Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrima advies, prima prijs en prima kamera (De Fuji X-e3, love it, met mooie lenzen!!)
AlgemeenGoed advies, prima prijzen
Ik ben blijkbaar verplicht extra woorden toe te voegen, maar bovenstaande vat precies samen wat mijn ervaring is.
Algemeenhoewel ik wel ongeveer wist wat ik wilde, was het advies in de winkel wat summier. De verkoper had meer aandacht voor de inruil. Ik moest zelf alles vragen. Het inruil bedrag viel wat tegen.
KlantenserviceNa wat problemen bij de cashback heeft Kamera Express dit op zijn conto genomen. Klasse!
AlgemeenAltijd goed geholpen bij Kamera-express.
Goed advies en betrokken medewerkers.
Ook goede en snelle leveringen via website
Binnen 1 dag geleverd
AlgemeenKamera Express heeft een prettige website waarbij het gemakkelijk is de producten te vinden met daarbij voldoende informatie over het product, prijs en bestelprocedure.
VerzendingProduct werd op de toegezegde tijd, levering binnen 24 uur, geleverd in een adequate verpakking.
KlantenserviceTijdens de bestelling ging er iets fout met de betaling, afgebroken i deal betaling, systeem bleef hangen enz. Een telefoontje naar Kamera Express was voldoende om de betaling alsnog te regelen.
AlgemeenWebsite werkt goed. Wilde bij nader inzien toch graag meteen afhalen in de winkel. Snel geregeld via de klantenservice.
VerzendingIn shop opgehaald - geen problemen.
KlantenserviceHeb ze aan de lijn gehad - duidelijk en correct.
AlgemeenMakkelijke site, helder. Bestelling was zo geplaatst en de facturatie verliep probleemloos. Bezorging binnen 2 dagen.
AlgemeenDuidelijk en uitgebreide informatie gevonden op de website en daar een keuze gemaakt. Scherpe prijs voor een prima camera.
VerzendingUiteindelijk camera gereserveerd en de volgende dag opgehaald.
KlantenserviceIn de winkel uitstekend en vriendelijk geholpen door het personeel. Kon met al mijn vragen terecht.
AlgemeenSuper nice service. Good price. 5 year guarantee. Real shops around NL. Fast delivery. Good
AlgemeenSnelle levering. Helaas geen bericht van levering op het pick up point. Zelf moeten bellen om hier achter te komen
AlgemeenHet was 17:55, ik wou die avond nog een camera kopen maar de winkel ging 6 uur dicht, ik ben ontzettend blij dat de medewerker mij nog snel heeft kunnen helpen en me een camera heeft verkocht, verder snelle service en top producten!
KlantenserviceSnelle hulp, geen problemen ondervonden, mensen die er verstand van hebben en je goed kunnen helpen!!
AlgemeenHele goede en vakkundige verkoper(Erwin) heeft mij geholpen en hem het hemd van het lijf gevraagd over de Canon 750d, en op alle vragen antwoordt gekregen, niks was teveel!!! Zeer tevreden.
AlgemeenPrima geholpen door Jelle. Ik wist waar ik voor kwam, hij bevestigde mijn keuzes. Fijn om gewoon in een winkel geholpen te worden i.p.v. een webshop. Vooraf gekeken of mijn gewenste camera in de winkel aanwezig zou zijn. En ik ben niet voor niets naar Arnhem gereden. Onderstaande vragen over levering zijn niet van toepassing. Ik ben in ieder geval superblij met mijn aankoop.
AlgemeenHet bestelproces op internet was erg eenvoudig. Het werkte goed. Kwam snel in de beveiligde Ideal betaalomgeving terecht. Kreeg na betaling ook direct de bevestiginging mijn email binnen. En ik kreeg de factuur per email. Erg geruststellend dus.
VerzendingFijn dat ik een track-en trace kreeg, zodat ik de bestelling kon volgen en kon zorgen dat ik thuis was toen de postbode het kwam brengen. Ondanks dat ik de camera een paar dagen voor Kerstmis bestelde, en het dus overal topdrukte was, kreeg ik de camera de dag na bestelling keurig op tijd binnen. Petje af.
AlgemeenDuidelijke website, met goede zoekfilters, breed assortiment en goede beschrijvingen. Ook nog eens een handige chatfunctie waar snel gereageerd wordt. Wilde de bestelling ophalen in de dichtstbijzijnde winkel en lag daar na een dag al voor me klaar.
KlantenserviceVia de chat informatie gevraagd over het inwisselen van een kadobon. Werd snel te woord gestaan met een duidelijke uitleg.
AlgemeenDe online klantenservice is snel, zelfs 's avonds reactie!
Snel geholpen in de Superstore, goed advies.
Medewerkers denken met je mee.
AlgemeenIk werd vriendelijk geholpen door de verkoper. Meer service (ook al is het druk) en kennis zou ik wel aanbevelen
AlgemeenCombinatie website en fysieke winkels is een voordeel. Uitgebreide informatie beschikbaar op website. Contact en advies in de fysieke winkel prima.
AlgemeenGoede en duidelijke website, makkelijk om een bestelling te plaatsen! Persoonlijk vind ik de site wel wat druk overkomen
VerzendingPrima levering, voor het einde van de dag besteld is tot nu toe mij ervaring volgende dag geleverd. Ook wordt het niet onnodig groot verpakt wat ikzelf ook belangrijk vind
KlantenserviceZeer goed bereikbaar deze klantenservice. Ik had een vraag over een van hun producten en kon direct goed geholpen worden. Ze maakte zelfs een uitzondering voor mij over een foutje op de website! Erg verrast met de vriendelijke houding van de klantenservice.
AlgemeenPrima afhandeling in de winkel.
De email bevestiging liet wel op zich wachten; moest ik even voor bellen.
Kan de winkel aanbevelen, prima service en deskundigheid
camera was niet op voorraad maar werd sneller dan verwacht bezorgd