Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

It was good, fast, and worth it, i had the products after two days only and i had project that i wanted to use the products in and i did

I emailed the website asking for fast delivery cuz i wanted to use the camera in a project i am working on, and they answerd me directly and sent the camera the next morning

Prima winkel in Eindhoven, veel op vooraad en vriendelijk personeel. Was op zoek naar een nieuwe fuji lens, mocht beiden lensen uitgebreid testen!.

gisteren een camera gekocht bij de superstore in arnhem. we zijn zeer goed geholpen ze nemen uitgebreid de tijd voor je en proberen je niet van alles en nogwat aan te smeren. zijn uitstekend geholpen

de verkoper neemt uitgebreid de tijd voor je en legt alles rustig en duidelijk uit

Levering was heel snel, zoals gewoonlijk. Camera werkt naar verwachting en de geleverde tas en filter.

Zeer goed advies gekregen bij aankoop camera. Weten bij kamera express in Arnhem waar ze over praten en geven gericht advies.

Groot aanbod, goede prijs kwaliteit verhouding en erg vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel. Bij online bestellingen, de volgende dag al in huis!

Snelle levering, de volgende dag al in huis.

Vriendelijk en professioneel. Denken mee met de wensen van de klant.

Ik zocht een opvolger voor m'n D80 (D3400/D5300). De verkoper gaf goed uitleg over alle toestellen, maar stelde ook de D7100. Het voordeel was dan dat ik m'n huidige lenzen kon blijven gebruiken en na alle voors en tegens te hebben afgewogen heb ik voor de Nikon D7100 gekozen. Deze lag niet op voorraad in Groningen, maar moest nageleverd worden (kwam maandag al binnen). Top gedaan.

Zaterdag besteld en 's maandags al in huis.

In de winkel prima en deskundige uitleg gekregen tijdens aankoop van een nieuwe body (spiegelreflexcamera). Het personeel was zeer deskundig en de service erg goed.

hele goede service. heb alles nu wat ik nodig heb. je word goed geadviseerd
bij kamera express werken mensen die er verstand van hebben

werd erg netjes te woord gestaan door iemand die er verstand van heeft

Ik ben al sinds meerdere jaren klant bij Kamera Express, dit is HET adres voor goed advies en ook nog een een goede prijs! Vandaag een Sigma 150-600 gekocht en een flitser. Goed geholpen met het maken van test foto's

Bij KameraExpress wordt via een geweldige actie je garantie bij veel producten verlengd tot 5 jaar. Dit onderscheidt ze van veel andere aanbieders.
Daarnaast is er een groot netwerk van Superstores, goed verspreid over het land, waar je het bestelde kunt laten bezorgen of direct uit de ruime voorraad kunt kiezen.

Ik heb mijn Fujinon XF16mm F1.4 R WR objectief en een B+W filter al de dag na mijn bestelling in de Superstore in Groningen opgepikt. In de winkel kon ik de beide producten controleren en er eventueel wat accessoires bij kopen. Met deze methode ben je gevrijwaard van eventuele schade en calamiteiten tijdens het transport.

Direct na het bestellen ontvang je een opdrachtbevestiging en factuur per mail.
Wanneer het product klaar ligt in de Superstore wordt je gebeld.

Spiegelreflex camera, met cashback korting, gekocht bij Kamera Express Breda. Nog geen ervaring met cashback. Hopelijk wordt dit geen zoekpartij. Ik kan vooralsnog geen directe link hierover vinden. Ik laat het weten hoe dit afloopt. Winkel oogt overzichtelijk en netjes. Voldoende personeel, rustige en luisterende benadering. Later nog even terug geweest omdat het een en ander niet goed lukte en ter controle op functioneren van de camera. Hiervoor werd voldoende tijd vrij gemaakt en uitleg gegeven. Facturen worden netjes per mail naar mij toegestuurd. Al met al goede ervaringen.

Kamera Express Eindhoven is een hele mooie winkel met zeer veel keuze. Overigens ook uitstekend geholpen door een van de medewerkers daar. Hebben samen meteen de instellingen van mijn gekozen camera goed gezet. Zal er dan ook zeker weer een keer naar terug gaan.

Snelle levering van de bestelde producten

Duidelijke en overzichtelijke site

Zal er zeker vaker iets gaan bestellen

Ik woon in Amsterdam. Het is ideaal dat hier een Kamera Express winkel is. Zodoende kan ik goedkoop professionele fotoapparatuur aanschaffen. En de garantie is verlengt naar vijf jaar!

Op de dag dat ik het product telefonisch reserveerde werd de voorraad voor heel Nederland verkocht. Twee dagen later had Kamera Express haar voorraad bij alle filialen al weer aangevuld door snel een nieuwe voorraad aan te kopen bij Canon.

Eindelijk een fysieke winkel in Groningen. Voordeel van een fysieke winkel is dat je de verschillende opties van de camera's makkelijker met elkaar kunt vergelijken, zeker als het je gaat om gewicht en maatvoering. Met een super camera naar huis gegaan, geheel volgens mijn wensen.

Vandaag Canon 200D gekocht bij Kamera Express in het filiaal in Arnhem. Toch maar gekozen om naar een filiaal te gaan en niet te bestellen via internet omdat ik vragen en overwegingen had. Kan niet anders zeggen dat ik uitstekend geholpen ben. Hier staan mensen met verstand van zaken. Geen bla bla verkoopverhaaltje, maar echt goede voorlichting. Lagere prijzen zijn op veel camera's en objectieven bij anderen niet te vinden.Garantie op veel producten is 5 jaar. Komt hu ook nog eens een pakket bij van TV-programma 'Het perfecte plaatje". Kortom prima prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben erg tevreden!

De bestelling werd netjes afgeleverd met veel extra's. Jammer was dat een sd kaart later nog moest worden bij besteld.

Zie de korte toelichting.

Kamera Express heeft een groot aanbod en geeft over het algemeen goed advies. Verder hanteren zij een laagste-prijs-garantie. Ook goede ervaringen met occasions.

Tot nu toe nooit problemen gehad met de verzending, alles was altijd stipt op tijd. Een enkele keer dat iets niet op voorraad was kreeg ik de bestelling alsnog sneller dan verwacht.

Over het algemeen duidelijke toelichting en prompte antwoorden.

Een sony E-mount lens aangeschaft in de winkel in Rotterdam. Vriendelijk winkel personeel waarbij het uitproberen / testen op eigen camera geen enkel probleem is. Een winkel waar personeel ook nog echt kennis van de producten heeft.

De factuur wordt normaal gesproken via mail gestuurd. Is ergens fout gegaan maar via klantenservice alsnog opgestuurd. Netjes

Scorekaart voor Kamera Express