Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

een fijne zaak met bekwaam personeel

Persoonlijk had ik al een voorkeur welke camera ik wilde kopen. Nette behandeling in de winkel.

De webshop van Kamera Express is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De prijzen van de artikelen worden overal inclusief btw getoond.

Prima website

Bijna altijd keurig op tijd.

Bij defect van een vorig identiek product wou de klantenservice in Antwerpen het probleem niet erkennen als fabricagefout terwijl de forums erover vol staan. De verkoper van de winkel raadde mij gewoon aan om het product na herstelling zo snel mogelijk te verkopen, zelf wilden ze geen initiatief nemen.

Bestelling was makkelijk te plaatsen, er werd goed gewezen op de actuele acties. Het betalingsproces was makkelijk.

Het pakket werd goed ingepakt en snel afgeleverd. Het was makkelijk te volgen met de track and trace code.

Snelle respons toen ik vroeg hoe ik een claim kon maken op de 5 jaar garantie.

Goede service, kennis van zaken!

Door de website erop geattendeerd dat er een cash-back actie was, goed bereikbaar en mooie winkel

Zeker prettige en vakkundige verkopers in de winkel die niet beroerd om je alles heel duidelijk uit te leggen

Product was na bestellen snel in huis.

Bezorging direct de dag erna

Ik had nog een vraag en mijn email werd binnen 30 minuten beantwoord

duidelijke site, snelle bezorging

snelle bezorging

bij vragen snel en duidelijk antwoord

Ik heb niet 'uitstekend' ingevuld omdat er nogal wat misverstanden waren tijdens het hele proces en een antwoord dat binnen 24 uur zou komen van de inkoop pas na 3 dagen kwam. Uiteindelijk is het allemaal toch goed gekomen.

Na wat verwarrende communicatie via de chat en via de mail is het allemaal toch goed gekomen.

Duidelijke website en makkelijk bestellen

Werd keurig de volgende dag geleverd.

Vraag per e-mail gesteld en zeer snel antwoord.

Had een vraag per e-mail, werd bijna gelijk beantwoordt en het bestellen van een camera met accessoires ging heel vlot en de volgende dag netjes naar volle tevredenheid geleverd.

Prima toestel

Bijna direct antwoord na een per mail gestelde vraag.

Aanvullende 50 mm met tussenringen gekocht om close-up foto's te kunnen maken. Goed advies gehad en met juist materiaal op pad gegaan.
Goede uitleg, goede demo van materialen.

in de superstore in Capelle gehaald

Ik wilde een macro objectief kopen voor mijn canon.
Goed advies gekregen. Ik heb er al veel mooie foto's mee kunnen maken.

In de winkel is het licht, ruim en helder ingericht, al wat er aan spullen ligt, Is een schitterend gezicht

Als ik er naar binnen ga, voor mijn eerste camera, weet ik op een haartje na, niets van nieuwe media

Maar het winkelpersoneel, weet gelukkig heel erg veel, aardig en professioneel, zetten zij mij op de rail

In mijn hulpbehoevendheid, kan ik al mijn vragen kwijt, en ze nemen alle tijd, antwoorden mij uitgebreid

Ik kocht er van lieverlee, een DJI osmo 2, wat een meesterlijk idee, want ik kan er alles mee

Met dat prachtig apparaat, sta ik happy weer op straat, goeie service goeie raad, dat is toch waar het om gaat

Wil je shoppen met succes, zonder spanning zonder stress, dan is er maar een adres: Kamera-Express!

Ik heb mijn product in de winkel gekocht in Haarlem en daar prima advies gekregen over de verschillende camera's. Ik ben bij met mijn aankoop en erg tevreden over de service.

Ik heb mijn aankoop direct uit voorraad mee kunnen nemen.

De bestelling was direct in de winkel en daar zonder problemen de camera die op voorraad was afgehaald en betaald.

Zeer tevreden: veel producten, redelijke prijzen en flexibele service. Prettig dat er ook fysieke winkels zijn (waarvan één op een paar minuten lopen.

Beloning is verlengde garantie

Product werd snel verzonden: ik kon het product binnen 2 dagen ophalen bij de winkel in de buurt. Het daar laten bezorgen was mijn eigen keuze, zodat er njet weer een pakje naar de buren hoefde.
De camera was goed ingepakt en alle bestelde artikelen zaten in een doos, zonder nalevering. Zending was keurig voorzien van een retourformulier.

Tijdens het bestellen ging er helaas iets mis met het betalen. Aangezien er een kortingsactie liep die binnen een paar uur afgelopen zou zijn, heb ik gelijk telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. In no-time had ik een betaallink en kon de aankoop nog op tijd afronden.

Aan het pand in Den Haag waar vroeger Foto Mindermann zat, zit nu Kamera Express. Ik heb al meerdere aankopen gedaan bij dit filiaal, en ben altijd goed en professioneel geholpen. Hebben verstand van hetgene wat ze verkopen. Aangezien ik altijd alles ophaal heb ik geen mening over de verzending. Wel krijg je een afhaalbewijs als er iets niet op voorraad is, zodat je het later kan afhalen.

Over de voorraad heb ik wel voor het eerst een mindere ervaring. Omdat ik een Gopro ging aanschaffen heb ik alles in de winkel gekocht. Een Gopro accessoire was niet op voorraad in Den Haag, wel in Rotterdam volgens de website. Ik ging er vanuit dat het de volgende dag klaar zou liggen. Helaas uitverkocht waardoor er een levertijd ontstaat van minimaal 3 weken. Dit mag er wel bijgezegd worden, zodat je het eventueel elders kan kopen.

Na 3 weken wachten de order geannuleerd, wel goed email contact over het crediteren.
Ga ervan uit dat dit een eenmalig iets is geweest.

Motivatie: review schrijven om 5 jaar garantie te krijgen.

Snelle service, goed advies via de telefoon, ook in de winkel bij omruilen van een accu die het niet deed goed geholpen en gratis nieuwe accu vanuit Rdam opgestuurd.

Netjes verpakt, enig minpunt is dat er geen communicatie is geweest ivm een deellevering.

Prima contact via de telefoon en in de winkel (Den Haag()

Scorekaart voor Kamera Express