Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZowel online als fysiek een aangename winkel met zeer kundig personeel.
En goede service.
Goed verpakt en snel geleverd.
AlgemeenSnel contact via de telefoon en uitstekend geadviseerd door een medewerker.
KlantenserviceOok na de aankoop weer uitstekend geholpen. Dit bedrijf komt op mij zeer goed over.
AlgemeenZowel over webshop als winkel heel tevreden. Goede kennis van zaken en mooie producten.
Verzendinglevering was snel en goed.
AlgemeenNette winkel met beleefd personeel, er werd ook een goede prijs geboden bij inruil van een camera.
AlgemeenIk ben als 'leek' naar de winkel gegaan en heb daar genoeg informatie gekregen om nog eens na te lezen en uit te zoeken op internet. De modellen die waren opgegeven voor mijn doeleinde sloten naadloos aan op mijn wensen. Er bleven twee modellen over die overal te koop zijn. Maar hier heb je dus te maken met de 'GUNFACTOR'. Een zaak die zoveel informatie geeft en er in eerste instantie niets voor terug willen hebben krijgt dan wel de gunst van de aankoop. Wederom ook weer goed geholpen. De zaak in Den Haag is zeker het bezoeken waard.
KlantenserviceIk heb het product in de winkel aangeschaft. Zeer goede uitleg en alle tijd voor je.
AlgemeenPluspunten: Goede service, Heb je camera van te voren kunnen vasthouden en uitproberen. Goed advies over de keuze die ze hebben.
Verbeterpunten: Geheugenkaartjes bleken achteraf wel een stuk duurder dan bij gemiddelde winkel..
AlgemeenEen perfecte winkel! Veel kennis over fotografie en nemen rustig de tijd om alles aan je uit te leggen. Als je het alsnog niet snap dan wordt het op een andere manier uitgelegd net zolang tot je het wel snapt. Verkopers denken met je mee en denken niet alleen aan geld binnen halen.
AlgemeenDe bestelling verliep erg vlot en alles was duidelijk aangegeven, ik wist al wat ik moest hebben dus dat maakte het extra makkelijk!
VerzendingDe regeling van "voor 23:59 besteld, morgen in huis" komt mij altijd erg goed uit!
AlgemeenUitstekend geholpen met het maken van de juiste keuze die past bij mijn gewenst gebruik. Ik zocht een kwalitatief objectief die breed inzetbaar is voor bijvoorbeeld vakanties en wandelingen met de honden als het fotograferen van de klein kinderen. De keuze is mede dankzij kamera express gevallen op de canon EFS 18-135 mm nano usm. De kwaliteit van de foto's zijn stukken mooier als mijn oude lens. En ik mis het stuk van 135 tot 200 mm niet. precies zoals de de medewerker van kamera express a voorspelde.
AlgemeenIn de winkel zijn mijn vragen beantwoord over de camera die ik wilde aanschaffen. Online stond dat de winkel voorraad had en dat klopte ook. Ik kon de camera in alle rust bekijken en er is mij ook verteld hoe ik hem eventueel kon retourneren.
AlgemeenGeduldig en kundig personeel!
KlantenserviceIk ben bij de Kamera Express winkel geweest in Eindhoven waar ik een Sony a6300 ging halen. Het was er wat drukker, dus moest even wachten (wat op zich niet erg was). Tijdens het wachten kon ik aanschouwen hoe maar liefst 5 medewerkers klanten geduldig en met kennis van zaken (!) hielpen.
AlgemeenEen bezoek aan de winkel van Kamera Express Den Haag is een feest.
Online kopen is makkelijk echter, in de winkel krijg je goed goed en deskundig advies. Dan maak je de juiste keuze uit het assortiment van verschillende producten met het zelfde doel of resultaat.
Men laat je de verschillende producten zien en geven daar een goed verhaal bij met de voor- en nadelen. Dit is de enige manier om zelf de juiste keuze te maken.
Of het nu gaat om een camera, lens, zonnekap of een strap, zij helpen jou om plezier in je hobby of wellicht werk in de fotografie te houden.
Een belangrijk punt vind ik, er wordt je niets aangepraat of opgedrongen. Jij zelf beslist wat je koopt. Er hangt een erg plezierige en ongedwongen sfeer!
Top zaak, groet Arno
Wanneer een product niet voorradig is, bestellen ze het voor je. Men neemt direct contact op wanneer het product binnen is.
AlgemeenEind september heb ik bij Kamera Express (winkel Eindhoven) een Nikon D7500 en 2 objectieven gekocht.
De redenen om de aankoop bij Kamera Express te doen waren: goede service, aantrekkelijke prijs, inruilactie oude camera en een basiscursus Landschapsfotografie! Ook interessant was de verlenging van de fabrieksgarantie (van 2 jaar naar 5 jaar).
AlgemeenDe aankoop ging snel en probleemloos, prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en ik kreeg er een extra lens bij.
AlgemeenHele goede service in de winkel in Eindhoven
Verzendingmakkelijk menu
KlantenserviceSnel geholpen met goed advies over oplader & batterij
AlgemeenProduct was op de website snel gevonden.
Veel klant beoordelingen op de site bij de producten. Deze ondersteunde de keuze.
Vijf jaar garantie op aankopen.
Perfecte levering via post nl. Aangetekend en traceerbaar zoals je mag verwachten bij zo'n bedrag.
Op zaterdag besteld, maandag in huis.
AlgemeenOp 28 september heb ik om ( 23:50! ) de nieuwe Gopro Hero 7 online besteld bij Kamara Express en de volgende dag werd het pakketje al aangeboden aan de deur. De reden voor mij om de nieuwe GoPro te kopen bij Kamara Express was omdat je er een gratis basiscursus videografie bij krijgt en ook nog eens een basiscursus Landschapsfotografie! Ook kan je kosteloos de fabrieksgarantie van 2 jaar verlengen naar 5 jaar. Bovendien kun je ook terecht in een van de winkels. Alle reden dus om hier je nieuwe camera te kopen.
VerzendingZie toelichting
AlgemeenIn de winkel een camera + objectief gekocht. Erg goed geholpen met alle vragen die ik had.
AlgemeenIn de winkel het toestel gekocht en dit in de zaak afgerekend via de pin.
KlantenserviceNa een goed voor onderzoek werd ik bevestigd door de verkoop medewerker.
Algemeenfysieke winkel toch wel prettig. en ook een fraai vormgegeven camera sony WX350! foto's prima.
Klantenservicevriendelijk en to the point