Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHet is erg makkelijk bestellen en het product wordt snel geleverd. Goede product informatie op de website.
Verzendingproduct was op tijd geleverd
AlgemeenFijne winkel waar ze echt de tijd voor je nemen. Er staan fotografen achter de counter die echt weten waar ze het over hebben. Ze denken mee en je kunt zelfs de camera's uittesten.
KlantenserviceZelf vind ik de telefonische klantenservice een stuk minder. Hier kon ik niet echt terecht met mijn vragen en ik vond ze ook slecht omgaan met een klacht die ik had. Helaas daarom dus 4 sterren. De winkel en zijn personeel hebben er zeker 5 verdiend!
AlgemeenIk ben in de zaak goed geholpen, uitleg was duidelijk, de verkoper nam alle tijd, hebben verstand van zaken,
AlgemeenBij Kamera Express Den Haag ben ik weer super geholpen. Zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg. Prima.
AlgemeenUitstekende service via de winkel. Fijn dat er naast een webshop ook nog aandacht is voor mensen die met vragen of advies liever even ergens langsrijden.
VerzendingNiet alle producten waren op voorraad in de winkel; resterende producten zijn (kosteloos) direct naar mijn huisadres verstuurd.
KlantenserviceIk had wat vragen over mijn camera; de medewerker nam alle tijd om mij te helpen en advies te geven. Wat mij erg hielp is dat het personeel is opgeleid om ter plekke diagnose en kleine reparaties (schoonmaken in mijn geval) te doen, zonder dat direct alles opgestuurd moet worden.
AlgemeenPersoneel nam de tijd en gaf meerdere keuzen. Uiteindelijk kon je zelf kiezen wat je wilde en werd er niets aangesmeerd.
VerzendingDit was allemaal prima alles was op voorraad wat je wilde dus kon het gelijk meenemen.
KlantenserviceDit was goed je werd goed te woord gestaan.
AlgemeenPersoneel neemt de tijd voor je en heeft een goede kennis van zaken. De koffie smaakt goed.
AlgemeenZonder bestelling naar de Superstore gegaan en alles meegekregen dat ik wou, vriendelijke bediening en alles zeer goed uitgelegd. Ik ben zeer tevreden.
KlantenserviceVriendelijke bediening, zeer duidelijk uitgelegd, snel geholpen.
AlgemeenVriendelijke bediening en een geweldige service. Geen wachttijd, directe levering bij afhaling in de winkel.
AlgemeenWerd meteen goed geholpen in de winkel. Canon 750 D gekocht ter vervanging van mijn 550 D en erg blij met de resultaten!
AlgemeenMooie fysieke winkel in Arnhem. Nummertje trekken! Prima advies gekregen. En een mooie camera met maar liefst 5 jaar garantie.
AlgemeenIk kreeg goede deskundige adviezen en uitleg over de verschillende producten en de andere benodigdheden. Sommige producten waren niet in de winkel op voorraad. Deze kreeg ik heel snel thuisgeleverd.
VerzendingHele snelle levering.
AlgemeenBought a monitor because this seller provided extended warranty which in total would be five years. That's a good deal since the merchandise price is also competitive. All purchase experience is very great.
VerzendingVery fast and nice delivery service within planned time.
AlgemeenVoor onze oudste dochter op stap om een nieuwe camera aan te schaffen. Keuze viel op een mooie compacte spiegelreflex Canon 200D met veel smartphone achtige opties. Goede uitleg ontvangen verder prima tevreden. Kamera Express heeft veel op voorraad liggen ook bij de winkels dus dat was inpakken en weer wegwezen.
AlgemeenVerkopers mogen iets beter weten wat er verkocht wordt en wat de camera's kunnen. Althans voor een ervaren fotograaf in ieder geval. Bij een eerder (eerste) bezoek was er een verkoper die meer kon vertellen en de gestelde vragen beter kon beantwoorden. Echter, uiteindelijk wel met de zelf (vantevoren) uitgezochte camera naar huis gegaan, een hele goede keuze voor ons overigens. Tip: stel vragen: wat is de ervaring van de gebruikers, hoe wil men het gaan gebruiken, wat is het doel et cetera.
AlgemeenCamera kon uitgeprobeerd worden en vergeleken met andere opties. Er werd goed advies gegeven door de medewerker.
AlgemeenEOS 80 D, Sigma 18-300 gekocht via webwinkel Kamera Express Antwerpen (10-07-2018) Zeer snelle levering (13-07-2018) in Noord-Frankrijk.
Apparaat en objectief dat overeenkomt met beschrijvingen van een officiële import. Factuur met btw en garanties.
Een meertalige website zou welkom zijn.
Hoogwaardige verpakkingen, goede inhoudsbescherming.
AlgemeenZeer professionele hulp in de winkel in Eindhoven. De betreffende dame was ook zeer geduldig en nam de tijd voor al onze vragen.
VerzendingDe bestelde camera was snel in huis. Nu genieten ervan!
KlantenserviceAltijd vriendelijk en snel geholpen in de winkel.
Algemeenzeer vakkundige uitleg gekregen bij de aanschaf van een objectief voor het fotograferen van sport en natuur.
gekozen voor de sigma 150-600 sports eerste indruk is zeer goed
in winkel opgehaald
Klantenservicecorrect geholpen betreffende mijn vragen betreffende de aanschaf een objectief
AlgemeenAankoop Canon Powershot SX730 zwart
Uitstekende advisering bij het maken van een keuze voor een camera.
Verkoper helpt je wensen om te zetten in een keuze. Er zijn immers zoveel verschillende kamera's dat je door de bomen het bos niet ziet als beginner.
Verkoper nam alle tijd ook al was het druk in de winkel