Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMooie Overzichtelijke winkel.
Ruim aanbod van artikelen.
Deskundig vriendelijk personeel die de tijd neemt om goed uitleg te geven over de producten.
Ik ben heel tevreden over mijn aanschaf.
Product afgehaald in winkel dus nog geen ervaring met Verzending
Alleen nog contact gehad bij de aanschaf van het product.
Ik werd prima geholpen
AlgemeenIvm de canon cash back acties en een reeds gekochte 24-105 met canon tegoed een Mooie lens voor de EOS series gekocht. een 85mm F1.4 en als body de M5 adapterring daarvoor heb ik al. Zoals altijd is de service goed tot nu geen klachten.
VerzendingGoed verpakt in 2 grote dozen.
KlantenserviceAls je belt of mailt word je altijd goed geholpen met goed ticket systeem dus je ziet keurig hoe en wat.
AlgemeenFuji x-t20 besteld, zondag besteld en maandag in huis.
Camera in perfecte staat, alleen in verkeerde doos geleverd.
Zondag besteld en de volgende dag in huis. Top
AlgemeenDe prijs was goed van het product en je kon meedoen met een cashback actie. Ook kun je langer garantie krijgen door een review te geven.
VerzendingPostNL deed er een dag langer over dan gepland. Het product zou maandag worden geleverd maar uiteindelijk kreeg ik bericht dat de bezorger vertraagd was en dat het product dinsdag kwam.
AlgemeenGoede uitleg en vriendelijk personeel wat de tijd neemt om je te woord te staan.
AlgemeenUitstekend advies gekregen over de aankoop van de camera. De aankoop was in de superstore in Rotterdam
AlgemeenGoede reviews, goede prijs en om de hoek! en daar blijken ze ook vriendelijk en kundig te helpen. Het per impuls meegekocht tasje beviel toch niet en kon zonder enig probleem weer retour.
VerzendingZocht al lang een goede compact voor op reis met behoorlijk zoombereik. Dan is de Lumix TZ200 een van de weinige kandidaten.
KlantenserviceFijn geholpen in de winkel ook bij het terugbrengen van het bijgekochte tasje.
AlgemeenPrima service van Kamera Express. Zijn altijd bereid om mee te denken en hebben verstand van zaken. Goede deal gemaakt!
AlgemeenIk heb in de winkel in Den Haag de Nikon D3400 gekocht. De verkoper was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg. Ook was het geen probleem om verschillende camera's uit de verpakking te halen en te vergelijken. De winkel heeft ook goede acties.
AlgemeenEen 100mm Yongnuo-lens besteld. Opgehaald in de superstore Utrecht. In de winkel ben ik gewaarschuwd voor de nadelen, zodat ik later niet voor verrassingen kwam te staan.
AlgemeenHeb de goedkoopste full frame (€999 voor de Canon EOS 6D) na een prijsalert via de webshop gereserveerd en toen bij de Utrechtse superstore contant betaald.
AlgemeenMijn keuze om bij kamera-express een product te kopen hing samen met de mogelijkheid op 5 jaar garantie. Ik heb overwogen om het product dichter bij huis te kopen maar de garantietermijn trok mij over de streep.
VerzendingIk ben goed geïnformeerd over het traject van de bestelling.Het product is middels post.nl in goede orde aangekomen.
AlgemeenGoede uitleg gekregen bij aanschaf van nieuwe camera. Goed deskundig personeel in de winkel in Zwolle.
VerzendingLevertijd was iets langer omdat het toestel vanuit ander filiaal via hoofdkantoor werd verzonnen, maar geen probleem.
AlgemeenHet verliep in de winkel super goed bij het kopen van mijn nieuwe camera. Het was een top service en daarom geef ik dit bedrijf 4 sterren. Het is natuurlijk nooit helemaal perfect dus daarom geef ik geen 5 sterren.
AlgemeenOp zaterdag hebben we een Canon EOS 6D met lens gekocht bij de Superstore van Kamera Express in Den Haag. We werden zeer vriendelijk en deskundig geholpen.
AlgemeenZeer vlotte en volledige levering. Mijn vraag kon ik op zondag om nog 16.40 stellen en om 16.55 kreeg ik via de mail antwoord.
VerzendingIk schrok er wel van dat de geleverde camera door de bezorger op de stoep voor het huis was gezet toen wij niet thuis waren, terwijl kamera express mailde dat er voor ontvangst (terecht) getekend moest worden.
KlantenserviceKlantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Er werd vlot, vriendelijk en adequaat gereageerd.
AlgemeenIn de Kamera Express Superstore Eindhoven een Nikon D3400 gekocht, prima geïnformeerd door een deskundige en vriendelijke medewerkster t.a.v. de mogelijkheden van de camera. Zoals eerder ervaren een professioneel bedrijf.
AlgemeenOp zaterdag een camera gekocht. Personeel was vriendelijke ne behulpzaam, ondanks dat het druk was. Je wilt zelf bij een aanschaf goede informatie heb. Die hebben we gekregen. TOP geholpen met uitleg en goede service.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel in Den Bosch. Op zaterdagochtend voldoende personeel met verstand van zaken.
AlgemeenHet bestellen ging erg soepel en makkelijk. Geen problemen op de website ervaring en mijn bestelling werd binnen 24u bezorgd.
VerzendingProduct was netjes en beschermd ingepakt. Er was geen schade aan de doos of het product te vinden.