Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Geduldig en kundig personeel!

Ik ben bij de Kamera Express winkel geweest in Eindhoven waar ik een Sony a6300 ging halen. Het was er wat drukker, dus moest even wachten (wat op zich niet erg was). Tijdens het wachten kon ik aanschouwen hoe maar liefst 5 medewerkers klanten geduldig en met kennis van zaken (!) hielpen.

Een bezoek aan de winkel van Kamera Express Den Haag is een feest.

Online kopen is makkelijk echter, in de winkel krijg je goed goed en deskundig advies. Dan maak je de juiste keuze uit het assortiment van verschillende producten met het zelfde doel of resultaat.

Men laat je de verschillende producten zien en geven daar een goed verhaal bij met de voor- en nadelen. Dit is de enige manier om zelf de juiste keuze te maken.

Of het nu gaat om een camera, lens, zonnekap of een strap, zij helpen jou om plezier in je hobby of wellicht werk in de fotografie te houden.

Een belangrijk punt vind ik, er wordt je niets aangepraat of opgedrongen. Jij zelf beslist wat je koopt. Er hangt een erg plezierige en ongedwongen sfeer!

Top zaak, groet Arno

Wanneer een product niet voorradig is, bestellen ze het voor je. Men neemt direct contact op wanneer het product binnen is.

Eind september heb ik bij Kamera Express (winkel Eindhoven) een Nikon D7500 en 2 objectieven gekocht.
De redenen om de aankoop bij Kamera Express te doen waren: goede service, aantrekkelijke prijs, inruilactie oude camera en een basiscursus Landschapsfotografie! Ook interessant was de verlenging van de fabrieksgarantie (van 2 jaar naar 5 jaar).

De aankoop ging snel en probleemloos, prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en ik kreeg er een extra lens bij.

Hele goede service in de winkel in Eindhoven

makkelijk menu

Snel geholpen met goed advies over oplader & batterij

Product was op de website snel gevonden.
Veel klant beoordelingen op de site bij de producten. Deze ondersteunde de keuze.
Vijf jaar garantie op aankopen.

Perfecte levering via post nl. Aangetekend en traceerbaar zoals je mag verwachten bij zo'n bedrag.
Op zaterdag besteld, maandag in huis.

Op 28 september heb ik om ( 23:50! ) de nieuwe Gopro Hero 7 online besteld bij Kamara Express en de volgende dag werd het pakketje al aangeboden aan de deur. De reden voor mij om de nieuwe GoPro te kopen bij Kamara Express was omdat je er een gratis basiscursus videografie bij krijgt en ook nog eens een basiscursus Landschapsfotografie! Ook kan je kosteloos de fabrieksgarantie van 2 jaar verlengen naar 5 jaar. Bovendien kun je ook terecht in een van de winkels. Alle reden dus om hier je nieuwe camera te kopen.

Zie toelichting

In de winkel een camera + objectief gekocht. Erg goed geholpen met alle vragen die ik had.

In de winkel het toestel gekocht en dit in de zaak afgerekend via de pin.

Na een goed voor onderzoek werd ik bevestigd door de verkoop medewerker.

fysieke winkel toch wel prettig. en ook een fraai vormgegeven camera sony WX350! foto's prima.

vriendelijk en to the point

Uitstekend geholpen in de Kamera express winkel in Haarlem

Sony lens afgehaald, was keurig gereserveerd

Goede voorlichting over het Sony lenzen arsenaal

In de winkel in Den Haag uitgebreid voorgelicht over de Panasonic Lumix DMC-FZ82. Er werd ruim de tijd genomen.Ik kom er zeker terug.En de camera voldoet geheel aan mijn verwachting.

Mooi aanbod, snelle levertijden, veel stock. Leuke shop voor al je foto en camera materiaal.

Vriendelijk en behulpzaam in de winkel te Gent.
Probleemje met de pre-order goed opgelost.

Kundig en vriendelijk geholpen. Het assortiment is voor mij als beginner overweldigend. Door het mailcontact met een medewerker in de winkel de eerste oriëntatie kunnen doen. Zaterdagochtend naar de winkel en daar na een uitgebreide uitleg mijn nieuwe objectief aangeschaft. Als dank kreeg ik ook nog een aantal vouchers om online een cursus te kunnen volgen.

Kundig en vriendelijk geholpen.

Geen opdringerige verkoper. Zowel in Arnhem centrum als in Arnhem zuid.

Uitstekend advies gekregen in de winkel in Capelle ad IJssel.over de aankoop van de Canon 80D.
Ook erg tevreden met de afhandeling nadat mijn vorige camera niet meer te repareren bleek.

Snel bezorgd, goed product. Toen na bestellen het tasje te klein bleek was het geen probleem dit te ruilen in de winkel, zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Volgende dag in huis.

Snelle reactie

Bestelling snel en goed verpakt geleverd.

Goede duidelijke service.

Enthousiaste verkopers met verstand van zaken. In plaats van een spiegelreflex camera heb ik op advies van de verkoper gekozen voor een tussenmodel. Ik ben heel tevreden over mijn Panasonic Lumix DMC-FZ1000 !

Scorekaart voor Kamera Express