Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrettige, deskundige bediening en een winke doe kwaliteit uitstraalt. Eerlijk advies en meedenken waar dat kan
AlgemeenCamera op vakantie overleden, ik wist al wat de opvolger zou worden. Online prijzen vergeleken en per mail met KE Tilburg geregeld dat de nieuwe camera apart werd gelegd in de winkel. Elders was de camera €50 goedkoper maar kon dezelfde prijs ook bij KE krijgen. Prettige winkel met vakkundig personeel en goede service.
AlgemeenGoede winkel met vriendelijk personeel. Ik kom af en toe even langs voor advies en dat geven ze graag. Ik kom zeker terug als ik meer apparatuur nodig heb.
VerzendingOptijd
AlgemeenNa een mailwisseling over de inruil van de body van de NEX6 op de body van de A6000 naar de winkel gegaan om deal rond te maken. Vriendelijke deskundige medewerker. Zeker een winkel om terug te komen.
AlgemeenAdvertentie in NRC gezien en langs de winkel gegaan. Goed geholpen met een goed advies. Werd de tijd voor genomen, wel was de verkoper snel afgeleid en ondertussen met andere klanten bezig.
KlantenserviceAdvertentie in NRC gezien en langs de winkel gegaan. Goed geholpen met een goed advies. Werd de tijd voor genomen, wel was de verkoper snel afgeleid en ondertussen met andere klanten bezig.
AlgemeenKamera Express is having wide selection of photography equipment’s and accessories. They advise in timely and genuine manner. Having stores at many place to go; competitive prices and second hand product too. Also provide service facilities. Its my favourite store.
VerzendingShipping is super fast; i ordered at 8pm in night and next day i got shipment at 9.40 AM; thats awesome
KlantenserviceI asked about cashback option of the lens, on which they answered me immidiately explaining the whole process
AlgemeenIk heb in de vestiging Groningen van Kamera Express een Nikon D7200 gekocht en ben hier zeer deskundig geholpen. We hebben uitgebreid gepraat over de mogelijkheden van deze kamera en alles wat daartoe behoord. Tevens een bijbehorende lens gekocht de veel mogelijkheden biedt. Mijn complimenten voor de wijze waarop ik ben geholpen.
VerzendingIk heb het product in de winkel zelf gekocht. Het is altijd fijn als het product op voorraad is. Dan kun je het bekijken en beoordelen, voordat je het koopt.
AlgemeenLeveringen zijn altijd keurig op tijd en hebben bijna alles op voorraad. producten zijn ook goed geprijsd.
KlantenserviceEr was iets misgegaan met het 5 jaar garantiecertificaat. Dit moest ik opnieuw invullen omdat het niet geregistreerd was. Normaal moet het binnen 4 weken maar ik was net iets te laat. Dit was geen probleem.
AlgemeenGoed geadviseerd. Had een camera in gedachten die ik graag wou aanschaffen uiteindelijk met een ander type die nog beter bij mijn wensen aansluit (wel dezelfde prijscategorie) naar huis gegaan waar ik zeer tevreden over ben. Tevens zeer klantvriendelijk personeel.
AlgemeenGoede support en advies bij de aankoop. Opties besproken, juiste keuze kunnen maken, vriendelijke bediening ook.
AlgemeenPrima geholpen, begrepen wat ik nodig had, gaven goede uitleg op mijn vragen en maakte een goede prijs
AlgemeenZeer netjes geholpen. Vriendelijk personeel. Ik wist wat ik wilde hebben dus was snel klaar.
VerzendingProduct zelf opgehaald in de winkel
AlgemeenGoede service in de winkel en goede prijs. De aankoop camera werd goed begeleid door de verkoper. Complete set aangeschaft :-)
AlgemeenHeel netjes geholpen in de winkel. De medewerker wist waar hij het over had, nam de tijd en kon mij advies geven gebaseerd op mijn behoeften.
KlantenserviceGeen ervaring met het indienen van een klacht. Maar bij het doen van mijn aankoop ben ik netjes en vriendelijk geholpen.
AlgemeenZe hebben veel kennis in huis, nemen de tijd voor de klant en geven goed advies.
AlgemeenHele bestelprocedure heel soepel verlopen. Product was o.o.s. in winkel maar werd volgende dag reeds thuis geleverd. Principe van "Laagste prijs garantie" werd probleemloos toegepast.
AlgemeenIk ben goed geholpen door de mensen van Kamera Express. Veel aanbod. Goede kennis van zaken.
AlgemeenZeer prettige winkel (Superstore Rotterdam), relaxe rustige sfeer. Het personeel neemt de tijd voor je. Eerst ben ik een keer naar de winkel gegaan voor advies, en om de diverse camera's in de hand te houden. De medewerker gaf in mijn ogen eerlijk en goed advies.
Na een aantal dagen ben ik terug gegaan naar de winkel om de camera (Nikon D7200 en de Tamron 18-400 lens) te kopen.
Onder klanten service versta ik ook het adviseren van klanten al mochten ze nog niet direct iets kopen. Ik vond de manier hoe ik geholpen werd erg prettig.
AlgemeenEr was geen haast rustig af kunnen rekenen. Relaxte situatie waardoor alle informatie duidelijk werdt overgebracht. Zelf een A7 gekocht van Sony en ga er de aankomende dagen handig mee worden voor dat ik op vakantie ga.
AlgemeenWerd snel geholpen in de winkel! Uitstekende kwaliteit van het product plus bijgeleverde accessoires. Kortom, een aanrader.