Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Snelle services, vakkundige mensen en vriendelijke medewerkers. In één woord super.

Ik was erg aan het twijfelen over welke lens ik wou hebben. de medewerker heeft mij goed geholpen met mijn keuze.

Er was een vriendelijke man aanwezig die mij goed heeft geholpen met mijn aankoop. super advies.

had gereserveerd en zelf gaan ophalen in Antwerpen , zeer goede service en de mensen namen er de tijd voor , zodat ik rustig kon beslissen

zeer goede service !!

Scherpe prijs, snelle levering, conform specificaties. Nog niet veel gewerkt met de camera maar de eerste ervaringen zijn uitstekend. De eerste compactcamera van panasonic met één inch beeldsensor

Volgende dag in huis zoals beloofd

Bestelling van een camera. Bestelproces p rima verlopen zoals het hoort, snel eenvoudig en levering binnen de tijd zoals vermeld. Bestelling voor 24:00 volgende dag geleverd zoals beloofd. Dat heb ik bij de mediamarkt al 2 keer anders gehad.

Zoals beloofd, zie boven en snel 1 dag

Fijne winkel en webshop. Alles makkelijk te vinden en vrijwel alles op voorraad. Daarbij zijn ze scherp geprijsd en hebben vaak leuke promotie-acties.

Goed, niks op aan te merken.

Vraag gesteld aan klantenservice over een product. Ik had gevraagd of ik een dure flitser nodig had, of misschien met de goedkopere van hetzelfde merk ook een goed resultaat zou krijgen. Binnen een uur kreeg ik netjes antwoord dat ik ook net zo goed voor de goedkopere versie zou kunnen gaan. Netjes dus, dat ze met je meedenken en een goed advies geven in plaats van een advies om altijd de duurste te verkopen :-)

Ik kijk bij kamera express altijd naar de voorraad in de winkels en ga dan in Rotterdam het ophalen. Dit functioneert erg goed

Online gereserveerd en alles lag prima op tijd klaar. Eerst nog even de camera in handen gehad.

Camera gekocht in Rotterdam, goede uitleg door ervaren verkoper, goede service.
Overzichtelijke winkel met veel voorraad.

Voor info 2 maal geweest en correct geholpen door de medewerkers.
Nemen goed de tijd voor je en leggen alles zo goed mogelijk uit.
Vandaag ging ik met een camera en lenzen de deur uit na ze in de winkel te hebben getest.

Ben blij met mijn aankoop tot nu toe.

Prima geholpen door medewerker aan de balie. Was goed op de hoogte van de techniek en kon zo duidelijk mijn vragen beantwoorden. Na goed overleg mijn oude camera tegen een goede prijs in kunnen ruilen.

Als bonus op deze goede service krijg je ook nog eens 5 jaar garantie indien men een review schrijft over je ervaring met kamera express.
Kleine moeite groot gebaar :-).
Kamera Express bedankt!

Heel erg blij met mijn nieuwe Canon 80D

Zeer goede uitleg en hulp bij uitzoeken van producten. Vriendelijke verkoper.
Zeer ervaren verkoper. Niet te gehaast.

Ervaren verkoper

Vorige week een Bmpc met Zhyun Crane met accessoires besteld en het werd de volgende dag al ,bezorgd, op uitzondering van een afstandsbediening die later in de week aankwam. Zowel bij telefonisch als bij email contact kreeg ik vakkundig antwoord op al mijn technische vragen. Heel fijn.

levering was sneller dan gedacht.

Prettige winkel, geduldig personeel. Ik had even tijd nodig om te beslissen, er werd niet gepushed en kreeg alle gelegenheid om zelf een besluit te nemen.

Heb camera in de winkel gekocht en ben deskundig geholpen, uitstekend personeel.

opgehaald winkel Amsterdam en de verkoper was zeer vriendelijk. ik ben heel blij met mijn camera

camera gekocht in de winkel, niet tevreden.
dag later terug geweest en zonder probleem mogen ruilen.

Titel: Zeer goede service, altijd professionele hulp

Service: Uitstekend
Assortiment: Uitstekend
Retourproces: Goed
Klantenservice: Goed
Vakkundigheid personeel: Uitstekend

Zeer goede service, altijd professionele hulp met een goede kijk op de producten die ze verkopen of van jou inkopen. Dit laatste deden ze (bij mij althans) voor een zeer schappelijke prijs. De producten zijn meestal op voorraad en uitvoerig uit te proberen. Het vertrouwen dat ze in je hebben is groot te noemen, ik mocht de lens die ik graag wou hebben vrij uit proberen op mijn eigen camera. Kortom helemaal top, echt voor de film en fotografie fan.

Contact gehad met de klantenservice over een te late zondag levering, foutje lag bij PostNL. Krijg de verzendkosten retour en het prijsverschil na prijsdaling één dag na aanschaf van het product. Chapeau

Prima, verstand van zaken, en dat is wel fijn.
Goede verkoper, had zelf ook het product

levering was op tijd

prima, alleen retour product,niet gelijk geld retour

Bij de winkel in Rotterdam perfect geholpen. Deskundig advies en gemakkelijk bereikbaar + voldoende parkeergelegenheid.

Mijn man en ik waren op zoek naar een handzaam cameraatje met voldoende capaciteiten. Wij waren al de canon powershot gewend.
Aangezien mijn man en ik grote twijfelaars zijn, hadden wij ons vantevoren al verdiept in de materie en kwamen met een aantal voorstellen. De dame die ons hielp was het daar mee eens. Zij toonde de camera's. Groot voordeel, dat KameraExpress alles in huis heeft! Met alle geduld legde zij alles uit, beantwoordde onze vragen en wachtte rustig af toen wij tussen twee camera's moesten kiezen en wij ieder een eigen mening hadden. Tegelijkertijd, wees zij ons telkens op nieuwe voor- of nadelen van beide toestellen. Op die manier konden wij een gedegen keus maken. Petje af voor de behandeling!! Ook de nalevering van twee artikelen verliep vlot. Direct de volgende ochtend al in huis. Keurig!

Twee bijbehorende artikelen bij de camera waren niet in huis, en werden nabesteld.

Zaterdag een Sony RX10 III gekocht in Zwolle. Na meerdere jaren met een Sony HX50V ben ik toe aan een nieuwe sprong. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Michel bij de keuzemogelijkheden uit verschillende camera's. Goede uitleg over de afwegingen. Voor mij is het groeicamera waar ik tijdens mijn natuurreizen veel plezier van hoop te hebben. Met de uitgebreide mogelijkheden borduur ik verder op de goede ervaringen met de vorige Sony camera.

Bij ontvangst en eerste keer opladen bleek de laadkabel niet te werken. Dit is de volgende werkdag prima opgelost.

Scorekaart voor Kamera Express