Gebruikers over webshop Conrad.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenConrad heeft een ruime keuze uit artikelen, daardoor kan ik een goed aanbod vinden in de prijsklasse door mij gewenst.
VerzendingLevering en voortgang wordt netjes aangegeven middels emails, en is keurig op tijd geleverd.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw supermooie beoordeling. Dit vinden wij top om te lezen.
Tot een volgende bestelling en fijn weekend gewenst.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenNiet altijd de goedkoopste maar een heel breed programma aan artikelen.
Hierdoor kun je weer besparen op verzendkosten + het gemak van 1 bestelling mbt afhandelen en betaling.
Verschillende producten besteld. Voldeden alle aan verwachting.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Dit vinden wij erg fijn om te lezen.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenHebben vaak producten die je vrijwel nergens (meer) kunt vinden. Afhandeling communicatie en levering verpakking prima
VerzendingHomematic functioneert perfect. Kan nu ook mijn slow cooker op tijden in- en uitschakelen
KlantenserviceGoed complete product inf9
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze erg mooie beoordeling. Dit vinden wij super om te lezen.
Ik vind het fijn om te lezen dat het artikel voldoet aan uw wensen en ik hoop dat u nog heel veel plezier zult hebben van het artikel.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenBestelling altijd snel en correct uitgevoerd. Door de jaren heen geen klachten. Ooit nieuw oplaadbare batterijen gekregen.
Goedemiddag,
Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te schrijven.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenSpullen makkelijk gevonden en de prijs was goed
Lijkt voorlopig een goed product, niet overdreven hoge kwaliteit maar voldoende. Zelfs een reserve clipje en wartel voor kabel doorvoer.
Ook gratis verzenden ondanks de grote maat. (120cm LED TL buis), 10 armaturen!
Goedemiddag,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Daar zijn wij heel erg blij mee.
Wij wensen u nog een fijne dag toe.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenDoor de jaren heen een betrouwbare webshop. De prijzen verschillen sterk dus daar moet je wel op letten en goed vergelijken. Snelle verzending en goed verpakt.
VerzendingSnel en goed verpakt.
Soms komt het onverwacht uit Duitsland dan duurt het iets langer.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Dit vinden wij erg fijn om te lezen.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. Het wijst zich vanzelf. Soms wat verwarrend
mogelijk vanwege het grote aanbod aan verschillende artikelen.
Wel soms wat summiere omschrijving of weinig terzake doend voor een artikel.
Afbeeldingen over het algemeen heel goed.
Ik bestel al jaren bij Conrad en is voor mij een vertrouwd adres .
Op vrijdag bestelling gedaan en op de maandag er op het artikel geleverd gekregen. Dat vind ik snel gezien het feit dat de artikelen uit een depot in Zuid Duitsland moeten komen zoals ik begreep. Is voor mij helemaal prima.!
KlantenserviceEr was iets niet helemaal goed met de juiste prijs voor het bestelde . Deze was ivm. een promotie actie omlaag gegaan waardoor ik een week daarvoor teveel betaalde. Dit is door de klantenservice met een credit recht getrokken.
Ik voel mij dus fair behandeld !
Goedemorgen meneer Blommers,
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze erg mooie beoordeling.
Dit doet ons goed. Wij blijven onze uiterste best doen om zo door te gaan.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenDe keuze van het artikel en bestelling ervan was gemakkelijk te plaatsen.
Het betalen met je creditcard bij Conrad verloopt heel prettig.
zoals gewoonlijk geeft Conrad goede begeleiding bij de verzending van het bestelde
denk o.a. aan een track en trace code
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw erg mooie beoordeling op deze site.
Dit vinden wij super om te lezen.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw erg mooie beoordeling op deze site.
Dit vinden wij super om te lezen.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenAl bijna 30 jaar klant bij dit bedrijf. Van de oude catalogus tot bestellen op het web, nog steeds uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs. Ook ik heb al aardig wat in China gekocht, maar kwaliteit en betrouwbare snelle levering zijn maatgevend, dat vind je bij Conrad!
VerzendingDiverse pompen gekocht en allemaal uitstekend. Ook tevreden over de prijs / kwaliteit verhouding.
KlantenserviceEen enkele keer in de afgelopen jaren is de verzender van de pakketjes deze kwijt geraakt. Altijd direct een nieuwe levering zonder gezeur!
Goedemorgen,
Wat een ontzettend mooie beoordeling heeft u achtergelaten. Dit vinden wij super om te lezen. Wij hopen dat u nog 30 jaar bij ons kunt blijven voor uw bestellingen.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenGoede website en dus gevonden wat ik zocht: een assortimentsdoos WAGO (moderne versie van de oude kroonsteentjes). Makkelijk bestellen en betalen (met iDeal).
VerzendingSnel, voor iets wat vanuit Duitsland moet komen.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uitgebreide review. Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en de bestelling voorspoedig is verlopen.
Een hele fijne dag gewenst.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenSpecifieke deurbel en transformator nodig ivm installeren Google Nest Hello. Alle benodigde specificaties waren goed te vinden op de website. Versturen ging snel en goed.
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Dit stellen wij op prijs.
Tot een volgende bestelling en fijne dag gewenst.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenUitstekend keuze en bestelproces. Een uitgebreid aanbod met scherpe prijzen. Het zoeken en bestellen is simpel en de bezorging verloopt geheel volgens de beschrijving.
KlantenserviceEcht compleet waardeloos. Een melding over een mogelijk defect product dat een groot veiligheidsrisico opleverde werd afgedaan als een beginnersfoutje van mij. Er werd volstrekt niet ingegaan op mijn melding van een defect van het product. De indruk werd gewekt dat ik maar beter op had moeten letten.
Nadien heb ik nogmaals aangegeven dat ik nog steeds wacht op een serieuze reactie. Daarna niets meer vernomen, helemaal niets. Nada. Ben al vele jaren een tevreden klant maar dat stopt nu compleet. De eerste keer dat ik een probleem heb meteen een slechte ervaring. Zeer teleurgesteld in de aftersales. Conrad is voor mij nogo.
Goedemiddag,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een boordeling te plaatsen.
We kijken graag de situatie met uw mogelijk defecte product voor u na. Wilt u mij een e-mail sturen met daarin uw gegevens en de gegevens van de bestelling dan zal ik u per e-mail antwoord geven.
U kunt de e-mail sturen naar contact@conrad.nl t.a.v. Jeroen.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenHet is makkelijk een bestelling te plaatsen en de verwerking verloopt snel en men wordt goed over de diverse stappen geïnformeerd. Een retourzending verloopt duidelijk trager. Deze is weliswaar gratis, maar de verwerking duurt lang en de informatie kan beter. deze is ook niet in "de eigen omgeving" zichtbaar. Het T&T traject was in mijn geval 1,5 dag, daarna duurde het 13 dagen voordat ik een mail ontving dat de retourzending was ontvangen, nu (5 dagen hierna) is er nog steeds geen bericht over de retourbetaling.
VerzendingDe levering verliep goed en snel, waarbij de informatie goed was
KlantenserviceDe medewerkers van het callcenter zijn behulpzaam en vriendelijk en proberen je goed te informeren, echter doordat een retourzending lang duurt kan ik mij voorstellen dat hier bij een beller onbegrip ontstaat (tenminste bij mij wel)
Goedemiddag,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een boordeling te plaatsen.
Als de retourbetaling nog niet ontvangen is kijk ik dit graag voor u na. Wilt u mij een e-mail sturen met daarin uw gegevens en de gegevens van de bestelling dan zal ik u per e-mail antwoord geven.
U kunt de e-mail sturen naar contact@conrad.nl t.a.v. Jeroen.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenZeer uitgebreide sortering van onderdelen tegen een goede prijs. Bij bestellen is de levertijd al in beeld. Die klopt (afhankelijk van de leverancier) vrijwel altijd wat prettig is. Betaling doe ik altijd per I-deal. Nooit geen problemen mee gehad.
VerzendingMet e-mails bij de bevestiging van de bestelling, verzending en levering weet je precies wanneer de bestelling wordt geleverd. Leveringsvenster klopt ook meestal in deze zeer drukke tijden.
KlantenserviceIk bestel vaker bij Conrad. Er kan wel eens wat misgaan (we blijven gelukkig allemaal mens). De enige keer dat er een probleem was is dit door klantenservice goed opgelost.
Goedemorgen Hannes,
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenIk had nog korting bij Conrad en ik had een ontbramer nodig. Na wat uitzoeken de juiste gevonden en betaald met iDeal. Je krijgt een bevestigingsmail, een mail dat het onderweg is, en een mail met de factuur.
VerzendingBestelling kwam uit zuid Duitsland, maar was op de aangekondigde datum, zoals op de website staat, aangekomen. Product was verpakt in een kartonnen envelop.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw mooie reactie.
Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenHet productassortiment vind ik bij deze winkel belangrijk. Ik was op zoek naar een product, wat niet duur is en overal te koop is en vaak ook goedkope kwaliteit heeft. Ik heb bij Conrad besteld omdat ze geen waardeloze producten verkopen en ik werd niet teleurgesteld: echt tevreden met de producten en ook de prijs. Levering was verrassend snel.
VerzendingEigenlijk leek het er eerst op, dat de levering lang zou duren maar opeens kwam het een dag eerder als verwacht binnen en ik was heel blij. Ze zijn te vertrouwen.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze erg mooie beoordeling. Dit doet ons goed en wij zullen onze uiterste best blijven doen om zo door te gaan.
Tot een volgende bestelling en fijne dag gewenst.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenProducten waren goed geprijsd. Levering is wel wat langer, maar dat staat netjes aangegeven bij de artikelen.
VerzendingBestelling is verdeeld in twee leveringen. Wat er nu voor zorgt dat ik de ene helft binnen heb, maar andere items no mis.
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Goed dat u aangeeft dat u de nalevering nog niet heeft ontvangen.
Ik wil dit graag voor u uitzoeken.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenBestellen is ok, betalen makkelijk. Lijkt volgens de eerste indruk ok bij het plaatsen van een bestelling.
VerzendingOp tijd geleverd, niet beschadigd. Niet alle producten zijn nieuw blijkbaar
KlantenserviceWacht al 2 maand op terugbetaling of omruiling. Ik ben mooi mijn 200 euro kwijt en conrad negeert mijn emails.
Bedankt voor uw review!
Wat vervelend dat u nog niets heeft gehoord over uw retourzending, onze excuses hiervoor.
Wij kijken graag voor u na waarom er nog niets is gebeurd met uw retourzending. Zou u een mail willen sturen naar contact@conrad.nl met uw bestelgegevens erin?
Kimberley
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het niet onze bedoeling om u te negeren.
Graag wil ik voor u uitzoeken wat er gebeurd is met de 200 euro.
Wilt u mij een e-mail sturen met de gegevens, dan zal ik u via de e-mail informeren.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenUitstekende CO melder. Alleen als hij binnen het"zicht termijn" 8 euro goedkoper wordt moet je hem terugsturen en een nieuwe kopen en die weer gratis laten bezorgen. Raar beleid? Want een vraag om het verschil retour wordt afgewimpeld met: deal is deal , dus pech.
KlantenserviceRaar beleid omtrent dingen die goedkoper worden binnen de 30 dagen die je produkten zonder reden kunt retourneren. Dus blijven opletten en terug sturen indien nodig!
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling op deze site.
Ik begrijp dat het niet leuk is, maar nadat een order verzonden is kunnen wij geen prijsaanpassing meer doen ten opzichte van de overeengekomen prijs voor de betreffende order.
Conrad Electronic Benelux
AlgemeenBestellingen worden naar mijn idee te vaak in deelleveringen geleverd. Soms is iets twee dagen later beschikbaar en dan wordt daar weer een aparte levering van gemaakt.
VerzendingBij een zoekgeraakt pakket wordt een verkeerde bestelling opnieuw gestuurd. Na een klacht wordt alsnog de juiste bestelling gestuurd maar daarvan zijn bepaalde producten niet meer op voorraad. Zit nu ruim twee maand na oorspronkelijke bestelling nog steeds te wachten op financiële afhandeling van het geheel.
Vervelend dat je bij bestelling niet aan kunt geven dat je iets bij een postnl punt afgeleverd wilt hebben. Ook worden bestelling vaak in veel te grote dozen verzonden terwijl het gewoon met brievenbus post zou kunnen.
Wel vriendelijk maar ook slordig. Zie boven
Goedemorgen meneer Meuleman,
Hartelijk dank voor uw review op deze site.
Ik wilde graag weten of u inmiddels uw geld ontvangen heeft.
Anders ontvang ik graag een e-mail met daarin uw gegevens, zodat ik voor u kan kijken waarom het nog niet afgehandeld is.