Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

In de winkel prettig geholpen en geadviseerd door Anne-Marie.
Ik denk dat de Nikon D7500 een goed opvolger is van mijn huidige D90.
Ook nam Anne-Marie alle tijd voor het flitsprobleem van mijn Panasonic Lumix 15.

Ze nemen de tijd om je te helpen in de winkel, als ze de camera op voorraad hebben mag je deze even bekijken ''testen''

levering duurde langer dan verwacht

Voor de aankoop twijfelde ik over het model camera dat ik wilde kopen. Daarom heb ik contact gezocht met de helpdesk van kamera express. Aan de hand van een aantal korte vragen wist de medewerker mij een heel ander type te adviseren dan waar ik zelf naar het kijken was. Deze camera bleek precies te zijn wat ik zocht, maar was ik zelf nog niet tegen gekomen! Door het grote aantal reviews en snelle navigatie op de website vind je gemakkelijk de accessoires die je nodig hebt. De levering vondt op tijd plaats en alles wat netjes verpakt. Ook het product (Canon 77d incl Sigma 17-50mm F/2.8 EX DC OS) voldoet volledig aan mijn verwachting. De medewerker van de klantenservice heeft mij goed geadviseerd. Al met al erg tevreden over kamera express tot nu toe. Over de aftersales kan ik niets zeggen aangezien ik daar nog geen gebruik van heb gemaakt.

De levering vondt op tijd plaats en alles wat netjes verpakt. Enige verbeterpunt zou eventueel zijn dat je zelf toe moet kunnen voegen of je het pakket wel of niet bij de buren bezorgd wil hebben. Kamera express zet er nu zelf op: Niet bij de buren afleveren. Maar in ons geval, was dit juist wel gewenst geweest.

Zie bovenstaande review.

De service is goed, product is snel geleverd en alles is in orde. Goeie prijs kwaliteitsverhouding.

Snel geleverd en alles in orde.

Prima service, goed advies.
Heb in de winkel de apparatuur goed kunnen testen !
Eerlijk over inruil.

Zowel in de winkel als via de web-chat prima advies ontvangen.

Uitstekende service. Nadat we een TV hadden besteld bleek dat deze toch te groot was voor onze kamer. Geen probleem om de TV terug te sturen en te ruilen voor een andere TV waar we zeer tevreden mee zijn.

Levering volgende dag na bestelling. We werden een half uur van te voren gebeld voordat de TV werd bezorgd.

Uitstekend geholpen en goed geadviseerd, de medewerkers waren vriendelijk, namen de tijd voor me en wisten waar ze het over hadden. Alleen was de winkel erg rumoerig.

Product is in prima staat afgeleverd en op tijd, zoals ik het gewend ben van Kamera Express.

Camcorder was na afschaf de volgende dag afgeleverd, met netjes een tijd van aflevering vermeld.

Fijne en betrouwbare afhandeling met een geweldige service. Was een probleem met de camcorder deze terug gestuurd en is met spoed terug gestuurd dezelfde dag nog in huis bijzonder netjes!

LG 34CB98 monitor aangeschaft bij Kamrea Express. Super snelle service en top prijs voor een goed product.
Levering verliep vlekkeloos en was binnen de beloofde tijd afgeleverd via PostNL.

ik zocht een afstands bediening voor m`n sony a68. de winkel uitgelopen met een Hahnel captur pro. deskundig geholpen ! helmaal top

Producten zijn hier scherp geprijsd. Je krijgt bovendien 5 jaar garantie (fabrieksgarantie is 2 jaar). Verder heb ik positieve ervaringen met het ter zake kundig personeel dat ook 's avonds bereikbaar is.

Er kan voor gekozen worden wanneer het product bezorgt wordt.

Had een probleem met de accu/oplader. Dit werd zonder problemen direct opgelost.

De camera was eindelijk weer op voorraad, dus meteen besteld. Overzichtelijke site en bestellen gaat makkelijk. Wat mij voor K-E deed kiezen was eerdere goede ervaringen en uiteraard de 5 jaar garantie (waarvoor deze review wel noodzakelijk is).

Ik betaalde met creditcard en omdat ik 's avonds bestelde, zag ik de melding dat bestellingen na 17u met cc, een dag later worden verstuurd ivm verificatie van de kaart. Tot mijn grote verbazing gaat de zending als nog dezelfde avond de deur uit. Heb ik 'm dus toch de volgende dag. Nice!

Ik had de camera met een tasje gekocht met wat combinatiekorting. Het tasje was te groot. Ik moest toch in Utrecht zijn, dus daar maar naar binnen gegaan, camera ook mee en daar wat tasjes bekeken en omgeruild voor een beter passend tasje, die nog goedkoper was ook. Mooi pluspunt is dat je de auto kan parkeren in de parkeergarage ernaast en het eerste uur op kosten van Kamera Express is.

I buy many things from Kamera-Express. I am happy that they have opened their new shop in Groningen few months ago, where they are very close to me, I can go there any time is need something. Recently I have bought a new camera and I absolutely satisfied with product and the shop service. Thank you

Snelle en vakkundige hulp bij KE Den Haag, prima servicevoorwaarden, goed advies, vriendelijke medewerkers en goed assortiment.

De Olympus OMD E markII was bij Kamera express het goedkoopste, dus daar besteld en de volgende dag alles in huis! Toppie dus!

Ik heb alle hulp gekregen en zij hebben mij alle vragen goed konen beanwoorden. Nu ben ik blij met mijn nieuwe lens!

Goed en eerlijk advies. Voor de aankoop gesproken over de voor en nadelen van de opties. De duurste 2 van de 3 opties werden niet op gedrongen. In het gesprek aangegeven dat ik een extra full frame wilde naast wat ik al had en adviseerde ze voor de "voordeligste" te gaan (zover er te spreken valt van voordelig :) bij een 5Ds). Ik heb de camera in de winkel gehaald dus verzending valt in dit geval buiten het plaatje.

Duidelijke website met goede uitleg en een prachtig aanbod. De prijs/kwaliteitsverhouding is meestal OK. De afhandling van de bestellingen verloopt vlot.

Nooit problemen gehad met bestellingen bij Kamera Express.

Goede prijs kwaliteit
Perfecte service
Snelle levering
Makkelijk toegankelijke webshop
Snelle service van de helpdesk

Snelle levering en snelle respons van de helpdesk bij vragen

Snelle respons helpdesk

Een prima overzichtelijke site. Alles makkelijk te vinden. Ik liep nergens tegenaan waar ik van dacht dit is storend. De betaling via iDeal ging ook uitstekend. De dag erna had ik de camera al in ontvangst genomen.

De levering ging super. Op de site staat voor 23.59uur besteld, volgende dag in huis. Dit is ook allemaal goed verlopen.

Scorekaart voor Kamera Express