Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Erg goed advies gehad bij de aankoop van een camera met accessoires. Zou voor een volgende aankoop direct terugkomen naar deze winkel!

De gekochte Canon 200D is precies wat ik nodig had. Op basis van de folder kwam ik eigenlijk voor een andere camera, maar door het goede advies uitgekomen bij de juiste camera voor mij.

Ik heb een bezoek gebracht aan de fysieke winkel in Amsterdam. De eerste keer dat ik in de winkel was, was ik er voornamelijk om te informeren naar de verschillende camera's. Ik werd heel goed en vriendelijk geholpen. De werknemer liet mij meerdere vragen stellen en was in staat om op elke vraag een duidelijk antwoord geven. Een week later ben ik terug gegaan om de camera te kopen. Ook de tweede keer werd ik vriendelijk geholpen, zelfs toen de winkel op het punt stond om te sluiten. De winkel medewerkers weten echt waar ze het over hebben en kunnen daardoor een goed advies geven.

Fijne website goed overzichtelijk en bestelling makkelijk te plaatsen
Genoeg info van de artikelen, en genoeg keuze

Vandaag besteld en morgen in huis

Telefonisch goed bereikbaar

Fijne website , bestelling gedaan en de dag erop al de levering , telefonisch goed bereikbaar

Vandaag besteld mits in voorraad , de dag erna bezorgd

Tel goed bereikbaar

Nadat we wat vergeleken hadden op diverse sites hebben we hier een bestelling geplaatst. Toch prettig als er een echte met een echte toonbank voor het geval dat. Voor ons net te ver om daar de aankoop te doen.

Helaas kregen we niet alles geleverd en moest ik de klantenservice zien te bereiken wat niet geheel soepel gaat. Via de chat leek de snelste oplossing. Daar goed geholpen en een dag later was de rest binnen. Foutje in het systeem....

Te lang moeten wachten alvorens we aan de beurt waren. Verder goed geholpen.

Mooie uitgebreide winkel in Utrecht waar je makkelijk kan parkeren, parkeergarage naast de winkel, medewerkers deskundig en goed advies!

Kon voorafgaand aan het winkelbezoek op de website zien of de camera die ik op het oog had ook op voorraad is.

Bij binnenkomst van de winkel (Arnhem XL) werd ik gelijk geholpen. De verkoper nam uitgebreid de tijd om twee verschillende typen camera’s door te nemen en uit te laten proberen. Dankzij zijn informatie heb ik een goede keuze kunnen maken welke camera het beste past bij mijn wensen.

Geweldig snel en goed geholpen en deskundig personeel. De winkel is het walhalla voor elke fotograaf / videograaf.

Snel en correct geholpen.

Eenvoudig om het desbetreffende product (camera) op de site te vinden. Ook de bestelling ging zeer vlot.
Zaterdagavond product besteld en maandagvoormiddag reeds geleverd.

Zaterdagavond product besteld en maandagvoormiddag reeds geleverd.

goede toelichting bij product op de site

Geen poespas. Beetje onduidelijke website met alle aparte acties maar prima en goedkoop aanbod alles bij elkaar

helaas geen track & trace code ontvangen. Hierdoor wist ik niet of product al geleverd was in postlocatie. Daardoor waren ze ook het product 'kwijt' op de vestiging, wat nogal eng was voor een camera van 3000 euro.

Per mail snelle reacties maar niet altijd compleet antwoord, ook wisselende service aan de telefoon. Uiteindelijk goed geholpen.

Ik heb eerst Online Een Sony A7 body besteld met een Samyang 35mm 2.8 lens.
Deze combi is echt geweldig. Deze lens en fullframe camera maken echt hele scherpe foto's. Later vond ik de foto's onder donkere omstandigheden toch niet je van het. In de winkel in Leeuwarden heb ik de A7 omgeruild voor een A7ii. (met bijbetaling ;-) ) Helaas is de body wel weer een stuk zwaarder, maar hij maakt wel veel betere plaatjes. HELEMAAL BLIJ en een mooie prijs bij Kamera Express. Heel mooi.

Laat op de avond besteld. Volgende dag geleverd. Helemaal goed. Nog net voor de kerst.

Als ik vragen had, dan werden deze kundig beantwoord.

Systeemcamera gekocht bij Kamera Express omdat ze een winkel bij mij om de hoek hebben. Heb de laagste prijsgarantie gekregen (een andere winkel was 50 minder). Ben uitstekend geholpen en goed geadviseerd over de accessoires.

Op een zondag naar de Kamera-Express geweest in Groningen. Daar prima geholpen en men nam de tijd voor ons. Het pand verlaten met een goed gevoel over mijn aankoop (Canon 200D).

In de winkel had ik een body met kitlens gekocht. Ik dacht dat er maar 1 kitlens was maar er zijn meerdere. Een week later in de winkel de kitlens kunnen omruilen voor een andere met een kleine bijbetaling omdat de lens die ik wilde iets duurder is. Prima geholpen!

We hebben hier voor kerstmis een bestelling geplaatst (DR-70d DSLR recorder). De bestelling was ondanks de kerstdrukte ruim op tijd binnen en goed verpakt. Op de website konden we extra garantie regelen door middel van registratie van het product. Kamera-Express onderscheidt zich hiermee van andere websites. We hebben vaker besteld op Kamera-Express en ook de fysieke winkel is de moeite waard. Hulde.

Snel verzonden.

Na wat voorwerk hier een camera gekocht. Hierbij heeft de winkel de op dat moment laagste prijs gematched van een concurrent.

De review is geplaatst ivm het verkrijgen van 5 jaar garantie op de gekochte camera.

Goed geholpen door deskundig personeel, alles wat op de website stond als beschikbaar was ook in de winkel aanwezig. enkele artikelen die ik extra bestelde in de winkel werden de volgende dag thuis afgeleverd.
Heel tevreden met de spullen tegen een heel goede prijs.

Snelle levering, de volgende dag zoals in de winkel afgesproken.

Was at spur of the moment decision to walk into Kamera Express in Utrecht. Just happen to be in the area. Spoke to gentleman, cannot remember the associates name, about having a compat pro level camera. told him what i was looking for and he narrowed down my decision to the Canon G9X mk II. Very knowledgeable and helpful.

Wederom prima geholpen door de medewerkers van Kamera-Express te Capelle a/d IJssel. Bij binnenkomst duidelijk en uitvoerig mijn wensen besproken. Inruil van een oude lens was geen probleem, en uiteindelijk weer met een mooi nieuw product naar buiten gelopen.
Snelle service, uitstekende kennis van de markt en alles wat daarop te krijgen is, spullen leveren uit voorraad en prijs doen mij iedere keer kiezen voor Kamera-Express!

Kamera Express kwam met de beste prijs en leverde hier ook een softwarepakket bij (Corel Aftershot Pro 3.0).

Na één dag geleverd.

Een probleem met een kapotte voeding werd meteen goed/snel afgehandeld door de klantenservice.

Goede service, aantrekkelijke pakket aanbiedingen, goede kwaliteit producten, snelle levertijd, veel keuze op de website

Binnen 24u verzonden en ontvangen

Prima te woord gestaan.