Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDuidelijke info op de website. Mogelijkheid tot reservatie laat toe product te zien vooraleer aan te kopen.
Had wel een zwart toestel gereserveerd en bij thuiskomst zat er een zilveren in de doos (stond er ook op), maar was mij niet gezegd.
Toch maar de zliveren gehouden
Voldoende uitleg, vriendelijk, behulpzaam.
AlgemeenGoede service en deskundig advies door bekwaam en klantvriendelijk personeel. Proberen je geen onnodige extra’s te verkopen
AlgemeenIk ben echt goed geholpen bij kameraexpress! Zowel via de chat als mail maar zeker in de superstore in Breda. Kundig personeel en ze nemen de tijd voor je wat super is.
KlantenserviceFijn geholpen hoeveel vragen je ook stelde! Mede daardoor tot een keuze gekomen dus top.
AlgemeenCompleet assortiment. Goede prijzen. Als ik naar de fysieke winkels ga (Den Haag tegenwoordig, vroeger Capelle) wordt ik vriendelijk geholpen. Ook bestellingen via internet zijn tot nu toe altijd prima gegaan.
VerzendingOp tijd, goed verpakt bij al mijn bestellingen tot nu toe.
AlgemeenIk ben zeer goed geholpen in de superstore in Arnhem. Het advies was oprecht en niet erop gericht om me zoveel mogelijk te verkopen. Nadat ik weg was kreeg ik zelfs nog een berichtje van de verkoper dat er nog een andere mogelijkheid was dan die we besproken hadden. Top service!
AlgemeenHeldere informatie op Website, goede bediening en scherpe prijs
AlgemeenOverleggen met een vakfotograaf over je voorgenomen aankoop vergroot het plezier van de investering.
KlantenserviceUitstekend geadviseerd bij de aankoop van mijn Nikon D500. Natuurlijk vooraf veel voorwerk gedaan over deze keuze en dan is het erg prettig om nog even met een vakfotograaf te kunnen overleggen over de laatste kleine details en onzekerheden. Een misverstand over de opslagmedia voor de D500 werd zo nog soepel opgelost.
AlgemeenVerkoper wist waar hij het over had, geen verkoop voor € maar om een klant te vereren waar deze mee verder kan
VerzendingZending zou geleverd worden aan de huisdeur en na een handtekening.Bezorger propte het in de buitenbus niet eers aan de huisdeur komen niets geen handtekening, waardeloos deze bezorgers die geen idee hebben hoe waardevol deze spullen kunnen zijn.
AlgemeenProbleem met nieuwe lens. Klantenservice beetje kort door de bocht, maar in winkel in Leeuwarden geweldig geholpen door Jouwert.
KlantenserviceProbleem met mijn mailadres wat verklaarde dat ik maar niets hoorde. Ook dat is hersteld in de winkel in Leeuwarden.
AlgemeenWe zijn zeer vakkundig geholpen, goede service
Verzendingcompleet en snel en vakkundig
Klantenservicecompleet en snel en vakkundig
AlgemeenZeer deskundig advies, super goede aftersales met een gezellig en relaxt team verkopers.
Verzendings,Avonds besteld volgende dag in huis in een degelijke verpakking. TOP
KlantenserviceTop voorraad. Zeer goede aftersales bij defect aan Nikon Coolpix P900 die ik als compact camera in maart had aangeschaft en een defect aan optische zoeker had en onder garantie gerepareerd is door Nikon . Bij de aankoop van een nieuwe Canon body in augustus ben ik uitgebreid voorgelicht en ging voor de EOS 6D Full Frame maar na degelijk advies heb ik gekozen voor Canon D70 uit de outlet store met diverse lenzen. Ik ben blij met mijn spullen en de Kamera-Express.nl , waar ik al jaren klant bij ben. AANRADER
AlgemeenBestelproces gaat prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Prima prijs en de gratis cursus basisfotografie is mooi meegenomen. Aanrader!
AlgemeenSuper professioneel geholpen door een vriendelijke medewerker
Neemt goed de tijd voor je
TOP WINKEL!!!!!!
Wordt goed te woord gestaan en altijd een goede oplossing wordt er gezocht
AlgemeenRecentelijk heb ik op verschillende momenten een aantal produkten bij Kamera Express gekocht. Er staan erg betrokken mensen achter de balie, met een grote klantvriendelijkheid en service-gerichtheid. Helemaal de tijd die besteedt wordt aan meedenken en informatie verstrekken is absoluut opvallend en zeer waardevol.
AlgemeenCompactcamera in de winkel in Haarlem gekocht. Eerst even een aantal camera's in de hand houden, vragen stellen aan de verkoper. Dan een stukje lopen om alles op een rijtje te zetten. Terug naar de winkel om de aankoop te doen. In deze winkel wordt je vriendelijk en deskundig geholpen. Een winkel waar je terugkomt.
AlgemeenGoed advies gehad bij Kamera Express in Utrecht. Heel blij met mijn Nikon spiegelreflex camera!
AlgemeenIk heb voor m’n camera een nieuw objectief aangeschaft: hierbij ben ik keurig, geduldig en deskundig geholpen en gewezen op cashback actie van Canon.
AlgemeenFantastisch geholpen doorCristina Spruit van Kamera Express in Eindhoven.
Kon mijn oude systeemcamera inruilen voor een compactkamera. Goede uitleg en ze nam alle tijd voor ons.
AlgemeenIk was in het bezit van een spiegel reflex camera met daarbij een aantal objectieven. Het gesjouw met deze apparatuur begon mij steeds meer tegen te staan. Ik ben naar de winkel Kamera Express in Arnhem gegaan en heb bovenstaande voorgelegd. Op advies van de verkoopster mevrouw A.M van Dam heb ik een nieuwe compact camera aangeschaft. Het inruilen van mijn huidige apparatuur was geen enkel probleem. Een vriendelijke en deskundige verkoopster
AlgemeenIk ging naar Kamera Express in Zwolle voor informatie over een nieuwe camera en ik ging naar buiten met een camera en een lens. Zo goed geholpen en geïnformeerd. Erg blij met mijn aankoop.
VerzendingDe lens was niet op voorraad en die is nog nagestuurd.