Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNog niet eerder contact gehad met KameraExpress, maar ik was aangenaam verrast over de proffesionaliteit en service!
VerzendingIk was in het bezit van een Canon 600D, maar die lag het grootste gedeelte van het jaar in de kast. Nadat ik bij mijn zoon op bezoek was werd ik geconfronteerd met de Canon SX730 en heb hem meteen besteld!
KlantenserviceIk werd geholpen door een zeer vriendelijke verkoopster die mij alle details heeft uitgelgd.
AlgemeenTijdens een eerder bezoek werden we goed geholpen bij het maken van een keuze. Na overleg en gezoek naar reviews hebben we een definitieve keuze kunnen maken, en vanwege de service hebben we de camera ook in de fysieke winkel gekocht. Daar werden we nog getrakteerd op een demonstratie van het toestel.
AlgemeenSimpele manier van aankopen. Bestellen via formulier en na een half uur kreeg ik antwoord, dat het artikel voorradig was. Kon het dezelfde dag nog ophalen.
AlgemeenIk heb online een bestelling gedaan om vervolgens af te halen in Eindhoven. Alles is prima verlopen. De bestelling, het contactmoment, het afhalen. Kortom ik kan Kamera Express aanbevelen.
AlgemeenKamera Express heeft goede service, snelle levertijd en mooie producten. Tot nu toe nooit echt tegengevallen. Enige nadeel is dat als je fysiek in de winkel koopt je niet kan ruilen voor geld terug, online wel. Hierdoor koop ik altijd online.
VerzendingGoed, altijd snel in huis.
KlantenserviceReageren altijd snel op vragen.
AlgemeenSnel geholpen, geen lange wachttijden, geen verdere moeilijke verkooppraatjes voor dingen die je toch niet nodig hebt zoals filters of verzekeringen, de vraag wordt wel gesteld, maar als je aangeeft geen interesse te hebben wordt er niet doorgezeurd. Spullen op voorraad conform website, en nog steeds de goedkoopste van NL
AlgemeenMijn nieuwe camera heb ik gekocht bij Kamera Express locatie te Zwolle. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen.
AlgemeenIk heb gebruik gemaakt van de fysieke winkel in Den Haag. Eerst goede informatie kunnen vinden via website. Camera bleek op voorraad in de winkel. In de winkel werd ik professioneel en snel geholpen.
Algemeen- ruime winkel met mooi en groot aanbod
- goede service m.b.t. advies en vragen
- makkelijk bereikbaar
ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden
AlgemeenIn de Rotterdam Superstore een Nikon D850 aangekocht, in ruil voor mijn Nikon D800. Nog een L-bracket van SunwayFoto erbij genomen. Prettige bejegening door de medewerker, met zijn supervisor een adequate inruilwaarde gekregen voor mijn D800. Bevestiging van een erder goede ervaring met de winkel, toen o.a. een Nikon D700 inruild voor een D800. Ik ga er zeker weer naartoe.
AlgemeenVakkundig personeel. Weet waar het over gaat.Goed geholpen en voorgelicht. De prijs was de laagste die ik kon vinden
AlgemeenTijdeens een bezoek aan de winkel van Kamera Express werd ik zeer aangenaam verrast door de (door de vele webshops) voordelen van persoonlijk contact met een verkoper. Veel product kennis, vriendelijke benadering en details vertellen waar ik anders geen kennis van had genomen. Kortom: hele verademing om gewoon eens vriendelijk en deskundig te woord te worden gestaan in een echte winkel. Zal hier zeker terug komen voor aankopen op fotografie gebied!! Aanrader!
AlgemeenHet aanbod in de winkel is veelzijdig. Er is veel personeel aanwezig om inhoudelijk alle vragen te beantwoorden.
VerzendingProduct was op voorraad en binnen 24 uur geleverd.
KlantenserviceInhoudelijk vakkundige mensen, fijn geholpen
AlgemeenIk heb mijn camera in de winkel gekocht dus betalen ging zeer makkelijk. Zeer tevreden.
KlantenserviceKlantvriendelijkheid kan iets beter
AlgemeenGoede en duidelijke website waar je ook gelijk kunt zien of het artikel in voorraad is bij de winkel van je keuze als je niet voor verzending kiest.
In de winkel goed en netjes geholpen, je niet proberen een duurder artikel aan te praten als waar je voorkomt.
AlgemeenDe medewerkers geven erg duidelijk uitleg en advies over de beschikbare apparatuur voor een beginnende fotograaf. Hierbij geven zij het gevoel dat ze niet alleen uit zijn om je het duurste aan te smeren. Erg goede service!
AlgemeenGoede uitleg , goede afhandeling. Geen probleem de nieuwe lens uitgebreid te testen op je eigen camera
AlgemeenGoede uitleg en niet met de duurste optie naar buiten gegaan.
Juiste advies gekregen over de objectieven en meegedacht over de accesoires.
Goede uitleg en niet met de duurste optie naar buiten gegaan
AlgemeenSuper shop voor al de camera spullen! Als je vragen hebt wordt hier ook snel en vakkundig op gereageerd.
VerzendingDe verzending is uitstekend. Geen overdreven grote verpakking! en netjes op tijd aangekomen.
KlantenserviceDe klantenservice via de chat functie werkt goed. Er wordt snel gereageerd door vakkundige mensen.