Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoed advies om de 12 jaar oude Nikon 50D te vervangen een nieuwe Nikon 5300
AlgemeenDinsdag besteld en woensdag geleverd. Alles correct verlopen
AlgemeenHad me al ingelezen op de site van Kamera Express. Ben naar de winkel in Breda gegaan, want daar zou de Sony Cybershot DSC-RX10 mark IV op voorraad zijn. Daar aangekomen bleek de klant voor mij net de laatste gekocht te hebben. Was geen probleem. Konden de camera zo bestellen en werd keurig de volgende dag geleverd. In de winkel tevens een 64 GB card aangeschaft. Deze had ik bij een andere aanbieder gezien voor een lagere prijs. Was ook geen probleem. Kreeg de card mee voor de lagere prijs. Verder werd ik heel kundig geholpen.
VerzendingProduct werd keurig op tijd afgeleverd. Stevig verpakt.
AlgemeenKlantvriendelijk personeel. Artikelen zijn makkelijk te bestellen via de Website en ik kreeg goed advies. Tevens deskundig personeel.
VerzendingDe camera was gereserveerd via de Website. Alles stond klaar.
KlantenserviceIk kreeg deskundig advies en goede tips. Vriendelijk personeel.
AlgemeenVerkopers met veel expertise en kennis
Heel snel aan de beurt en dat voor een zaterdagmiddag
AlgemeenGoede communicatie en afhandeling gehad via de mail. Telefonisch goede support en snelle levering van het product.
AlgemeenEcht een top winkel!
Drie maanden geleden een product gepreordered bij Centralpoint. Absoluut waardeloos. Elke keer als ik om een status update vroeg werd het product een maand uitgesteld. Order daar geannuleerd (na 3 maanden wachten) en in plaats daarvan bij Kamera Express besteld. Er stond dat het op voorraad was. Dit kostte wel 120 euro meer (zelfde prijs als alle ander winkels behalve Centralpoint) maar dat had ik over om eindelijk het product te ontvangen. Na mijn order stond er dat het product niet meer op voorraad was. Dit gebeurde precies hetzelfde bij Centralpoint. Ik had geen zin om 120 euro meer te betalen, en weer het product niet te ontvangen voor een aantal maanden. Hierom heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice. Met behulp van klantenservice medewerker Jeffrey had ik gewoon de volgende dag het product in huis!
Ik heb al eerder grote bedragen uitgegeven bij Kamera Express en ook toen was de service geweldig. Toen ben ik naar de Kamera Express Superstore in Rotterdam gegaan. Later nog teruggegaan voor een camera tas. Bleek dezelfde dag nog dat er wat clipjes en bandjes mistte. Absoluut geen probleem volgens Kamera Express, alles wat er miste was de volgende dag opgestuurd. Nogmaals: Top service.
Even mail contact gehad met Jeffrey van de klantenservice van Kamera Express. Wat een top man! Die verdient een promotie . Na mijn ervaring bij Centralpoint, en bijna een herhaling bij Kamera Express was ik redelijk geïrriteerd. Dit was te merken in mijn eerste mail naar de klantenservice van Kamera Express. Jeffrey antwoordde enorm netjes en verzekerde mij dat het niet zo lang zou duren tot ik het product had als bij Centralpoint. Ik geloofde er absoluut niets van, maar Jeffrey had gelijk. De volgende dag heb ik het product ontvangen zoals beloofd. Top!
AlgemeenNa reserveren online ben ik de volgende dag naar de winkel gegaan om de camera op te halen. Goede service en snel geholpen met wat goede adviezen.
AlgemeenEen goede winkel die alles heeft wat je nodig hebt voor cameraspullen. Een goede klantenservice ook.
KlantenserviceDe klantenservice was zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Helaas duurt het behoorlijk lang voordat ik iemand aan de telefoon krijg. Voor de rest heeft het een goede bereikbaarheid qua openingstijden.
AlgemeenGoede service, netjes geholpen!
AlgemeenIk had mijn huiswerk al grotendeels gemaakt. De verkoper bevestigde mijn keuze.
Dat was prettig. Als je op het punt staat om (veel) geld uit te geven, dan wil je zeker weten dat de keuze juist is.
Jammer dat mijn mail, over een prijsopgave voor de aanschaf van camera en objectief en inruil van een oude camera, niet beantwoord werd.
AlgemeenIk wist al welke camera ik wilde kopen. Kamera Express bood deze aan tegen de voordeligste prijs en online kon ik zien dat hij bij mijn dichtstbijzijnde vestiging (Den Haag) op voorraad was. De winkel is meer een afhaalpunt, je kunt er niet vergelijken. We werden in 1e instantie geen welkom geheten. Er waren meerdere toonbanken. We liepen door naar de 2e toonbank en de medewerker vroeg of hij ons kon helpen. Gelukkig wist ik wat ik wilde, want vergelijken is er dus niet bij. De medewerker pakte hem, ik rekende af. De factuur werd naar mijn mailadres verzonden, nog niet eens geprint. We kregen geen info over de camera. Ik moest zelf vragen om de cashbackactie, om de gratis cursus die er bij hoorde en binnen 5 min. stonden we weer buiten.
AlgemeenOp de site van Kamera Express (KE) had ik een mooie verrekijker gezien.
Hierna belde ik de klantenservice van KE op om te vragen of het product nog op voorraad was in de winkel. Zowel de website als de medewerker aan de telefoon gaven aan dat het gewoon in de winkel verkrijgbaar was.
Eenmaal in de winkel aangekomen bleek dat de verrekijker in het centrale magazijn stond. Het verzenden van het magazijn naar de winkel zou ongeveer vijf minuten duren. De KE winkel heeft twee mooie koffiezetapparaten en een boel leen powerbanks, erg handig bij het wachten. Na ruim 30 minuten kreeg ik te horen dat ze het product niet konden vinden in het magazijn. Heel vervelend, maar ik had geen tijd om nog een keer 30 minuten te wachten voor een alternatief.
Op de terugweg belde ik weer met de klantenservice om het probleem te bespreken. Uiteindelijk was de verrekijker toch gevonden, helaas was ik al toen al op de snelweg en kon ik niet meer terugkeren. Geen probleem, het product kon gewoon worden verzonden naar huis.
De volgende dag kwam het pakketje binnen, het leek echter niet op mijn verrekijker. KE heeft een totaal verschillend product geleverd. Uiteraard weer contact opgenomen met de klantenservice. Helaas kunnen ze er niets aan doen en moet ik de retourkosten voorschieten of het persoonlijk komen brengen.
Dus na in totaal 30 minuten aan de telefoon, ruim 30 minuten in de winkel, en 50 kilometer reizen (gedeeltelijk in de file) heb ik het verkeerde product ontvangen. Als ik dit had geweten was ik meteen naar de Media Markt gegaan, daar was het maar een paar euro duurder.
Voor 12 uur 's nachts besteld is de volgende dag binnen. Er zat wat vertraging bij de levering, maar dit komt natuurlijk niet door Kamera Express. Verpakking was echter alleen een luchtkussen envelop.
KlantenserviceDe wachttijd aan de telefoon was snel genoeg. Verder waren de medewerkers ook vriendelijk. Echter niet tevreden qua retour bij verkeerd geleverd product.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen. Helaas hebben ze mij een e-mail gestuurd omdat mijn camera niet op voorraad was (hoewel ik op de website heb gezien dat de camera op voorraad was). Maar ik heb mijn bestelling sneller dan verwacht gekregen, dus de koopervaring was goed.
AlgemeenBeetje vreemd om 5 jaar garantie te krijgen dat je een review moet schrijven.
Net of een review iets toevoegd
AlgemeenIk heb de Canon EOS M100 White Limited Edition op 25/9 aangeschaft en de volgende dag al in huis. Was tevens vergeten een gratis fotografiecursus te bestellen maar na hierover een mail te hebben gestuurd naar de klantenservice ontving ik binnen het uur de voucher voor de cursus. De systeemcamera zelf heb ik ook in goede staat ontvangen, niet geheel.onbelangrijk!
VerzendingBesteld, volgende dag in een volledig intacte doos ontvangen.
KlantenserviceZie eerdere commentaar over voucher.
AlgemeenGoed personeel die met je mee denken. Erg fijn om nog in een gewone winkel te komen ipv het te bestellen. Altijd erg tevreden over Kamera Express
AlgemeenAls je fotoapparatuur nodig hebt,kun je hier goed terecht.
Werkelijk alles op voorraad.
Je kan ook je oude apparatuur inruilen,maar kunt het beter zelf verkopen op b.v. marktplaats dan krijg je een betere prijs....
Ben van compactcamera naar systeemcamera gegaan.
Deze review moest ik schrijven om naar 5 jaar garantie te gaan......
De beloofde gratis landschapsfotografiecursus zit er niet standaard bij,moet je weer achteraan,beetje jammer.....
AlgemeenWerd op een erg vriendelijk manier geholpen.
Met name omdat ik een beginner ben (mijn eerste camera) vond ik het fijn dat ik gewoon vragen kon stellen zonder het gevoel te krijgen dat het eventueel te veel tijd in beslag zou nemen.
evens ook fijn dat er objectief gekeken werd naar de camera's en toebehoren zonder direct voor een Fullframe A7 Mark III te gaan.
Al met al, aanrader. Plus voor mij is het lekker dichtbij, ook wel zo prettig.
Ps. de 5 jaar garantie.. ook lekker natuurlijk
Zie bovenstaand
AlgemeenAltijd persoonlijke aandacht voor jou en goede hulp. Er wordt de tijd genomen voor je.