Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Goede informatie en goed advies!

Gratis fotocursus later toegevoegd.

Vorige week heb ik in het weekend met een leuke actie uit het Ad de Nikon D3400 besteld op de website van Kamera Express. Ontzettend leuke actie met een goede scherpe prijs en zelfs inclusief een online fotografie cursus gegeven door Kevin van Diest (die alle technische kanten van de fotografie supergoed en duidelijk uitlegt!).

Ik kreeg netjes een track-en-trace code waarmee ik mijn pakketje kon volgen en binnen enkele dagen was mijn nieuwe camera binnen! De camera zelf zat goed en veilig ingepakt (met een hele berg van die luchtzakken) zodat deze tijdens het vervoer niet kon beschadigen.

Toen ik vragen had over de online cursus en deze stelde op hun online app werd er vrijwel direct gereageerd! Hartstikke tevreden over Kamera Express dus :)

Kamera Express in Amsterdam heeft uitstekende openingstijden (ook op zondag geopend) en de bereikbaarheid is prima.
Wat mij betreft een winkel om vaker een zondags bezoekje te brengen.

Kamera Express Amsterdam wordt onder andere bemand door een leuke, vriendelijke, deskundige jongen die me fijn geholpen heeft aan een goede externe harde schijf.

The service of this shop is so much good. I took a product for guarantee and everything was OK.

Excellent without any obstacle. They return the product to my house.

compactcamera gekocht in superstore Kamera Express te Amsterdam. Er werd uitgebreid de tijd genomen om alle voor- en nadelen van 3 compactcamera's door te nemen. Ik ben uitstekend geholpen.

Ik wou naast mijn Sigma Sports 150-600 nog een ander objectief kopen voor mijn Nikon D750 die ik onlangs samen had gekocht. Ik zocht een zoomlens met beeldstabilisatie die ook tegen een buitje kan. Mijn oog viel al snel op de Tamron 24-70 2.8. Gekeken op de site en daar stond er een voor ongeveer €900.

Gelukkig zag ik tijdens het lezen van reviews dat dit een oud model was en dat er een veel beter model in 2017 was uitgekomen. Beetje jammer dat je die niet bij de objectieven op de site ziet staan maar wel te bereiken als je via Google de lens zoekt (toch een klein minpuntje dat ze hopelijk wel aanpassen)

Vandaag aangeschaft en hoop er nog veel plezier aan te beleven.

Goed geholpen ..vriendelijk personeel. Klein minpuntje waar ik helaas zelf ook niet aan had gedacht. De medewerker gaf me een bon van €10 om te besteden voor het eind van het jaar. Ik had los nog een filter aangeschaft voor het objectief. Beide hebben er toen geen rekening mee gehouden de bon gelijk te verzilveren voor het filter.

De enige reden dat ik niet heb gekozen voor uitstekend is dat ik het objectief graag wou reserveren zodat ik het in het weekend kon ophalen. Daar deden ze in eerste instantie een beetje moeilijk over (misschien bang dat het objectief niet verkocht zou worden terwijl het er dan ongeveer een week gereserveerd ligt).

Prettig dat er in Arnhem Zuid een grote echte winkel van KameraExpress is met deskundig personeel.
Grote voorraad en je kunt alles waarin je geïnteresseerd bent meteen bekijken/proberen.

Kon het gekochte product meteen meenemen.

Er wordt ruim de tijd genomen. Ik kon de vooraf door mij geselecteerde systeemcamera's bekijken/vasthouden, advies vragen en daarna mijn keus maken.

Betaling loopt goed.

Je wordt goed op de hoogte gehouden

Het is een hele fijne winkel, met vriendelijk personeel en er is kennis in huis. Je wordt goed geholpen en het assortiment is groot. Ook de online service (webwinkel) werkt goed.

donderdag een spyder 5 elite gekocht, en vrijdag gratis gelevert. wat kan men meer wensen. prima site, prima prijzen, en vlot verzonden

zoals op de site : voor 23 uur bestelt, de volgende dag gelevert. dat is een service die niet iedereen kan. Reuze content

Groot, maar steeds nog een echte camera-winkel. Echte experts, met hart ook voor analoge fotografie. Professionele afwikkelen van de aankoop.

Experts met een hart voor fotografie

Op de overzichtelijke website is gemakkelijk veel duidelijke informatie te vinden. Dat maakte het zeker wat eenvoudiger bij mijn oriëntatie en de keuze van de nieuwe camera welke wilde aanschaffen. Het bestelproces verliep goed, alleen bij de betaling was er een probleem (vermoedelijk te wijten aan nieuwe anti-virus software op mijn PC).

De bezorging ging vlot, de camera was overigens prima verpakt.

Door probleempje bij de betaling werkte een kortingscode niet meer; dit werd door de klantenservice echter voortreffelijk opgelost.

Friendly and usually knowledgeable. A range of products available to view and handle is quite impressive and helpful to make decisions.

approachable and willing to answer questions to your satisfaction. Everything now days is all online BUT I believe for this type of products/services, retail store presence can also have its advantages and they should leverage that more to improve customer experience and in turn sales. Look towards Japan as an example. Doing better with refurb and 2nd hand gear would be great.

Het was gemakkelijk om te bestellen. De producten waren goed te vinden en de prijs werd duidelijk vermeld.

Binnen 24 uur in huis.

Goed en vriendelijke geholpen door het personeel van de vestiging in Groningen

Bij winkel Zwolle geweest voor een actioncamera en word je goed geholpen door Sjoerd Jan!

Via de website aankoop gedaan, duidelijk en overzichtelijk. Levering snel en goed verpakt afgeleverd. Ook na aankoop contact gehad met de helpdesk, snel en goed geholpen, een aanrader dus!

Snel en goed verpakt geleverd.

Na aankoop contact gehad over mijn aankoop, snel en goed geholpen.

Goede online en echte winkel!

We werden zeer goed geholpen en hebben daardoor een goede keuze kunnen maken.

Ruime keus. Deskundig personeel dat vriendelijk met je meedenkt om de juiste keus te kunnen maken. Zeer tevreden met mijn aankoop

bestelling en betaling is goed, betaling met creditcard mogelijk. De factuur wordt direct per mail verzonden

Plaatsen van bestelling ging goed, maar afhalen in de winkel duurde langer dan verwacht. Het product was bij afhalen nog niet aanwezig. Een paar dagen later weer langsgegaan. Bij openen originele doos bleek er een andere lens in te zitten dan op de doos stond. Ik kreeg een lens mee uit de winkelvoorraad. Dat ik een review moet schrijven voor een verlengde garantie zorgt er voor dat ik dit vermeld. Webshop krijgt daarom geen voldoende van mij, winkel Kronenburg doet het prima.

Ben overgestapt van een compacte Sony camera naar een spiegelreflex van Canon. Verkoper gaf veel informatie en vond een camera die aan mijn eisen voldeed.

Snel tot een goede camera gekomen.

Scorekaart voor Kamera Express