Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVriendelijke bediening en een geweldige service. Geen wachttijd, directe levering bij afhaling in de winkel.
AlgemeenWerd meteen goed geholpen in de winkel. Canon 750 D gekocht ter vervanging van mijn 550 D en erg blij met de resultaten!
AlgemeenMooie fysieke winkel in Arnhem. Nummertje trekken! Prima advies gekregen. En een mooie camera met maar liefst 5 jaar garantie.
AlgemeenIk kreeg goede deskundige adviezen en uitleg over de verschillende producten en de andere benodigdheden. Sommige producten waren niet in de winkel op voorraad. Deze kreeg ik heel snel thuisgeleverd.
VerzendingHele snelle levering.
AlgemeenBought a monitor because this seller provided extended warranty which in total would be five years. That's a good deal since the merchandise price is also competitive. All purchase experience is very great.
VerzendingVery fast and nice delivery service within planned time.
AlgemeenVoor onze oudste dochter op stap om een nieuwe camera aan te schaffen. Keuze viel op een mooie compacte spiegelreflex Canon 200D met veel smartphone achtige opties. Goede uitleg ontvangen verder prima tevreden. Kamera Express heeft veel op voorraad liggen ook bij de winkels dus dat was inpakken en weer wegwezen.
AlgemeenVerkopers mogen iets beter weten wat er verkocht wordt en wat de camera's kunnen. Althans voor een ervaren fotograaf in ieder geval. Bij een eerder (eerste) bezoek was er een verkoper die meer kon vertellen en de gestelde vragen beter kon beantwoorden. Echter, uiteindelijk wel met de zelf (vantevoren) uitgezochte camera naar huis gegaan, een hele goede keuze voor ons overigens. Tip: stel vragen: wat is de ervaring van de gebruikers, hoe wil men het gaan gebruiken, wat is het doel et cetera.
AlgemeenCamera kon uitgeprobeerd worden en vergeleken met andere opties. Er werd goed advies gegeven door de medewerker.
AlgemeenEOS 80 D, Sigma 18-300 gekocht via webwinkel Kamera Express Antwerpen (10-07-2018) Zeer snelle levering (13-07-2018) in Noord-Frankrijk.
Apparaat en objectief dat overeenkomt met beschrijvingen van een officiële import. Factuur met btw en garanties.
Een meertalige website zou welkom zijn.
Hoogwaardige verpakkingen, goede inhoudsbescherming.
AlgemeenZeer professionele hulp in de winkel in Eindhoven. De betreffende dame was ook zeer geduldig en nam de tijd voor al onze vragen.
VerzendingDe bestelde camera was snel in huis. Nu genieten ervan!
KlantenserviceAltijd vriendelijk en snel geholpen in de winkel.
Algemeenzeer vakkundige uitleg gekregen bij de aanschaf van een objectief voor het fotograferen van sport en natuur.
gekozen voor de sigma 150-600 sports eerste indruk is zeer goed
in winkel opgehaald
Klantenservicecorrect geholpen betreffende mijn vragen betreffende de aanschaf een objectief
AlgemeenAankoop Canon Powershot SX730 zwart
Uitstekende advisering bij het maken van een keuze voor een camera.
Verkoper helpt je wensen om te zetten in een keuze. Er zijn immers zoveel verschillende kamera's dat je door de bomen het bos niet ziet als beginner.
Verkoper nam alle tijd ook al was het druk in de winkel
AlgemeenFototoestel in de winkel gekocht (op voorraad). De verkopers waren op de hoogde over hun producten. Ze namen de tijd om mee te denken. Ze haalde collega's erbij als ze het niet wisten.
AlgemeenIk was op zoek naar een GoPro Hero 6 met diverse accessoires voor op vakantie. Dit was één van de weinige winkels die alle spullen kon leveren waar ik naar op zoek was. Daarnaast heb ik al vaker cameraspullen bij Kamera Express aangeschaft en ben ik altijd tevreden geweest over de prijzen en ruime aanbod.
VerzendingHet was voor mij van te voren al duidelijk dat de GoPro niet op voorraad was en had toch besloten om hem te bestellen met de overige accessoires. Wanneer ik te horen kreeg dat alles op voorraad was, was de bestelling binnen 24 uur keurig geleverd.
KlantenserviceIk werd netjes ingelicht door een medewerker dat een product niet op voorraad was. Daarbij werd netjes vermeld dat het product binnen 2-4 werkdagen binnen zou komen. Na 5 werkdagen heb ik zelf contact opgenomen voor een statusupdate. Hierbij kreeg ik te horen dat het product moeilijk te leveren was en dat het nog wel 3 weken zou kunnen duren voordat het product op voorraad zou zijn. Ik heb toen besloten om het product ergens anders te bestellen en heb gevraagd of Kamera Express het product was niet op voorraad was te annuleren. Echter kreeg ik twee uur later (nadat ik het product dus ook al ergens anders had besteld) toch op voorraad was gekomen en dat het al verpakt en verwerkt was. Beetje onhandig, maar het is uiteindelijk goed afgelopen.
AlgemeenSony A6000 gekocht tegen een onverslaanbare prijs.
Beetje issues bij het registreren maar werd snel geholpen door een zeer reactieve helpdesk!
Snelle levering (België)
AlgemeenGoed geregeld, nieuwe Nikon online besteld en in de winkel opgehaald. Zeker voor herhaling vatbaar.
AlgemeenZeer goede service, waarbij kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan in deze winkel.
Verzendingzeer goede verzending
KlantenserviceZeer goede service
AlgemeenAllereerst kregen we veel uitleg over de verschillende soorten camera's. Daarnaast kregen we advies naar onze wens. Kortom, een echte aanrader!
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam!
AlgemeenIk ga naar hun winkel in Amsterdam Zuid wanneer ik een fotografie-uitrusting nodig heb en ze stellen me nooit teleur. Sterk aanbevolen!
AlgemeenOpzettelijk niet online maar in de winkel gekocht om persoonlijk advies te krijgen en het product te kunnen proberen. Persoonlijk advies was zeer goed, de camera proberen kon echter niet omdat de batterij niet in een camera geplaatst mag worden. Dat is wel jammer, vooral omdat als je een camera online bestelt je hem wel kunt proberen en dan alsnog terug sturen (en geld terug krijgen) als hij niet voldoet.
KlantenserviceDe service in de winkel (Den Haag) is erg goed. Kundige mensen, ook als je vragen hebt die wat dieper op de materie ingaan.