Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Zeer plezierig bedrijf, Ervaren, deskundige en betrokken medewerkers.
Beloften worden exact nagekomen.
Je wordt over je order prima op de hoogte gehouden

11-12-2017 in de namiddag besteld, de volgende avond 12-12-2017 in huis exact zoals was afgesproken

Goed advies en heel geduldig met uitleg aan beginnende fotograaf. Volgende keer ga ik er weer heen!

Iets moest nageleverd worden (ik was in de winkel) en een dag later had ik het al ontvangen

Geduldige uitleg

Geleverd zoals afgesproken, voldoet aan beschrijving. Geen ervaring met klantenservice en klachtafhandeling, dus kan dat niet beoordelen

Zeer snelle levering, prima uitleg en verkoper zelf erg enthousiast over de camera.
Gaf ook nog enkele bruikbare tips over verzekering.

Dinsdag besteld, woensdag in huis!!

Goed bereikbaar en altijd duidelijk antwoord op gestelde vragen.

Goed geholpen door een vakkundige medewerker, die zich er nog eventjes van verzekerde dat mijn toestel inderdaad geschikt was voor het gekochte objectief.

Opgehaald in winkel.

Goede combinatie van ouderwets winkelgevoel en digitale online shop.
Goed personeel dat onbekende zaken meteen opzoekt op internet.

Recent een Canon EOS 77D gekocht bij Kamera Express in de winkel. Deskundig geholpen en er werd de tijd voor mij genomen. Zowel de camera als verschillende objectieven waren op voorraad. De afwikkeling met een lopende Canon Cashback actie verliep ook vlot en stond snel terug op mijn rekening.

De EOS 77D is in mijn ogen een echte aanrader. Makkelijk in gebruik (makkelijker dan de 80D die ik ook heb geprobeerd), maar voorzien van alle professionele opties die je nodig hebt. Voor beginende fotografen is de uitleg bij de menu's (guided display) erg handig vind ik. De live view met scherpstellen op het kantelbare scherm is ook erg handig. Daarnaast is de camera gemakkelijk met de telefoon te verbinden en kan je genomen foto's meteen exporteren naar je filmrol/galerij van je telefoon. Ik ben er erg blij mee!

Deskundig en vriendelijk personeel. Goede voorlichting over camera's, objectieven en tassen. Je kunt ook gemakkelijk online bestellen.

Ik heb een Canon EOS M6 aangeschaft en ben zeer tevreden daarover. De camera heeft een goede kwaliteit foto's en de bediening is zeer gebruiksvriendelijk in tegenstelling tot de Panasonic Lumix TZ-100 die ik eerst had. Ook het feit dat je met behulp van een mount nog gebruik kunt maken van andere Canon lenzen vind ik helemaal geweldig.

Zeer vriendelijk personeel. Kamera-Express geeft deskundig advies bij het aanschaf van een kamera en/of accessoires zoals tassen.

Goed geholpen. deskundig personeel. Laten je op basis van advies een aankoop doen, zonder opdringerig te zijn.

Ik heb de camera in de winkel gekocht. Kreeg deskundig advies en goed geholpen. Fijne camera.

Ik had al eerder op de site van Kamera Express gekeken en kwam nu mijn uitgezochte camera tegen met een fikse korting. ‘s Avonds besteld, direct een reactie en binnen 12 uur thuisbezorgd zoals beloofd. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt! Duidelijke site met ruim voldoende informatie. Aanrader.

Binnen 12 uur thuisbezorgd, nog uurtje eerder dan was gezegd in de mail.

Product in winkel gekocht.
Winkel is zeer goed gesorteerd, vakkundig personeel en de prijs is goed.
Soms een beetje druk in de winkel.

Prachtige Nikon spiegelreflex camera aangeschaft voor een hele gunstige prijs. Camera was ook direct beschikbaar in winkel te Eindhoven en dus binnen een paar uur in bezit! Winkel bevat een groot assortiment aan alle ondersteunde producten voor fotografie dus na duidelijk advies gelijk wat extra dingen aangeschaft.

De website is overzichtelijk met duidelijke informatie. Het bestellen ging makkelijk en bestelde camera werd de volgende dag geleverd

we hebben een camera gekocht in de kamera-express winkel gekocht in Leeuwarden. dat was heel goed je mocht alles proberen.

we hadden inde winkel wat extra dingen besteld Lens extra accu maar alles moet uit Rotterdam komen en als je over de status belt krijg je nooit iemand van de winkel aan de lijn maar van die klanten(service) dan moet je eerst het hele verhaal aan hun vertellen en snappen ze het nog niet en weet je nog niks. echt een klote systeem! als ze alleen maar door zouden verbinden.

Kamera-Express is mijn trouwe leverancier van camera apparatuur. Ze bieden scherpe prijzen in combinatie met goed advies en een uitstekende service. De bestelde producten waren binnen 24 uur geleverd. Super bedrijf.

Deskundige en geduldige uitleg over lastige fotografisch onderwerpen. Niet uit op maximaliseren van de aankoop. Reusachtig assortiment.

In de winkel de aankopen in ontvangst genomen, uitleg gekregen zowel over de aankoop als over de opbouw van de factuur.

Geen klachten. Fair aanbod t.a.v. inruil.

Sigma lens gereserveerd en binnen 24 uur opgehaald bij Kamera-Express in Zwolle.
Was daar vorige week ook al geweest zonder te reserveren en toen was deze lens net even daarvoor aan een andere klant verkocht. Dus nu maar gereserveerd en dat werkt. Mooie lens werkt goed samen met de Nikon D7500

Product was snel en netjes geleverd

Werd gelijk geholpen

Goede service, echt heel behulpzaam personeel wat goede tips gaf. De camera & het objectief dat ik wilde was meteen beschikbaar in de winkel. En toen ik een andere kleur lens wilde dan dat in een bundel zat werd daar totaal niet moeilijk over gedaan en kreeg ik het gewoon voor de bundelprijs. SUPER!

In korte tijd twee camera's gekocht. Beste prijs, beste voorwaarden, en een fysieke winkel in de buurt mocht er iets fout gaan.

Goed verpakt en snel in huis. Wel een tip: het zou handig zijn als je bij de bestelling al kan aangeven dat je het graag bij een PostNL locatie wil laten bezorgen.

Scorekaart voor Kamera Express