ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Zoals altijd perfecte service.

Heb afgelopen 3 maanden meerdere bestelling gedaan, en zelfs wanneer het fout gaat door bezorgers dan lossen ze het snel en goed op.

Deze review gaat om meerdere keeren besteld

Top winkel.

Het verwerken van bestelling en he door sturen naar de bezorger top, jammer genoeg dhl zelf minder.
ze hadden het pakketje in de hal van me flat achter gelaten.

Maar alternate had hed goed en snel opgelost.

Top vriendelijk en snel, erg ervaren met oplossing gericht zoeken.

Zeer overzichtelijk en duidelijk weergegeven. Eerlijk toegeven ik zag mijn bestelde producten elders iets goedkoper maar ik weet uit ervaring dat jullie snel en degelijk versturen dus het is jullie gegund.
Ga zo door!

---

Nog geen ervaring mee gehad en zoals het lijkt blijft dat waarschijnlijk ook wel zo.

Uitermate tevreden. Zeer snel en degelijk verpakt, hier kunnen andere webshops nog wat van leren!

Netjes ingepakt, snelle levering. Keurig via email op de hoogte gehouden. Bla bla bla bla

Zie boven. Niet genoeg woorden, wat vervelend. Bla bla bla.

Na contact te hebben gehad met de klantenservice om het product te kunnen bestellen heeft de medewerker een beschikbaarheid alert aangemaakt voor omdat dit niet via de pagina kon. Nu dat het product op voorraad is, was het makkelijk het betaalproces te doorlopen.

Werd snel geholpen via de chat functie op de website, de medewerker heeft bekeken wanneer het product op voorraad zou zijn dit kon niet gezegd worden daarom is er een beschikbaarheid alert aangemaakt. De medewerker adviseerde dat de OWC 16 GB DDR3-1867 Kit het best werkt in voor de iMac omdat er al 2 OWC 8 GB DDR3-1867 in zitten. Erg tevreden met de expertise.

De PC builder was erg prettig. Veel keus, goede prijzen en compability tussen componenten werd in de gaten gehouden. Kreeg zelfs een waarschuwing dat de GPU die ik koos te groot was voor de case. Erg prettig, geen klachten.

De tape waarmee de doos dichtgemaakt was, was slordig opgeplakt en eigenlijk niet voldoende voor de grootte, gewicht en waarde van de inhoud.

Het was vrij eenvoudig om iets te stelen of verliezen uit de doos tijdens transport. Had wel iets meer verwacht bij een order van ~2200 euro.

Voor het eerst bij Alternate besteld en voor een mooie prijs een RTX 5070 Ti weten te scoren.

Alles verliep vlekkeloos, dus als er de volgende keer weer een goede deal is, bestel ik hier zeker opnieuw.

Zo als beloofd is de verzending verlopen, de videokaart was netjes verpakt en op tijd verzonden!

Van bestelling tot levering ging super vlot en netjes. Product werd in goede staat aangeleverd. Tip top!

Bestellen ging prima, kon een geschikt moment van levering kiezen (waarop ik thuis zou zijn). En alle bestelde componenten (videokaart, RAM) werden netjes op de juiste dag geleverd. De spullen waren goed verpakt en alles werkte (memtest draait nog maar vooruit). Kortom, een blije klant!

Zoals al gezegd, tevreden met de levering, specifiek met de keuze voor een bepaald tijdstip; het feit dat het die dag ook daadwerkelijk geleverd is; en dat de bestelling compleet is, netjes verpakt is en nog heel is.

Een tijdje geleden hier een toetsenbord gekocht (ordernummer 258386535). Ze waren de goedkoopste en hoogst gereviewde webshop. Wat mij betreft hebben ze dat met mijn bestelling waargemaakt.

Het plaatsen van de bestelling verliep erg soepel. Ik heb hier een toetsenbord besteldBestelling was begin van de avond geplaatst en de volgende middag kon ik hem in ontvangst nemen.

Alles verliep zo soepel dat ik geen contact heb hoeven hebben met de klantenservice.

Product was goed verpakt. Enige wat jammer was, was dat de bezorger (DHL) het pakketje in de aankomsthal van mijn appartementencomplex had gelegd nadat hij aangebeld had en ik aangaf dat ik naar beneden zou komen. Aangezien het een niet goedkoop pakketje betreft, zou het fijn zijn als een bezorger wacht. Ik weet niet in hoeverre een Webshop hier invloed op heeft, maar als je dit hebt als Webshop, zou het fijn zijn ervoor te zorgen dat pakketjes niet zomaar achtergelaten worden.

De bestelling (een Corsair keyboard deze keer) was wederom afgehandeld zoals je mag verwachten van een moderne webshop.

Ik heb geen seconde getwijfeld over bestellen bij Alternate.

De verpakking was ingepakt in een iets grotere doos met kartonnen vulling als demping. Dat was in dit geval voldoende.

Ik bestel inmiddels al jaren bij Alternate en elke keer opnieuw leveren ze topkwaliteit service. De website is duidelijk, prijzen zijn scherp en de productinformatie klopt altijd. Bestellingen worden snel verwerkt en meestal de volgende dag al geleverd wanneer het artikel op voorraad is.

Wat ik vooral waardeer is de betrouwbaarheid: wat Alternate belooft, doen ze ook. Producten zijn goed verpakt, komen onbeschadigd aan en de communicatie rondom de bestelling is helder en up-to-date.

Ook de klantenservice verdient een compliment. Bij vragen krijg je snel een vriendelijk en deskundig antwoord, en je merkt dat ze echt meedenken. Daardoor voelt bestellen bij Alternate gewoon vertrouwd en zorgeloos.

Kortom: een uitstekende webshop voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten, goede prijzen en perfecte service. Ik blijf hier zeker klant!

Altijd op tijd en goed verpakt met bescherming waar nodig (Papier en of luchtkussens)

Als er dan per ongeluk en uitzonderlijk iets is of niet goed gaat snel opgelost en goed contact

Na plaatsen van de bestelling kon ik na ca 1 uur de bestelling ophalen in Tholen.

ik heb in een paar maanden eindelijk mijn nieuwe computer bij elkaar en gelijk zelf in elkaar gezet ..

het was een moederbord van asus prime 890-p wifi

daarna heb ik de intel core I9 285k bestelt
(ordernummer 258405811)

Kingston FURY 128 GB DDR5-5600 (2x 64 GB) Kit werkgeheugen
(ordernummer 258405811 )

en daarna de koeling voor me nieuwe pctje ben zeer happy
NZXT Kraken Elite 360 RGB Waterkoeling
opdrachtnummer 258427716

alles totaal 5 maanden geduurd maar ik kan nu me pc gaan bouwen nu dat de spullen binnen zijn

het gaan altijd goed en snel meestal dag later in huis

als je klantenservice belt dan helpen ze je als snel en vriendelijk en hebben ook geduld voor een oude man als ik .. ( 56)

Bestelling was duidelijk en snel verzonden. 32" televisie voor in de slaapkamer. Iets ouder model ook, maar Alternate had een scherpe prijs.

Helaas is de televisie erg diep, waardoor wandmontage niet mooi/praktisch is. Dat is mijn fout, want ik heb niet goed op de diepte gelet bij het bestellen.

Snel verstuurd en geleverd. Geen klachten. Kan er verder niets over vermelden.

Let op: Maak geen gebruik van het "retourrecht" van Alternate zelf, want de voorwaarden zijn slechter dan die van het wettelijk herroepingsrecht.

Ik heb een TV gekocht, de doos geopend, en besloten dat het formaat van de TV niet geschikt is. Te diep om aan de slaapkamermuur te hangen. Dat had ik kunnen zien als ik beter opgelet had, maar goed.

Alles zo netjes mogelijk terug in doos, maar het kan niet als nieuw verkocht worden. Volgens de voorwaarden van Alternate "retourrecht" mogen zij waardevermindering in rekening brengen. Ik was er bijna ingetrapt met het retourformulier en heb nu via de website het model herroepingsformulier ingevuld.

Ik vind dit soort praktijken niet netjes.

Ik heb en leuke wireless muis besteld (ordernummer 258387679). De prijs was de laagste die ik heb gevonden. De bestelling was makkelijk en de bezorging was super snel binnen een daag.
Met andere bestelling heb ik de zelfde goede service gehad.

Levering was op tijd en goed verpakt. Het product was in goede staat.

Alternate is voor mij altijd al een goede webshop geweest. Ik bestel er al een heel tijdje mijn computer onderdelen en het wordt altijd snel en zonder problemen geleverd. De ene keer dat ik even wat moest weten en hun support contacteerde kreeg ik een snelle reactie. Goede webwinkel.

De levering was goed en op tijd. Ook goed verpakt, er zat veel protectief materiaal omheen zodat alles heel bleef.

Ik werd snel geholpen toen ik een vraag had en kreeg een goed, vakkundig antwoord.

De prijs was goed. Bestelling onmiddellijk in behandeling genomen en de track en trace kwam snel

De levering was snel en het voorwerp was goed verpakt

nog niet veel te zeggen moest review schrijven voor kans op 450 euro tegoed dus dacht waarom niet. de deal was er goed nu hopen dat de rest ook goed verloopt.

ordernummer: 258432348

Had een bestelling geplaatst > 1k , een Nas en wat hardeschijven.
Na het plaatsen van de schijven bleek dat een schijf niet door de Nas herkend werd, ook niet in de andere diskslots, dus die moet retour.
Nu moet ik wachten totdat Alternate mijn retour heeft ontvangen de disk heeft gecheckt en pas daarna zullen ze een werkende schijf sturen.
Ik kan alleen maar klagen dat eea wat sneller zou gaan, maar voor zover geen 'echte' klachten.
Al had ik wel graag mijn Nas in dit weekend werkend gezien.

Ik vond dat de schijven nog al vreemd verpakt waren. Twee bij twee in bubbelwrap in een doos.

Prima te woord gestaan door de medewerker, ik heb (gelukkig) niet veel ervaring met het retour sturen.

Videokaart gevonden via de pricewatch bij Alternate als BF deal. Bestellen gaat, zoals bij ongeveer elke grote webwinkel tegenwoordig, eenvoudig.

Goed verpakt, DHL levering was ook goed en binnen het tijdwindow. Enige verbeterpunt zou kunnen zijn om ook op zondag te verzenden. Scheelt toch weer een extra dag wachten, en wachten op nieuwe goodies duurt altijd langer.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl