing the order was straightforward, the prices were fair, and payment was hassle-free. I received my confirmation details immediately after paying.

The standout feature, however, is the shipping speed. I ordered several computer components, and unlike other shops I've used, everything arrived the very next day. Highly recommended for anyone who needs parts fast.

Een printer gekocht die ik via de pricewatch had gevonden en dus bij alternate het goedkoopste was op dat moment.
Bestelen en de communicatie na de bestselling was goed.
Verder ook niet veel "spam" meer gekregen, dat is wel vaak anders.

Verzending ging soepel en was er binnen de afgesproken tijd.

Ik heb nu een paar keer iets gekocht bij alternate, en ik ben zeer tevreden. De website is overzichtelijk, en betalen kan gewoon via iDeal. De keren dat ik iets heb gekocht was vanwege de laagste prijs bij Alternate, maar bij een ongeveer gelijke prijs zou ik ook overwegen om bij Alternate te kopen.

De bestellingen zijn snel verstuurd en goed verpakt. De factuur zat ook in de doos, dus niet slechts een pakbon.

Kopen ging heel eenvoudig en de prijs was zeer redelijk voor de RX 9070XT die ik kreeg. Sommige andere winkels waren iets goedkoper, maar zeker minder betrouwbaar.

Alternate.nl levert altijd goed wanneer ik daar bestel, en dit keer was dat niet anders. Ik ontving het product op tijd en in zeer goede verpakking.

Het samenstellen van een nieuwe game pc met precies die componenten die ik wilde hebben ging erg makkelijk. Goed dat je ook waarschuwingen krijgt bij incompatible onderdelen.

De pc werkt perfect en ziet er goed uit. Kabel management was netjes gedaan. Een soort van quick-start handleiding bij de levering zou wel mooi zijn. Zo wordt nergens duidelijk gemaakt dat het foam verwijderd moet worden, en ik kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen duidelijk is. Ook het installeren van de wifi antenne werd nergens benoemd. Omdat ik geen wifi gebruik had ik de antenne eerst niet geïnstalleerd, maar bleek dat die ook nodig was voor bluetooth.

Ik kreeg op een dinsdag bericht dat de pc verzonden was, uiteindelijk was die er pas vrijdag. Beetje jammer dat dat zo lang duurt bij hun bezorgdienst. Maar goed, het was nog steeds binnen de 9 dagen die op de site stond, dus prima.

Goede prijs voor laptop Lenovo Thinkpad E16 Gen3. Duidelijke schermen om probleemloos snel te kunnen bestellen. Voldoende mogelijkheden om te betalen.

De levering (verpakking, echt nieuw, geseald, bezorging) was probleemloos.

Voor een voorraaditem op zondag besteld is donderdag leveren later dan verwacht. Maandag gaf de website in mijn ordergegevens aan "niet leverbaar", wat ik vreemd vond. Alsnog woensdag gezien, dat uitgeleverd zou worden.
Niet echt laat, maar ook niet bijzonder snel in huidige logistieke ratrace.

De website is heel overzichtelijk en het was voor mij makkelijk een bestelling te plaatsen. Alternate is telefonisch te bereiken wat ik heel prettig vind.

Het product werd op tijd afgeleverd en was goed verpakt.

Alternate is telefonisch goed bereikbaar en je word op een vriendelijke en professionele manier te woord gestaan.

Prima levering, niks bijzonders. Netjes ingepakt. En dan moet je nog een paar woorden voor het minimum.

Ik was al een tijdje op zoek naar een upgrade voor mijn oude gtx 1080. De rx 9060 xt 16gb was hierdoor zeer aantrekkelijk voor mij en bij Alternate hadden ze de laagste prijs met een BlackFriday deal! (een deal die wel werkelijk een deal is, dat het nog bestaat). Het zoeken, selecteren en betalen verliep soepel.

Kreeg hem direct de dag na het bestellen binnen. Top service!

Gok net als de rest top, maar heb geen klantcontact nodig gehad sinds alles liep zoals verwacht.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl