Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNa de Sony Rx10 nu de SonyCijbershot DSXmark RX10 IV wat mij meer mogelijkheden biedt. Het leuke is ook dat er nu 5 jaar garantie erbij wordt gegeven.
VerzendingDirect uit de winkel meegenomen
KlantenserviceNa het stoten en vallen van mijn SonyCijbershot RX10 goede uitleg en geholpen te zijn over de garantie. Bij vragen wordt je direct en correct geholpen. Garantie opties worden aangeboden zonder op te dringen.
AlgemeenNa redelijk wat zoekwerk op internet over camera's had ik nog een paar opties voor bridge modellen tussen compact en spiegel reflex. Bij de Kamera express in Den Haag kon ik deze als enige fysiek met elkaar vergelijken en kreeg ik ook eerlijk en professioneel advies. Uiteindelijk ook de camera (Panasonic Lumix fz-300) hier inde winkel gekocht en aangezien iemand deze (bijna) ongebruikt had terug gebracht kreeg ik een goede korting!
AlgemeenGoed advies gekregen over de volgende stap qua Nikon kit uitbreiding. Zat al jaren te wachten op de overstap naar Full Frame. Maar qua sport en wat ik daarnaast veel schiet, ben ik voor snelheid gegaan D500. Met deze review krijg ik nog eens 5 jaar garantie.
VerzendingDirect uit de winkel meegnomen. Een accessoire (bescherm glas) is snel nageleverd.
KlantenserviceMijn oude nikon en flash hadden wat kuren. Dat is ter plaatse snel verholpen.
AlgemeenWaren op zoek naar een compact camera om de eerste bijzondere momenten van onze dochter vast te leggen. Kregen goede uitleg en hulp vanuit de medewerker met kundig advies. We waren zelf goed voorbereid en het advies sloot aan bij wat we zelf al uitgezocht hadden. Ook goede uitleg over de verschillende functies en mogelijkheden.
AlgemeenZeer tevreden, er werd goede uitleg gegeven over accesoires en een specifieke lens. Aantal weken geleden hier overgegaan tot aanschaf van een systeemcamera met kitlens, waar ik ook prima geholpen ben! In alle rust diverse opties doorgenomen.
AlgemeenDe verkoper heeft mij vele voorbeelden gegeven voor de aanschaf van een spiegelreflexcamera. Ik ben zeker tevreden over het product en de knowhow van het personeel.
VerzendingGoed en zorgvuldig verpakt.
AlgemeenKamera-Express is mijn trouwe leverancier van kamera apparatuur omdat ze scherpe prijzen combineren met goed advies en uitstekende service.
Ik schrijf deze review omdat ik daarmee 5 jaar ipv 2 jaar garantie ontvang. Maar inhoudelijk heeft dat nul invloed op mijn mening.
De verpakking laat nooit te wensen over. Deze keer heb ik vanwege de spoed die ik had het nieuwe objectief opgehaald bij het filiaal in Utrecht.
KlantenserviceDuidelijke, inhoudelijk uitgebreide reacties op mijn emails.
AlgemeenIk kocht een occasion. Er stond lichte gebruikssporen, maar wat mij betreft was de camera helemaal nieuw. Alleen de doos vertoonde gebruikssporen. Top.
VerzendingSneller geleverd dan verwacht.
KlantenserviceTe lang wachten. Meer dan 4 minuten. Ik heb opgehangen.
AlgemeenIk heb Panasonic GH5 en aantal lenzen gekocht 8-20 mm,20-35 mm, 35-100 mm
100,400 mm. Ik ben heel goed geholpen en heb beste prijs gekregen. Bedankt Kamera-Express!
AlgemeenIn de winkel in Capelle a/d Ijssel mij laten voorlichten;goede voorlichting en deskundig advies.Direct overgegaan tot koop en kon alles direct meenemen.
AlgemeenIn de winkel prima geholpen, daarnaast was het makkelijk om het product om te ruilen. Betalen was geen enkel probleem.
KlantenserviceService was prima en uitleg was duidelijk verkoper wist duidelijk waar hij het over had.
AlgemeenIk heb de mijn nieuwe lens "Nikkor 200-500mm" in de winkel gekocht en direct met een pin betaling voldaan. wel zo gemakkelijk
VerzendingDeze is niet besteld maar gekocht in de winkel zelf en direct meegenomen
KlantenserviceZe weten bij Kamera Express waar ze het over hebben
AlgemeenSony Lens 50 mm, F1,8 OSS (SEL) bij Kamera Express gekocht. Beste prijs, verlengde garantie (5 jaar) en cashback via Sony. Na lang onderzoek, welke lens het beste is voor wat ik met mijn fotografie wil bereiken, deze keuze gemaakt. Blij met mijn keuze! Prachtig resultaat.
VerzendingSupersnel in huis. 'S avonds besteld en de volgende ochtend vroeg al in huis!
AlgemeenCanon G7X Mark 2 bij Kamera Express gekocht. Beste prijs, verlengde garantie en cashback via Canon. Over de camera zelf niets negatiefs te melden, waardige opvolger voor mijn Canon G12. Beter in filmen, bij weinig licht, kleiner en toch goed te hanteren. Enige wat ik mis is het uitklap draai scherm van de G12.
VerzendingOp tijd en goed te volgen via de track en trace. Werd goed geïnformeerd door de shop.
AlgemeenGoed geadviseerd door enthousiaste medewerker met kennis van zaken. Er werd moeite gedaan om een bepaalde lens beschikbaar te maken. Kortom: goed geholpen.
AlgemeenEr goed geholpen bij het maken van de keuze. De medewerkster had er duidelijk verstand van en dacht goed met ons mee.
Verzendingwas op voorraad in de winkel, dus gelijk meegenomen.
AlgemeenWerd netjes geholpen, vriendelijk personeel.
Wel eerst zelf uitzoeken wat je wilt hebben want anders is er te veel keus.
AlgemeenGoede winkel om zowel on-line als in één van de winkels je fotografie spullen te kopen.
VerzendingDe lens die ik besteld heb, is een goed product.
KlantenserviceHoewel op website stond dat product op voorraad was, kreeg ik het toch niet de volgende dag bezorgd maar alleen een deelbezorging (filter). Na mail na de klantenservice hebben ze gezorgd dat het product z.s.m. werd bezorgd.
AlgemeenVriendelijke dame nam alle tijd om de voors en de tegens van de aanstaande aankoop uit te leggen.
AlgemeenEerst gebeld naar het servicenummer van Kamera express of de lens op voorraad was en vervolgens opgehaald. goed geholpen.