Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOnline de objectief fuji 56 mm gekocht. Kreeg een mailtje dat de levering een vertraging zou hebben van 1 tot 2 weken. Tot mijn verrassing werd de lens 2 dagen later geleverd.
AlgemeenZeer goed geholpen bij aankoop canon eos 200d prima uitleg over mogelijkheden van dit toestel
KlantenserviceZeer goede klantenservice
AlgemeenObjectief aangekocht tijdens de 'black friday' op de website van Kamera Express. Bestelling weer keurig geleverd te volgende dag! Tevens weer 5 jaar garantie van toepassing! Inmiddels bestel ik al mijn camera benodigheden bij Kamera Express wegens de altijd goede service!
VerzendingVoor 23:59 besteld, morgen al in huis!
AlgemeenPrima geholpen in de winkel, zeer vriendelijk en nemen alle tijd en leggen alles duidelijk uit
AlgemeenObjectief gekocht van Fuji en zoals gewoonlijk weer een uitstekende service in een van de winkels! Bij aanschaf van een nieuwe lens gebruikt gemaakt van de inruilservice. Ook de garantie van 5 jaar is super te noemen!
VerzendingVoor 23:59 besteld, morgen al in huis!
AlgemeenVriendelijke en deskundig verkoper met professionele vakkennis. Ik wist wat ik wilde kopen de verkoper gaf toch een aantal praktische tips en overtuigde mij om een aantal aanvullende artikelen aan te schaffen die in de praktijk gemakkelijker en sneller werken. En 5 jaar Garantie. Complimenten!!!
AlgemeenVoor mijn aankoop van de Tamron-lens ben ik door de medewerker van Kamera-express prima voorgelicht. Goede technische informative en over de technische specificities. Zeer tevreden.
AlgemeenSony A7rIII gekocht. Snel geleverd en scherp geprijsd. + 5 jaar garantie! Dat is natuurlijk uitermate bijzonder.
AlgemeenVlot geholpen bij de aanschaf van een telelens. Er loopt deskundig personeel rond in de winkel.
AlgemeenIk werd vanmorgen vlot geholpen. De Canon EOS 1300d met twee lenzen was een mooie aanbieding
AlgemeenSnel geleverd! Fijne camera, lekker licht en makkelijke bediening.
Fijne service geen op of aanmerkingen.
Snelle levering
AlgemeenIk werd goed geholpen en kreeg goed eerlijk advies, ik vond ze snel werken en zou er voor meer camera spullen zo weer heen gaan.
Algemeengoede service aardige mensen hebben goede uitleg gegeven .mooie camera precies wat ze zeiden dat hij zou doen.
Verzendingsnel geleverd goed verpakt
AlgemeenIk ben goed geholpen door de klantenservice toen bleek dat ik niet het hele pakket heb gekregen. Ook is laagste prijs garantie gegarandeerd. Ook kun je altijd met vragen bij de klantenservice terecht via telefoon of chat of email.
VerzendingDe bestelling was de volgende dag al in huis terwijl ik de camera de dag ervoor om 22:00 had besteld. Er was wel iets vergeten bij de bestelling, maar dit wordt later naar mij opgestuurd en is dus goed behandeld door de klantenservice.
KlantenserviceIk ben uitstekend geholpen door de klantenservice. Mijn vraag werd snel beantwoord en opgelost.
AlgemeenIk kon vooraf een camera reserveren, super handig en voorkomt teleurstelling. In de winkel namen ze ondanks de drukte (kerst) de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik ging met een mooie aankoop blij naar buiten
KlantenserviceVragen werden telefonisch netjes beantwoord.
AlgemeenUitstekende klantvriendelijkheid, alles in voorraad in Amsterdam
Reservering mogelijk, kundig op mijn vragen, geen haast
AlgemeenNette camera voor een goede prijs. Klantbejegening kan beter. Verder goede toelichting over de camera.
VerzendingWerd snel geholpen. Camera kon ik meteen meenemen.
KlantenserviceIk werd wel snel geholpen alleen was de verkoper niet zo vriendelijk. Later werd het beter.
AlgemeenPersoneel heeft veel kennis en is uiterst behulpzaam. Zeer groot assortiment voor alles fotografie. Zeker aan te bevelen.
VerzendingOp afgesproken tijd was alles ook daadwerkelijk binnen.
KlantenserviceKlantenservice neemt snel weer contact met je op. Eventuele problemen worden snel opgelost.
AlgemeenKamera express offered a very good deal about cask back and extra promotion. I become your customer because of the flyer of your promotion at me address and it is very interesting! Also my friend bought a camera from your shop long time back so this is also make me confident to buy the product from you and it is very nice experience.
KlantenserviceThe service both of in shop ans online is very nice. I am very satisfied with your service.
Algemeenruime keuze, goed advies in de winkel waarbij de voors en tegens van de verschillende opties goed werden uitgelegd. Snelle levering.