Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk ben prima geholpen door de mensen van Kamera express. Vakkundig, klantvriendelijk en lekkere koffie.
Algemeenzeer goede kennis van zaken, goede voorlichting en uitgebreid gesprek
AlgemeenIk heb 2 lenzen ingeruild om een Sony a6300 + 18-105mm lens aan te schaffen. Het systeem was wat langzaam waardoor het wat lang duurde, maar de uitleg, hulp en informatievoorstrekking was erg goed. Al met al een goede ervaring!
AlgemeenMooie camera op de site gezien en zag dat er nog maar 1 op voorraad was. Na 1 belletje met Kamera Express is de camera naar een winkel gestuurd wat voor mij het dichtste bij huis was, en daar rustig de camera kunnen bekijken en de nodige uitleg gekregen. Uiteindelijk de camera dezelfde dag in de winkel gekocht.
VerzendingCamera niet via de webshop besteld maar naar een andere winkel laten sturen. Binnen een aantal dagen lag hij voor me klaar.
KlantenservicePrima geholpen telefonisch en via Facebook.
AlgemeenTop service in de winkel. Goed en vriendelijk advies. Heel tevreden met aankoop. Scherpe prijs!
AlgemeenGoede winkel. Goede service.
VerzendingAltijd op tijd.
KlantenserviceEnige minpunt vind ik dat, eenmaal aangekocht in de winkel, je niet voor geld terug kan ruilen. Daarom beter via de webshop bestellen, heb je 14 dagen retour recht :-).
AlgemeenUiterst vriendelijke en deskundige mensen. Beschermfolie is keurig om mijn scherm geplaatst.
AlgemeenGereserveerd via de website en opgehaald in de winkel. Prima en correcte service
AlgemeenBesteld via de webshop. Concurrerende prijzen. Dag erna al bezorgd in de winkel.
AlgemeenIn de superstore in Zwolle geweest, goed advies, klantvriendelijk geholpen.
AlgemeenLaten je rustig kijken daarna helder advies en veel kennis van zaken super geholpen
AlgemeenGoede service en kundig personeel. Ik heb een leuke deal kunnen afsluiten voor mijn camera in combinatie met accessoires.
Algemeenzo'n slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. kopen is makkelijk maar als er iets mis blijkt te zijn met je aankoop kan je wachten tot je een ons weegt. camera weer ingeleverd bij de winkel ter reparatie, duurt ruim een week voordat de interne post bij hun reparatieafdeling terechtkomt. Nu moet het nog door naar techrepair. waardeloos toch!?
Klantenservicedoen niets voor je en verschuilen zich achter techrepair in roosendaal,...
AlgemeenWinkel Utrecht:
Groot assortiment met vakkundig en vriendelijk personeel en goede service.
Serieuze aandacht voor de klant.
AlgemeenIn de Winkel Haarlem prima geholpen.
AlgemeenZeer goed geholpen goede uitleg zeer vriendelijke medewerkers goede service en een nette inruil prijs gekregen. Dus ik ben tevreden.
AlgemeenHele fijne service. Er werd echt de tijd genomen om al je vragen te beantwoorden.
KlantenserviceEr werd goed meegedacht welke camera het meest geschikt was voor mijn wensen en er werd uitgebreid de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden.
AlgemeenGoede uitleg, vriendelijke medewerkers, goede service. Via de website product laten reserveren om op te halen in de winkel. Echter moest dat binnen 24 uur, dat redde ik niet, na een telefoontje was die onzekerheid opgelost. En bleef het artikel langer gereserveerd.
AlgemeenCorrecte uitleg en bereidwillig personeel. Ze proberen je met het nodige geduld alles goed uit te leggen.
AlgemeenBezoek aan winkel. Alle vragen geduldig en met kennis van zaken beantwoord. Producten direct meegekregen.