Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Op Black Friday bij Kamera Express in Zwolle de nieuwe Sony AR7 mark iii gekocht samen met een Sony FE 16-35mm F/4.0 ZA OSS Vario-Tessar T* lens. Het was superdruk maar desondanks heel rustig en vakbekwaam geholpen. Ook nadat bleek dat ik mijn bankzaken niet op orde had zijn we rustig verder gegaan dit op te lossen. Dit was een fijne koop-ervaring.

Ik hoefde mijn bestelling pas te betalen toen ik het gereserveerde afhaalde in de winkel. Alles lag keurig klaar en een voor een moeilijk te leveren lens werd in de winkel een oplossing gezocht.

Er was wat onduidelijkheid over de voorraad, op mijn vraag werd ik door de klantenservice keurig geholpen.

Bestelling plaatsen ging prima. Op de site was aangegeven dat alle artikelen op voorraad waren. Helaas moest ik zelf onderzoeken dat deze informatie niet klopt. De weergave dat het product op voorraad is, betekent dat het in een winkel op voorraad is maar niet direct ook in de webshop.

Beloofde verzendtijd is dus niet helemaal gehaald. Verder ziet de website er wel goed uit, werkt fijn en snel. Chatten met de klantenservice via de site is ook een fijne optie die goed werkt.

Verzending is meer dan slecht. Op vrijdag een product bestellen en deze na 5 dagen nog niet binnen hebben is vervelend. Had verschillende producten besteld, maar doordat er 1 product niet voorradig is, blijft de gehele bestelling hangen. Hier stuurt Kamera Express zelf geen bericht over, maar hier moet je zelf achter komen. Terwijl je verwacht dat je een product wat op voorraad staat gewoon de volgende dag gewoon binnen is en anders een bericht hiervan ontvangt.

Helaas is ook niet zichtbaar of het product in de webshop op voorraad is. Hierdoor is dus niet in te schatten of het product binnenkomt de volgende dag.

EDIT: Product na 5 dagen binnen, alleen verkeerde product geleverd, jammer.

Klantenservice is net niet voldoende al zeg ik het zelf. Krijg niet het idee dat ze haar best doen om een oplossing aan te dragen. Krijg een standaard oplossing om een deel verzending te doen, maar meer niet. Geen concrete informatie aangeleverd en niet een aanbod van bijvoorbeeld een goedmaker vanwege het ongemak.

EDIT: Klantenservice gesproken via mail, voorwaarden vandaag besteld morgen in huis gaat volgens hun niet altijd op, voorraad weergave op de site klopt ook niet, het is maar hopen dat het binnen komt anders wijzen ze op de voorwaarde van 30 dagen levertijd.

Inmiddels 2 compact camera's gekocht bij Kamera Express waar ik zeer tevreden over ben. Ik heb vorig jaar een Panasonic lumix TZ80 besteld via de website, snelle levering, goede assistentie per e-mail en tevens laagste prijsgarantie kunnen laten toepassen. Na een half jaar liep de lens vast bij het inzoomen, geen ingewikkelde procedures om de camera te laten repareren. De TZ80 is opgestuurd, onder garantie gerepareerd en daarna heb ik er weer veel plezier van mogen beleven.

Vorige week heb ik de Panasonic Lumix TZ90 gekocht in de vestiging in Arnhem, hetzelfde toestel, maar nu met een selfie/vlog scherm. Ondanks dat het druk in de winkel was toch snel geholpen, vragen werden kundig beantwoord en ook dit keer werd de prijs bijgesteld naar de laagste prijs van een ander bedrijf. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service van zowel de internet aankoop als de aankoop in de fysieke vestiging, zowel de 2 systeemcamera's als de winkel/webshop kan ik van harte aanbevelen.

Snelle levering en goed verpakt

Laagste prijsgarantie werd zonder lastige procedures toegepast bij beide producten. Daarnaast ook 1x gebruik moeten maken van de garantie, maar ook dit werd keurig geregeld en zonder moeite afgehandeld. Zeer tevreden over snelheid en service.

Canon Eos 6D gekocht met 50 mm lens, prima en vakkundig geholpen in Groningen, een redelijke inruil gekregen voor mijn oude Canon. Vanwege het gemak van een winkel in de buurt en de verlengde garantie, gekozen voor Kamera-Express. Een week later (op black Friday) nog een Sigma Art lens 24 – 105 gekocht, hierbij werd de misgelopen korting van mijn camera (week voor black Friday) voor een deel gecompenseerd.

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel. Snel geholpen, goed advies door verkoper, die weet waar hij het over heeft.

Het bestellen van de camera verliep erg soepel. De stappen om het product te bestellen worden duidelijk vermeld.

Heb de nieuwe Sony A7R III gekocht bij Kamers-express. Krijg ik van sony een complete coverage bij. Wisten ze in de winkel en wat het betekende, maar niet dat er nog geen kaartjes met code beschikbaar waren. Ik terugbellen terwijl ik thuis het probeer te activeren en kreeg ik een vaag bericht over dat het uitgezocht wordt en ik word teruggebeld. Twee dagen later niets gehoord en zelf gebeld, Toen was het blijkbaar een probleem bij sony. Had graag een mailtje ontvangen toen dit nieuws bekend was. In de winkel prima service, maar communicatie erbuiten mag wat meer van beide kanten komen.

Bij kamera express rotterdam een nikon d850 + handgrip gekocht. Geen goedkope kamera. Als inruil mijn d750 met hand grip. Inruil viel erg tegen , eigenlijk naar gevoel over, kamera netje behandeld , niet veel clicks , originele doos met papieren etc. en dan wordt je voor gevoel afgestraft.

Zie boven

Zie boven

Wij waren op zoek naar een nieuwe camera en zijn heel goed geadviseerd. Er werd de tijd voor ons genomen en niet het duurste product aangesmeerd. Zijn erg blij met onze aankoop.

Op Maandag een nikonD5300 gekocht.
Ging allemaal erg snel maar na een paar dagen toch wel tevreden met mijn aankoop.
En met snel bedoel ik de verkoop ging erg snel.
Had zelf van alles anders in mijn hoofd maar ineens ander merk en dat moest ik ff verwerken :-)
Toch goed geadviseerd blijkt achteraf.

Bij thuiskomst miste ik wat in de doos en na paar keer informeren en contact gehad te hebben met Kamera-express en Nikon zelf, netjes opgelost.

Wij hebben de Nikon d3400 aangeschaft nadat onze Sony hsx300 kapot is gegaan aan error e:62:10. wat een veel voorkomend bekend probleem is bij dit toestel.

We wilde dan ook geen Sony meer maar een echt camara merk. Onze keuze is toen op de D3400 18-55 VR van Nikon gevallen

Tot nu toe nog niet erg veel ervaring met dit nieuwe toestel.

Hebben we nog geen ervaring mee

Camera gekocht in winkel in Utrecht op een drukke zaterdag. Klantvriendelijk personeel, snel en gedegen. Goede klantenservice.

Product opgehaald in winkel. Uitstekende klantenservice ondanks de drukte in de winkel.

Product snel geleverd en direct uitgeprobeerd. Kwaliteit was meteen naar wens.Had al eerder produkten van Kameraexpress besteld en altijd naar tevredenheid.

Product werd snel en goed verpakt geleverd

Kamera express heeft laagste prijs garantie, en dit komen ze na. Ik had bij een andere aanbieder een camera goedkoper gezien als op bij Kamera Express. Maar Kamera Express ging direct mee en paste de prijs aan. Vervolgens de camera besteld. Dag erna al in huis en tijdens het gehele proces goed op de hoogte gehouden. Gewoon zoals je van een webwinkel mag verwachten. Helemaal top.

Snel geleverd, keurig verpakt

Vriendelijke medewerker tijdens een chatsessie met Kamera Express

Vorige week een nieuwe camera aangeschaft bij Kamera Express Groningen. Bij binnenkomst word je goed geholpen en krijg je het idee dat de medewerkers verstand hebben van de producten die zij verkopen. Er wordt een fijne toelichting gegeven. Ik zou zeker een tweede keer naar Kamera Express gaan vanwege de goede service!

Goede service. Heb mijn oude camera ingeruild voor een nieuwe in de winkel. De verkopers weten goed waar ze het over hebben! Heb een hele goede prijs voor mijn oude camera gekregen en een scherpe prijs voor de nieuwe.

Goed te bereiken, vriendelijk en al mijn vragen zijn beantwoord.

Site ziet er prima uit. In de winkel in Rotterdam staan veel verkopers die kennis van zaken hebben. Ik ben zeer correct geholpen.

Ik ben naar de kamera express winkel gegaan in Rotterdam. Prima uitleg. Een gezellig efficiënte rommelige winkel. Verkopers hebben veel kennis van zaken

Wij werden op correcte wijze geholpen door de verkoper en konden hem vragen stellen indien nodig omtrent de aankoop van onze fotocamera.Volgens ons is er niets op aan te merken wat eventueel voor verbetering vatbaar is

. hoogachtend Mpc Boot

Het product werd in uitstekende staat afgeleverd. Na uitleg in de winkel keurig opnieuw in de verpakking geplaatst.

Scorekaart voor Kamera Express