Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNa een aantal keren wegvallen van de communicatie via de chat toch prima geholpen. Goed advies.
VerzendingBezorging was precies op de afgesproken tijd.
KlantenserviceNa de bestelling via mail nog een product omgewisseld. Keurig afgehandeld. Zeer snelle reactie en aangepaste faktuur.
AlgemeenTop winkel! Super goed geholpen door een enthousiaste medewerker bij het kopen van een camera en eerder hebben ze ook goed geholpen bij de reparatie van mijn Wacom tablet.
KlantenserviceNa het inleveren van mijn defecte Wacom waar de garantie net een maand van was verlopen kreeg ik uiteindelijk een gloednieuw model (van het nieuwe type) terug. Waarschijnlijk heeft Wacom dit allemaal geregeld maar toch bedankt Kamera Express!
AlgemeenPrima webshop, doet wat het moet doen. Ik had een product gereserveerd om op te halen in de winkel. Helaas blijft zo'n reservering maar 24u staan dus je moet wel relatief snel naar de winkel.
AlgemeenUitzoeken via de site was erg makkelijk, bestellen makkelijk, levering snel,
Daarbij blij verrast met gratis foto cursussen.
levering snel en alles keurig verzorgd
Klantenservicenu niet nodig gehad maar bij eerder bestelling hebben zij mijn vragen meer dan goed beantwoord
AlgemeenGood shop with alot of videography and photography materials. They don't have so many cameras in exposition, but there are many shop assistants at the desk, and everything goes fast.
AlgemeenZeer vriendelijke, geduldig en vakbekwaam personeel. Goede service, en mooie winkel (amsterdam). Heb mede door het advies van het personeel een mooi 70-200 f4 sony e-mount lens aangeschaft.
AlgemeenErg goede service in de winkels. De lens die ik wilde kopen was niet op voorraad. Ik ben hiermee goed geholpen en doorgestuurd naar een winkel die in de buurt was waar hij wel op voorraad was. Toen ik daar aankwam lag de lens netjes klaar.
AlgemeenDuidelijke website en prima ondersteuning via de chat. Ook de levering ging erg snel ondanks dat 1 artikel niet direct op voorraad leek te zijn was mijn complete bestelling er toch binnen een paar dagen. Ook was er de optie om gratis deellevering te doen, echter was dit voor mij niet noodzakelijk.
Verzending1 van de 2 bestelde artikelen was niet direct op voorraad, toch was de complete bestelling erg snel verzonden
KlantenserviceVia de chat een vraag gesteld welke snel en duidelijk beantwoord werd
AlgemeenFijne en nette winkel, goed advies en goede product kennis. Vriendelijke medewerkers. Mijn product was direct op voorraad.
VerzendingHet artikel was op voorraad dus nadat ik geholpen ben stond ik met het product al buiten, klaar om aan de slag te gaan
KlantenserviceGoed geholpen, veel kennis. Het was alleen wat druk in de winkel waardoor er niet alle tijd genomen kon worden om de camera uit te leggen. Ik mocht hiervoor wel terug komen op een rustige ochtend.
AlgemeenDe verkoper bij Kamera Express heeft meermaals de tijd genomen om de camera te vinden die paste bij wat ik zocht. Hij kent zijn producten goed en ik mocht alles proberen en bekijken. Hij was niet opdringerig en kon veel informatie geven. Daardoor heb ik het gevoel dat ik een juiste en eigen keuze heb kunnen maken. Een prettige winkel waar ik terug kom!
VerzendingMijn camera was op voorraad. Goed verpakt, goed advies over bijpassende producten. Prima
KlantenserviceSnel geholpen. Vriendelijk contact en behulpzaam.
AlgemeenIk ben naar de superstore geweest in Antwerpen en ben heel goed bediend geweest, met héél grote kennis van zaken.
VerzendingAlles was goed verlopen en netjes verpakt
KlantenserviceIk werd vriendelijk te woord gestaan nadat bleek dat het adres op de factuur onjuist.
Algemeen2 x in de winkel geweest om informatie te krijgen over een bridge camera. De eerste keer had de verkoper een duidelijke voorkeur voor een bepaald merk en type camera die ver boven ons budget lag. Zelf onderzoek gedaan via netwerk en internet, waarna een camera geselecteerd en besteld hebben en opgehaald in winkel. Tijdens 2e bezoek ook oudere camera's ingeruild. Omdat de verkoper moest overleggen met een collega die in gesprek was met andere klant duurde dit erg lang.
KlantenserviceZie bovenstaand. Hierin wordt de ontvangen service in de winkel beschreven.
AlgemeenGoede, overzichtelijke winkel. Goed geholpen met veel kennis van zaken. Vantevoor informatie opgezocht over een spiegelreflex camera waarin ik geïnteresseerd was, en in de winkel de camera kunnen zien en proberen. Ook duidelijk uitleg gehad over de verschillen tussen een aantal modellen.
AlgemeenKoop al jaren bij Kamera Express door de deskundige mensen, ook nu weer uitstekend geholpen met mijn nieuwe Sony Systeemcamera met een goed advies.
VerzendingIn de XL store is veel op voorraad kon de camera meteen meenemen dat is wel zo prettig, ook gaan de bestellingen via de website ook zeer goed volgende dag netjes afgeleverd.
KlantenserviceAftersales ook goed bereikbaar.
AlgemeenCompact camera van Sony gekocht bij Kamera Express. Ik werd weer zeer goed geholpen in de winkel en hierbij ook nog eens een gratis cursus macro fotografie ontvangen. Top!
VerzendingVerzending in deze was niet van toepassing. Opgehaald in de Superstore in Utrecht. Normaliter de bestellingen de volgende dag al in huis, goed en stevig verpakt!
KlantenserviceKlantenservice altijd bereikbaar en geeft zeer goede service indien dit nodig is!
AlgemeenWij hebben de Panasonic LUMIX DMC-G7 besteld met de 12-60mm lens bij Kamera Express.
Het was gemakkelijk de bestelling te plaatsen en alle informatie (incl. prijs) is duidelijk en volledig aangegeven. De betaling verliep goed en de bestelling werd dezelfde dag nog verzonden.
AlgemeenDe camera die ik wilde was niet in de winkel in Haarlem voorradig.
Werd opgestuurd vanuit Rotterdam naar Haarlem.
Bijzonder prettig en uitgebreid geholpen door de verkoper in Haarlem.
Heel prettig contact. Alles goed en snel geregeld.
AlgemeenIk heb het product in de winkel gekocht, betaling met pin verliep verder helemaal prima.
KlantenserviceDe uitleg was kort maar krachtig.
KlantenserviceDe uitleg was kort maar krachtig.
AlgemeenMijn bestelling heb ik telefonisch geplaatst en om korting gevraagd omdat ik geen inruil had. Personeel van de store in Arnhem heeft nog extra naar het hoofdkantoor gebeld om voor mij een gunstige korting te kunnen geven. Klasse!!
VerzendingAfgehaald bij de store in Arnhem