AlgemeenHelemaal prima. Wilde het ophalen bij hen en na 1,5 uur lag het al klaar!
Website is makkelijk, duidelijk of er voorraad is en de winkel is ideaal als je het snel wilt hebben (als het voor je aan te rijden is. Voor mij 45 min)
Metrovac Stofzuiger / Blazer 500W MDV-1BA is een mooie stofzuiger/blazer voor de computer. Mooie opzetstukken heeft voor kleine plekjes (denk dus aan videokaart). Tevens draagbaar. Wel wordt hij wat warm en is hij vrij duur maar voor ons is hij meer dan het geld waard.
KlantenserviceOnze computers moesten schoongemaakt worden en onze compressor stopte ermee. Niet elke stofzuiger kan je videokaart schoonmaken dus mijn man zag de Metrovac Stofzuiger. Ik heb deze besteld om 11.23uur en wilde deze in de winkel ophalen (is voor mij 45 min rijden). Om 12.45 (!) kreeg ik bericht dat hij al klaar lag. Ik ben er heen gereden: goed aan te rijden en bereikbaar. Netjes aangegeven waar je naar binnen moet en verder ophalen spreekt vanzelf. Binnen 5 minuten had ik mijn pakket in handen!
Met reistijd en al had ik de stofzuiger binnen 4,5 uur in huis!!! Als ik vaker iets wil wat ik snel wil hebben en ze hebben het op voorraad: ik ga er zeker om!