Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenReservering gedaan in de ochtend via website, in de middag probleemloos afgehaald. Goede service en kundig antwoord op mijn vragen tijdens mijn winkelbezoek
KlantenserviceHad nog enkele vragen achteraf en heb steeds een deskundige en snelle reactie gekregen van de klantenservice
AlgemeenIk moest er eventjes op wachten maar nu dan toch eindelijk de nieuwe Canon R5 in mijn bezit. Ik wist overigens dat er een levertijd was. Kamera Express heeft mij uitstekend geholpen met mijn keuze en mijn oude camera kon ik tegen een goede prijs inruilen. Kortom: zeer tevreden!
VerzendingIk was er een beetje huiverig voor. Liefst haal ik mijn camera zelf op. Maar door deze gekke corona tijd was dat niet meer mogelijk. Dus verzenden was de optie, en dat is uitstekend bevallen
AlgemeenPrima winkel met overal een goede beoordeling. Omdat zij de beste prijs/voorwaarden hadden voor een soundbar die ik op het oog had, heb ik gekozen voor Kamera Express.
Verzending's avonds laat een bestelling geplaatst met paypal en ondanks de melding dat een product vertraagd zou kunnen zijn, is toch het product de volgende dag geleverd. Alles ging gewoon soepeltjes.
AlgemeenCamcorder gekocht bij kamera-express, eerst een jvc, deze nam ook het geluid op van de beeldstabilisator. Deze terug gebracht naar de winkel, werd vriendelijk geholpen, mocht een ander exemplaar van jvc proberen, zelfde euvel. Toen op advies van winkel en sony geprobeerd. Dik tevreden mee, hoogwaardig kwaliteit.
KlantenserviceZeer vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken.
AlgemeenVia de telefoon korting aangevraagd voor een TV. Hierop kreeg ik vrij vlot antwoord via de mail. Met het accepteren van de aanbod krijg je een betaallink en hierop werd het pakket verstuurd.
AlgemeenPrima webshop, goede prijs betaald voor een monitor waar ik een 2e voor nodig had.
VerzendingLevering was snel, niets op aan te merken.
AlgemeenMijn bestelling heb ik in de winkel in Wilrijk afgehaald, daarom geen probleem met betaling. Men betaald toch altijd in de winkel.
KlantenserviceGeholpen door een klantvriendelijke verkoper die ook met kennis het product uitlegde.
AlgemeenHier nog maar een review om 5 jaar garantie te krijgen...
Prima ervaring met dit bedrijf, bestellen was eenvoudig en liep zonder problemen. Het zou wel fijn zijn een mogelijkheid te hebben om bij aflevering te kunnen betalen met pin, mogelijk met een online aanbetaling. Maar ik snap dat dat complex is.
TV is zonder kleerscheuren overgekomen.
Zoals aangegeven heeft de koeriersdienst gebeld om een afspraak te maken en kwam ook op het afgesproken tijdstip langs.
AlgemeenIk kwam bij Kamera Express Almelo terecht omdat ik een vraag had over het aanschaffen / vervangen van een andere lens. Ik werd zeer kundig geholpen door een medewerker die mij eerlijk advies gaf over het product.
KlantenserviceKlantenservice gaf mij eerlijk advies over het aan te schaffen product (Sigma 24mm f1.4). Deze wou ik namelijk vervangen met een andere fitting maar wist niet goed of ik een nieuwe moest aanschaffen of het ook met een 2e hands koppelstuk kon.
Heel eerlijk waren zij in het advies dat een nieuwe altijd beter is gezien de fitting en prijs/kwaliteit verhouding van mijn dure camera.
AlgemeenIt was easy to order and good service. My product was delivered on time. It was a busy period still timely delivery.
VerzendingIt was very busy.
KlantenserviceGood customer service.
AlgemeenVan de televisie die ik wilde bestellen was er nog maar 1 op voorraad in Nederland. Om te voorkomen dat ik deze mis liep, heb ik de klantenservice gebeld. De vriendelijke meneer kon voor mij de televisie reserveren bij de betreffende winkel en stuurde mij een persoonlijke betaallink. Na deze te hebben voldaan werd de televisie diezelfde middag nog opgestuurd.
VerzendingDe volgende ochtend was de televisie al in huis. De televisie was goed verpakt en zag er niet misbruikt uit.
KlantenserviceZoals hierboven al aangegeven: de klantenservice was vriendelijk en kon mij snel te hulp schieten in de reservering en betaling van dit product!
AlgemeenVlotte en duidelijke communicatie per mail. Erg goede deal gekregen en het product was snel in huis.
AlgemeenFijne website en goede prijs en ook leuke aanbiedingen. Ik ben er tevreden over, dus ik zou weer terug gaan naar deze site.
VerzendingPakket was netjes verpakt en goed afgeleverd.
AlgemeenPrachtige deal kunnen maken met Black Friday! Goed contact met de klantenservice en zeer snelle levering!
VerzendingSnelle levering en werd op tijd geleverd. Het meest belangrijke aan het bezorgen van een dure TV is dat de bezorger er goed mee om gaat. Deze bezorger was een keurige jonge man die de TV perfect heeft afgeleverd. De doos vertoonde geen deuken of andere beschadigingen.
KlantenservicePrima contact met de klantenservice. Mijn prijsvoorstel werd meteen geaccepteerd en eerdere afspraken zijn nagekomen!
AlgemeenGoede acties, goede communicatie en de 2e keer dat ik met black friday hier een tv heb gescoord. Tot nu toe geen problemen mee gehad. Maar 5 jaar garantie erbij is een pluspunt als er ooit wat mis mee zou zijn.
VerzendingVerzending duurde langer dan aangegeven op de site. Dinsdag voor black friday besteld, de woensdag er op binnen. Niet heel erg, maar op de site stond 2 werkdagen.
KlantenserviceIk bracht de bijbestelde muurbeugel terug in de winkel. Daar geven ze maar tot max 50 euro cash terug, en terugpinnen kan niet. Dus moest het naar het hoofdkantoor gestuurd worden om het geld terug te krijgen. Beter introduceren ze terugpinnen of meer dan 50 euro in de kassa.
AlgemeenVia de mail contact gehad met een behulpzame medewerker over de prijs van een OLED-televisie. Deal was snel rond en de TV kon ook nog eens gratis verzonden worden (normaal 30 Euro). Bestelling was snel geplaatst, alleen liep de bezorging enkele vertraging op.
VerzendingVrijdag besteld en zou initieel zaterdag geleverd worden. Uiteindelijk werd dit pas woensdag.
KlantenserviceSnel en deskundig ter woord gestaan tijdens het bestellen.
AlgemeenIk maak al jaren gebruik van Kamera Express, sinds mijn eerste Canon EOS 30. Hun aanbod is enorm en laat ze nou nèt de merken en producten hebben waar ik graag mee werk. Camera body's foto en video en alle accessoires als geheugenkaarten etc. Ook retourneren en klanten support zijn dik in orde.
VerzendingVaak al de eerstvolgende werkdag en als dat om enige reden niet lukt, krijg ik meteen een email met daarin de reden voor de vertraging.
KlantenserviceEr gaat niet vaak iets stuk, maar werd in die paar gevallen snel geholpen.
AlgemeenGoede informatie gekregen bij aankoop, meedenken en goede uitleg gekregen over het produkt. Mocht ook testen
AlgemeenVia een fysieke winkel het product kunnen bekijken en uitproberen. De volgende dag waren de Black Friday acties en toen heb ik het product online besteld.
VerzendingDe verzending was goed verpakt en snel verzonden, volgende dag netjes geleverd.
AlgemeenZeer snelle en uitgebreide response op een offerte. Duidelijke en vriendelijke communicatie in de mail. Een goede aanbieding gekregen met 5 jaar garantie, dit onderscheid Kamera Express van de vele andere shops!
VerzendingEr werd gebeld voor het maken van een afspraak voor de levering. De avond van te voren een bericht gekregen wanneer de koerier ongeveer zou komen. De koerier was keurig op tijd.
KlantenserviceZeer snelle response op vragen achteraf, meestal binnen een half uur, echt top!