Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk kende Kamera Express als webshop, maar het was me nooit opgevallen dat er ook een fysieke winkel is in België.
Het toeval wil dat dit niet te ver van mij thuis is. Omdat ik toch eerst wat raad wou, ben ik even van achter mijn beeldscherm gekomen en de vestiging in Antwerpen bezocht.
Super! Vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug
AlgemeenAl meerdere malen bij deze winkel besteld. Goede prijs, fijne service en snel thuis bezorgd.
VerzendingEind van de avond besteld. Volgende dag al binnen.
AlgemeenGoed advies bij de aankoop van mijn nieuwe camera; duidelijk en helder zodat ik de juiste aankoop kon doen
Klantenservice-
AlgemeenAlles super. Advies, meedenken. Verder was de cashback actie even zoeken. Helaas 1 typfout, waardoor de factuur naar een verkeerd emailadres ging. Dit is echter iets wat ze heel snel en praktisch hebben opgelost.
KlantenserviceSnelle reacties. helaas niet meteen beide vragen opgepakt, maar slechts de helft. Uiteindelijk na een paar dagen gelukkig opgelost.
AlgemeenBen uiteindelijk de camera in de winkel gaan kopen (had hem dan meteen). Deskundige uitleg en dezelfde voorwaarden als in de webshop.
AlgemeenIk ben uiteindelijk de bestelling snel in de winkel gaan halen, omdat ik ze dan meteen had. Deskundige uitleg en dezelfde voorwaarden als op de webshop
AlgemeenVakkundig en netjes geholpen in de winkel en de verkoper hield zich netjes aan mijn budget en probeerde mij niet een duurder model aan te smeren.
VerzendingIn de winkel aangeschaft. Was op voorraad
AlgemeenDe bestelling is vlot verlopen , het toestel dat ik gekocht heb voldoet zeker aan mijn eisen
Verzendingvlotte verzending , product is in perfecte staat geariveerd
AlgemeenEerst georiënteerd via reviews op internet welke camera's iets voor mij zouden kunnen zijn. Vervolgens bij Kamera express in TIlburg langs geweest omdat ik graag de camera's in het echt wilde zien en zo kan vergelijken in combinatie met advies van verkoper. Op basis van goed advies en aantrekkelijke prijzen heb ik besloten hier de camera te kopen. Niet verzonden, maar gelijk meegenomen.
AlgemeenKoop altijd alles bij deze winkel in Capelle. Goed personeel en ze nemen de tijd voor je.
KlantenserviceEr zitten bij de klantenservice ook echt mensen die weten waar je het pover hebt. Ik moest een camera strap omruilen en dat ging zonder moeite.
AlgemeenToen ik mijn nieuwe camera wilde aanschaffen hebben zij me vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met alle vragen die ik had.
AlgemeenIk heb voor deze winkel gekozen omdat ze daar de Tamron in voorraad hadden. Keurig te woord gestaan. Ik heb uitgebreid met de lens mogen spelen met een leen camera
Algemeenna selectie van camera online hebben we gevraagd of we de camera in de fysieke winkel in Amsterdam konden bekijken/vasthouden. Omdat de camera in die vestiging niet op voorraad was heeft men keurig de camera uit een andere vestiging naar A'dam gehaald en ons per mail op de hoogte gehouden wanneer wij konden komen. uitstekende communicatie en service dus. We hebben de camera uiteindelijk in de winkel bekeken en gekocht. uitstekende winkel!
Verzendingbeste systeemcamera voor de beste prijs. met de bundel-actie helemaal topper
AlgemeenVia de website mijn bestelling voor een nieuwe DSLR laten klaarleggen. Zoals altijd zeer vriendelijk geholpen. In de winkel denken ze met je mee over wat je mogelijk nodig hebt zonder iets op te dringen. Na aanschaf word het factuur gewoon naar je toe gemaild. Zo heb je dus het voordeel van beide online en op locatie winkelen. De prijzen voor fotografiespullen zijn meestal zoals bij de meeste andere camerawinkels, maar je daarvoor heb je een fysieke winkel in de buurt en uitstekende hulp.
VerzendingBij aankomst in de winkel waren de spullen die ik gereserveerd had inderdaad apart gelegd met een afdruk van de reservering erbij ondanks dat ik het de zelfde dag nog ben komen halen.
KlantenserviceZeer vriendelijk en behulpzaam. Er word echt de tijd genomen zonder dat je ongevraagd een mening opgedrongen word. Vragen via mail worden ook altijd vlot beantwoord en een sensor reiniging van de DSLR gebeurd gewoon terwijl je in de winkel bent als het een beetje rustig is.
Algemeensuper helpful staff and I got all the things I need very quick, and they are in very good condition.
AlgemeenPrima webshop, overzichtelijk en eenvoudig te bestellen. Compleet assortiment en concurrerende prijzen. Zocht een compact camera en op basis van de specificaties en reviews op Kamera Expres snel een keuze kunnen maken.
VerzendingZoals beloofd 1 dag later in huis. Top
AlgemeenSony A6000 systeemcamera gekocht in de superstore en Amsterdam. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Na lang twijfelen ben ik blij dat ik bij de kamera express mijn super mooie camera heb aangeschaft, ben er erg blij mee!
VerzendingProduct opgehaald in de winkel, alles was op voorraad en kon dus in één keer mee.
KlantenserviceVriendelijk en vakkundig geholpen in de superstore in Amsterdam.
AlgemeenPrima service, lastig zijn de filters voor filters(letterlijk camerafilters) zeker wat betreft filtermaat is het lastig zoeken.
VerzendingPrima, maar de sealing van mijn product was al open. Toch vervelend wanneer je voor paar duizend euro aan spullen besteld dat je niet zeker weet dat je de eerste bent die het open maakt.
AlgemeenExtra zoom lens gekocht bij mijn eerder deze week gekochte A6300, wederom goed geholpen. Fijne zaak om terug te komen.
VerzendingVeel op voorraad in de XL Store kon de lens meteen meenemen.
KlantenserviceVragen en opmerkingen worden goed afgehandeld.
AlgemeenGeen wachttijd in de winkel. Vervolgens prima geholpen. Alle vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Wel een beetje "pusherig"ten aanzien van extra accessoires