Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNa vele aanbiedingen te hebben bekeken, toch uitgekomen bij een topaanbieding van Kamera Express, niet te duur en toch super kwalitieit. Je bestelling wordt de dag nadat je hem hebt besteld geleverd dus dat is echt helemaal top. Ik ben super enthousiast en wanneer ik iets nieuws nodig heb zal ik zeker terug keren. Maar aan de andere kant hoop ik dat ik nog vele jaren later pas hoef terug te keren anders wordt het mij allemaal te duur.
AlgemeenVeel diverse online winkels vergeleken en uiteindelijk bij Kamera Express terecht gekomen. Zeer uitgebreide site met veel diverse mogelijkheden met vrije keuze voor body's en objectieven. Daarnaast zeer aantrekkelijke prijzen en zeer snelle levering.
Algemeenik ben in de winkel geweest en werd snel en fijn geholpen,alles wat ik nodig had was aanwezig
Verzendingik heb het in de winkel gekocht en dat ging perfect
AlgemeenIk heb een camera gekocht bij Kamera Express in Utrecht. Aangezien deze branche nieuw is voor mij, vond ik het persoonlijk fijn om aan iemand vragen te kunnen stellen. In Utrecht ben ik vriendelijk geholpen en ben ik met een super product de winkel uitgestapt.
KlantenserviceIn de winkel in Utrecht uitstekend geholpen. Ik ben begonnen met een nieuwe hobby, fotograferen. Bij Kamera Express in Utrecht hebben ze mij erg prettig geholpen!
AlgemeenZeer goede service. Geven deskundig advies. Geen verkooppraat. Klantgericht, denken mee met de wensen van de klant bij de keuze van de aankoop. Bovendien nemen ze de tijd voor je. Top. Ik heb mijn aankoop in de winkel gedaan, vandaar geen mening over verzending. Bovendien word door het schrijven van slechts 1 review mijn garantie verlengd van 2 jaar naar 5 jaar.
KlantenserviceEen winkel waar ik zeker vaker ga shoppen.
AlgemeenDrie systeemcamera's uitgezocht, maar kon geen keuze maken. Naar de winkel in Amsterdam gegaan om ze in het echt te bekijken. Werd ontzettend vriendelijk geholpen en heb alle drie de camera's uitgebreid kunnen uitproberen in de winkel. Verkoper was een zeer aardige vent, kon het goed met hem hebben over de verschillende voor- en nadelen. Heel fijn ook helemaal geen verkooppraatjes, maar juist het advies er gewoon thuis rustig over na te denken. Paar dagen later hier mijn camera besteld. 5 jaar garantie is daarnaast mooi meegenomen.
AlgemeenOpnieuw wordt er uitgebreid tijd voor ons en onze aankoop genomen. Wat wil jij hebben, waar wil je het voor gebruiken ed. zijn zeer belangrijke vragen bij zo'n aankoop. Heb je al eens aan een alternatief (product of merk) gedacht. Fijn dat er zo goed meegedacht en duidelijk geadviseerd wordt.
Verzendingbetreft eerdere aankoop, voor 23:59 uur besteld en de volgende dag in huis !! TOP!
KlantenserviceDuidelijk deskundig personeel aan de lijn.
AlgemeenZeer deskundig advies en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast vriendelijk en leuk personeel. Goede uitleg van de gekochte producten.
KlantenserviceDeskundig advies en goede uitleg van de producten.
AlgemeenVind een winkel toch een voordeel. Je ziet wat je koopt, krijgt uitleg en als er wat is met je camera kan je er terug komen.
AlgemeenEerst via internet gezocht naar de camera. De website van KameraExpress gaf goede info. Ook de prijs was prima. Om toch even de camera te 'voelen' naar de Superstore in Arnhem gegaan. Prima geholpen. Ook nog andere camera's bekeken. Duidelijke uitleg en goed advies hierbij gekregen.
AlgemeenTitel: Top winkel met duidelijke website en aardig personeel!!
Cijfer: 8
ik heb voor Camera express gekozen omdat ik de website overzichtelijk vond. Ook hadden ze aantrekkelijke deals (met bv een camera in combi met een lens) en ik kreeg ook nog 40 euro cashback van canon, dus dat is altijd leuk! prima service, goede uitleg en duidelijk.
Service: Goed
Assortiment: Uitstekend
kundig personeel en aardig
AlgemeenGeweldige service, de verkoper nam erg de moeite en tijd om mij te helpen kiezen tussen enkele camera's.
Algemeenoverzichtelijke site met goede selectie mogelijkheden waardoor het mogelijk je specifieke wensen te realiseren en de juist aankoop te verwewrven
Verzendingopgehaald
AlgemeenErg duidelijke website met veel producten en een snelle levering en verzending van de bestelling. Vragen via e-mail worden ook snel en duidelijk beantwoord door het personeel.
VerzendingBestelling geplaatst en volgende dag via PostNL in huis. Via de track-and-trace code mijn pakket te volgen. Snelle levering en goede communicatie.
KlantenserviceVoor mijn bestelling een aantal vragen voorgelegd via e-mail. Ik kreeg een uur later reactie van een medewerker van Kamera Express met een duidelijk antwoord op mijn vragen en een uitstekend advies voor mijn aankoop.
AlgemeenVandaag voor het eerst bij Kamera-Express geweest in Utrecht. Erg prettig en deskundig geholpen. Diverse modellen in handen gehad, uitleg specificaties was prima.
AlgemeenBij binnenkomst in de winkel werd ik al goed en vriendelijk geholpen. Ik (hobby fotograaf) heb met professionele en vakkundige advies een mooie systeem camera gekocht. Ben zeer blij met hun klantvriendelijkheid en wijze raad als je met vragen aankom.
VerzendingIk heb mijn product in de winkel gekocht. In de winkel hadden ze geen tas voor mijn camera. Onder een genot van een bakkie koffie hoefde ik maar 10 minuutjes te wachten en mijn tas kwam van de magazijn naar de winkel toe. Mooie goede snelle service.
KlantenserviceIk werd vriendelijk behandeld en bij eventueel lang wachten kon je een bakkie koffie nuttigen.
AlgemeenBen al jaren klant bij Kamera Express. Prijs concurrerend en altijd supersnel geleverd. De extra garantie naar 5 jaar vind ik geweldig; uiteindelijk kan er altijd iets stuk gaan.
VerzendingZeer snel geleverd en prima verpakt
AlgemeenWe gingen naar kamera express op aanbeveling van vele camera fanaten. Grote mooie winkel, veel spullen en veel kennis in huis. Mooie camera daar gekocht voor een startende fotograaf. Wel het idee dat de verkoopmedewerker ons pas wilde toelichten toen hij zeker wist dat we het product gingen kopen. Iets meer uitleg en advies verwacht, het was wel duidelijk dat hij erg veel kennis had, daar graag iets meer van gehoord. Verder beveel ik deze winkel zeker aan en indien wij nog iets nodig hebben voor de camera ga ik hier ook wel zeker terug.
VerzendingIn de winkel opgehaald.
KlantenserviceWerden netjes geholpen.
AlgemeenNa vergelijking via internet een camera uitgezocht en in de winkel in Breda opgehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
AlgemeenDe web informatie was voldoende de levering was snel de volgende dag al. Dus tevreden.