Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Goed geholpen door aardige medewerker. Mooie camera + accessoires gekocht waar ik erg blij mee ben.

Winkelmedewerker Rogier heeft ons uitstekend geholpen. Door zijn heldere en duidelijke uitleg konden wij gemakkelijker een keuze maken. Wij waren in de winkel in Amsterdam.

Op bezoek geweest in Rotterdam. Bij binnenkomst voelt je je gelijk welkom! De wachttijden zijn kort en het advies (door Sander) op maat. Een echte aanrader!!

Het is makkelijk om een keuze te maken en een bestelling te plaatsen.
Het betalen wordt daarna ook correct afgehandeld.

Volgens afspraak is de camera de volgende dag bezorgd.

Alles op voorraad, vriendelijk en deskundig personeel. Goede acties en duidelijke website met veel uitleg.

Gechat om 22:00 's avonds, goed advies en snel.

Via winkel, waar ik super geholpen en geadviseerd ben, een Fujifilm XT 20 besteld. Volgende dag voor 12 uur al in huis. Superservice.

Supersnelle levering. In principe al binnen 24 uur. Werd op zaterdag gebracht.

Ik heb geen klacht. maar als er een komt ga ik naar de winkel waar mijn ervaring is dat een klacht direct juist wordt opgepakt.

Na goede online reviews binnengelopen in de fysieke zaak in Groningen. Direct naar de kassa gegaan voor de lens. De lens mocht zelfs nog uitgepakt en getest worden. De verkoper was duidelijk een deskundige. Goed om te zien.

Prima winkel, werd goed geholpen met het uitzoeken van een spiegelreflexcamera. Ben uitgekomen op de Nikon D3400. Superfijn dingetje! Lekker lichtgewicht en heb je binnen een uurtje wel door hoe hij werkt.

De vrouw achter de kassa wist waar ze het over had. Kon ons voorzien van de nodige uitleg, ook al hadden wij zelf ons al ingelezen over het een en ander. Ik zou andere mensen deze winkel aanraden. De prijzen zijn fair, niet duurder dan bij andere.

Goede persoonlijke service. Snelle reactie via mail. Optie om price matching toe te voegen was geen probleem. Netjes alles kunnen ophalen in de winkel, direct daar afgerekend volgens de afgesproken persoonlijke deal.

Aangevraagd om de producten in de winkel te willen ophalen. Dit werd direct verstuurd, zelfs met spoed. Uitstekende snelle service en bij ophalen desbetreffende persoon ook ontmoet. Persoonlijk en deskundig dus!

Snel, eerlijk en persoonlijk.

Snelle bestelling, goede levering.
Pakketje was eerder bezorgd bij afleverpunt dan dat ik verwacht had (mailtje gehad waarin aangegeven werd dat pakket verzonden werd met een track and trace, maar toen bleek het al 2 dagen eerder op het ophaal punt te liggen). Dit is waarschijnlijk gekomen doordat de bestelling plaatsgevonden heeft op 31 december. Op zich geen ramp, want ik had er op gerekend dat het iets langer zou duren.

Zie hierboven de korte toelichting. Verder alles goed verpakt en mooi overgekomen

Prima geholpen, prima service, deskundig advies. drie dingen niet op voorraad, keurig volgende dag in huis

Geweldige fotozaak, ik wilde een niet te dure camera en na goed uitleg zijn we mede dank zij de geweldige verkoper Henk Tito er uitgekomen, het is geworden de Sony Cybershot DSC-HX400V , ben superblij met deze door Henk geadviseerde camera, ook de 5 jaar garantie is voor mij een trouwe zekerheid, als ik dan toch een tip voor de winkel wil geven, zet een koffieautomaat in de zaak, klanten moeten toch wel meestal even wachten dat komt natuurlijk omdat men de tijd voor je neemt, en niks afraffeld, kortom bent u op zoek naar een eerlijk advies ga zeker eens langs bij KAMERA EXPRESS.

Veel keuze en makkelijk verschillende combinaties te maken tussen body en lenzen. Voor 2359u besteld volgende dag in huis.

Tijdens ons bezoek in deze fraaie winkel hebben wij een prima service ervaren en een goed advies gekregen.

Ik heb al meerdere malen producten bij Kamera Express gekocht en altijd naar volle tevredenheid. In de winkel is men erg behulpzaam en de website werkt makkelijk en snel.

Levering is altijd prima in orde. Producten worden aangetekend verzonden en worden niet bij de buren afgeleverd. De meeste cameraproducten zijn van zichzelf al goed verpakt. Kamera Express doet er nog een doosje omheen en zorgt dat het daarin niet kan gaan schuiven.

Deze keer een product gekocht met de laagste prijs garantie. Werd netjes afgehandeld door de online klantenservice en ik kon kiezen het product online of in de winkel tegen de laagste prijs te kopen. Ik heb gekozen voor online. Daarvoor kreeg ik een betaalverzoek en na betaling werd het dezelfde dag nog afgehandeld en verzonden.

Ik koop al mijn camera gerelateerde producten bij kamera express. Ook als er problemen zijn met een product zorgen zij dat dat meteen wordt opgelost.

Heldere site met uitgebreide keuze. Leuke extra actie waarbij de garantie wordt verlengd tot 5 jaar op bepaalde producten.

Zeer snelle levering. Gisteravond om 23:45 uur besteld en vandaag had ik mijn product om 11:30 uur in huis.

was makkelijk een bestelling te plaatsen en deskundig personeel
en een aanrader,en vriendelijk
goede uitleg

Duidelijke website, producten die ze aanbieden zijn van goede kwaliteit, eenvoudig bestellen en de levering was snel. Kortom: top!

Goede kwaliteit, veel mogelijkheden, niet te groot en niet te klein.

Zeer vriendelijk geholpen, uitgebreid mee gezocht naar de beste keuze voor aanvullende spullen en geheugenkaart.

Scorekaart voor Kamera Express