Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHet was makkelijk te vinden op het internet, ook de bestelling verliep soepel. Prettige ervaring
VerzendingAlles verliep zoals ik had verwacht
KlantenserviceVerliep prima. Weinig gebruik van hoeven maken
AlgemeenHeb een Sony systeemcamera gekocht. Voor zo'n aankoop geef ik de voorkeur aan een winkel waar je persoonlijk geholpen wordt. De vrouw die me te woord stond ging de 'Sony-specialist' erbij halen. Met alle geduld en toewijding en veel kennis van zaken zijn we ruim een uur bezig geweest om tot mijn keuze te komen. Ik ben zeer tevreden over Kamera Express
AlgemeenBij de aanschaf van mijn Canon 50mm ging er iets mis met het daglimiet van mijn pinpas, daarbij hebben ze me eindeloos geholpen. Onder het genot van een prima bak koffie is het uiteindelijk gelukt. TOP!
AlgemeenDit is mijn tweede aankoop bij Kamera-Express. Ben tevreden over de service. Had zelf een foute bestelling geplaatst en is nadien rechtgezet mbv de dienstdoende dame.
VerzendingDe levering gebeurde eend ag later dan beloofd. Ik heb daardoor wel een dag thuis nutteloos zitten wachten. Spijtig maar er zal wel een goede reden voor geweest zijn. Beter zou zijn als daar een bericht kon over gestuurd worden zodat het nutteloze wachten niet nodig is.
KlantenserviceHad bijkomende vraag over de zending en ben prima geholpen door de diensdoende dame online. Prima service.
AlgemeenHeel eenvoudig laat in de avond via de web-shop bestelling geplaatst. Afhandeling ging vlekkeloos en correct gefactureerd.
VerzendingVerzending was net zoals geadverteerd volgende dag in huis
AlgemeenIk heb een systeemcamera gekocht met 3 lenzen en nog wat accessoires. Had hier veel vragen over en ben in de winkel in Arnhem perfect geholpen. De verkoper nam ruim de tijd om mij van advies te voorzien.
Ook de service is prima: ik kon daags tevoren de camera en lenzen reeds vrijblijvend reserveren zodat ik in ieder geval niet voor niets zou komen.
Ze geven een laagste prijs garantie. Ik had mijn huiswerk gedaan en vond voor bijna alles op internet een lagere prijs. Die werd zonder morren berekend! Aanrader.....
AlgemeenBlack friday deal gekocht. Vanwege drukte werd er de melding gegeven dat het 1 tot 2 weken kon duren. Echter werd het product dezelfde week nog geleverd. Bij vragen werd ik duidelijke en vakkundig geholpen door de online helpdesk
VerzendingPrima instap spiegelreflex camera. Handige bediening en de Snapbridge app is een aangename toevoegen. Hierdoor staan foto's direct op mijn mobiele telefoon.
AlgemeenHet assortiment is groot en veel producten zijn op voorraad. Door de grote drukte rond black Friday werden de artikelen echter twee dagen later bezorgd.
VerzendingEen deel van de bestelling werd door een koerier afgeleverd. Die service was helemaal goed. Echter het deel dat door PostNL werd geleverd kreeg vertraging.
AlgemeenProduct in de winkel (Utrecht) aangeschaft. Helaas ging het om een omruiling. Dus nog wel een andere camera aangeschaft, maar die was goedkoper.
Deze winkel geeft echter geen geld terug, maar een waardebon. (staat wel bij de kassa op een bordje, dus als klant ben je uitgel...). Hierover viel dus ook niet te praten. De manager in kwestie was ook niet bereid tot enige vorm van coulance.
Ik zit nu met een waardebon van €400+
Dit vind ik echt een smet op de rest van de service in deze winkel.
Verkoper Kees stond mij vriendelijk te woord.
Review ivm uitbreiding garantietermijn.
Ik snap dat de geen geld terug policy in het leven is geroepen nadat semi-professionals voor een schnabbel in het weekend gratis een lens kwamen "lenen", maar dit is iets wat ze ook per klant of per product zouden moeten kunnen inschatten.
Kortom niet klantvriendelijk, geen goede service in dit geval.
AlgemeenHeb online en in Rotterdam altijd goede ervaring gehad met klantgerichte service en snelle afhandeling.
Vaak is de voorraad in Rotterdam ook optimaal of van alles direct verkrijgbaar omdat het grote opslag depot op fiets afstand is.
Vorige week was ik bij filiaal Amsterdam en ik was daar voor een inruil. Verder gewoon prima geholpen, alleen wat ik een beetje jammer vond was dat er mij geprobeerd werd een extra verzekering tegen val- stoot- en waterschade te verkopen. Terwijl een kijkje ter plekke op de website met koeienletters stond dat deze nog op dezelfde dag kado gedaan werd door Sony bij aankoop van het product waar ik voor kwam.
Ik vroeg of ik bedenktijd kreeg omdat ik dat we eens ben met dit soort extra verzekeringen of garanties. Maar het aanbod was geldig tot aan de deur.
Ik ben blij dat ik dat niet aangeschaft had op aanbod van de verkoper want het zou gaan om een garantie van 5 jaar met een aankoopwaarde van 12% van de aankoopprijs. Dat ging in dit geval om een apparaat van 3500 euro...
Of het onkunde was of gebrek aan integriteit mag je als lezer zelf kiezen, maar ik wandel gevoelsmatig niet meer die winkel in.
De inruil heb ik overigens wel rondgemaakt en dat is verder prima verlopen.
Of ik hier verder nog koop zal de tijd uitwijzen.
Het product was top verpakt en geseald en ik mocht het ter plekke bestuderen en alles was gewoon in orde.
KlantenserviceHad op uitstekend gestaan als ik niet onnodig de extra dekking aangesmeerd kreeg.
De eerdere ervaringen met Kamera Express in het algemeen trekken het weer iets beter naar 'voldoende'.
AlgemeenGoede service vanuit vestiging Arnhem. Helder aanpak, toelichting en advies. Gewoon goed en vriendelijke geholpen. Ook telefonisch was er steeds een snelle en goede terugkoppeling.
KlantenserviceVlotte afhandeling, duidelijke uitleg.
AlgemeenDe levertijd bleek veel (1 week) langer dan de 1 dag die mij in de winkel werd verteld, bij aanschaf en betalen. Over een langere levertijd werd ik tussentijds ook niet geïnformeerd. Uiteindelijk heb de ik de lens zelf moeten ophalen bij het filiaal waar deze nog lag.
Verzendingidem als boven; de levertijd was de belangrijkste aanleiding voor een matige tevredenheid
KlantenserviceDe klantenservice is vriendelijk maar hielp me pas in derde instantie echt verder (voor die tijd alleen informatie die me geen zekerheid of oplossing gaf)
Algemeenbestellen ging erg makkelijk en de prijs was goed. Ik ben tot nog toe zeer tevreden.
Algemeensimpel via zoekfunctie de betreffende lens gevonden.
simpel contact om de lens te bekijken in filiaal antwerpen.
kortom prima geregeld
heeft een zeer punctuele en duiudelijke en heel vriendelijke uitleg gegeven van hoe het werkt. Daarna alles erg soepel en erg snel geregeld.
vrijdag gebeld nu maandag al kunnen kijken en kopen in filiaaal Antwerpen.
hier ook nog eens extra advies gekregen, zonder opdringerigheid.
perfekt.
Algemeenkon zonder verplichting de lens naar filiaal laten komen.
daar goed advies gehad en op camera kunnen testen.
goede neven adviezen erbij gehad.
eigenlijk helemaal TOP!
meteen geregeld dat lens naar filiaal in belgie kwam.
duidelijke informatie
AlgemeenBij de aanschaf van 2 Sigma Art lenzen kreeg ik een mooie korting. Het fijne van kamera-express vind ik dat je de factuur direct over de mail krijgt, nog voor dat je de winkel uit bent.
VerzendingNa een telefoontje werden de lenzen direct klaar gelegd zodat ik ze de volgende dag kon ophalen.
KlantenserviceEen andere lens die ik online had besteld ter vergelijking van de Art lens, kon zonder opgaaf van reden retour, geld werd snel teruggestort.
AlgemeenZeer uitgebereid assortiment. Goede klantenservice en leuke acties (zoals Giftbox Gold t.w.v. €525,-) bij aankoop van een DSLR (Canon 6D).
Camerabody (sale) werd geleverd in 'White Box' hoewel dit niet aangegeven stond op de website. Na bellen kon ik dit zonder problemen omruilen tegen originele doos.
AlgemeenDe camera in de winkel gekocht. Ik werd goed geholpen en er werd uitgebreid de tijd genomen
AlgemeenFijne winkel met een groot aanbod, werd goed en professioneel geholpen. Met goed advies een camera aangeschaft die bij ons past en waar we veel plezier aan beleven.