Gebruikers over webshop Kamera Express

htol Karma 2,96K

Ik had interesse ik het kopen van een LG OLED 65C8 of LG OLED 65C9. Ik las goede reviews op Tweakers zowel op het forum als in de reviews. Dus heb ik een e-mail verstuurd naar Foka/Kamera Express. Ik kreeg binnen een paar minuten reactie dat ik nog dezelfde dag gebeld zou worden voor een persoonlijk aanbod.

Ik werd netjes gebeld met een scherp aanbod voor beide modellen en zelfs kreeg ik nog de 300 cashback van LG op de 65C9 model welke ik ook gekozen heb. Helaas de 65C9 niet meer op voorraad, maar deze zouden snel weer binnenkomen.

Natuurlijk dacht ik dat ik hem zelf wel even ging ophalen, maar helaas bleek na wat meetwerk in de auto dat ik hem toch maar liet bezorgen. Dit was na één mailtje zo geregeld en kreeg meteen een link waarmee ik kon betalen.

Ik zou hier zo nog eens bestellen! Top!

Ik werd gebeld door de koerierdienst met een tijdslot voor de bezorgdag. De koerier belde me ook nog een kwartier van te voren en was netjes op tijd. Tevens heeft hij de TV gezamenlijk met mij in de woonkamer gezet!

Goede service, professionele informatie, kennis van zalen, namen de tijd en hielpen me aan het juiste product bij mijn wensen.

Superstore Den Haag
Batterijgrip gekocht met Extra Accu voor mijnCanon EOS R. Wederom top geholpen door Sigurd. Ze nemen altijd de tijd en zijn altijd benieuwd naar ervaringen die the hebt opgedaan. Ik beveel een ieder echt aan om anaar de Superstore in Den Haag te komen als je goed kundig en klantvriendelijk geholpen wilt worden met advies waar je wat aan hebt.

Na contact met de klantenservice via de mail ben ik overgegaan tot bestelling van een LG OLED-televisie + wallmount tegen een zeer scherpe prijs. Betaling verliep via een betaallink; na het betalen kreeg ik snel de factuur. Vrij vlot hierna werd ik gebeld om een afspraak te maken voor de koerier. Dikke prima dus!

Kamera Express gebruikt een betrouwbare koerier die netjes (in mijn geval) binnen het tijdslot de tv kwam brengen.

De klantenservice reageerde, ondanks het feit dat het Hemelvaart was toen ik bestelde, vlot en netjes op mijn berichten.

Het product was makkelijk te vinden, prijzen werden direct getoond zodat ik goed kon vergelijken.

Ik heb het product in de winkel opgehaald, nadat ik het gereserveerd had online.

Ik ging met voorbedachte rade naar de winkel te Eindhoven voor de Canon M50 + 15mm - 45mm.
de cashback actie van canon had mij over de streep getrokken.

in de winkel werd ik goed geholpen.
ik heb uiteindelijk ook een mooi setje bestaande uit tas, geheugenkaart, batterij en uv-filtertje ( ter bescherming van de lens ) gehaald.

ik zal in de toekomst zeker naar deze winkel terugkomen voor advies

Goede lens, op voorraad, in de buurt. Hulp winkelmedewerker was geen meerwaarde. Was maar goed dat ik me goed had ingelezen. Medewerker was heel slecht verstaanbaar.

Lens in de winkel niet voorradig maar binnen een dag binnen en wederom prima geholpen

Helaas wordt de laagste prijsgarantie niet voor iedere .nl webshop toegepast. Dit wordt wel uitgelegd maar blijft jammer

Goed geholpen in de winkel prima uit gelegd en demostratie voor herhaling vat baar goed aanbevolen

Voor het aanschaffen van een Canon 80D heb ik de website uiteraard meerdere keren bezocht. De informatie over camera's is zeer uitgebreid en toereikend.
Om nog een paar dingen te vragen heb ik de helpdesk gebeld over de voorraad in Utrecht, waarna ik via de website heb besteld.

De website meldde: Product op voorraad en Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis!
Om 13:39 besteld, niet de volgende dag geleverd. Contact met de klantenservice leidde tot schuldafschuiven naar PostNL. Als er een onbetrouwbare bezorger is gekozen, beloof dan niet dat er de volgende dag wordt bezorgd. Kopers moeten twee middagen vrijhouden.
Product is in een degelijke verpakking met de juiste inhoud de volgende dag bezorgd.

Twee keer contact gehad met de klantenservice.
De eerste keer over het product goede inhoudelijke toelichting gekregen op al mijn vragen.
Tweede keer over de late bezorging, werd in eerste instantie afgedaan met de mededeling dat er een achterstand was bij PostNL.
Mederwerker heeft wel individuele navraag gedaan en erover teruggemaild.

Goede service, snel geholpen en kwalitatief uitstekende producten. Locatie was iets minder, maar dat was ook wel te verwachten

Nikon d3500, uitstekend product, geen klachten.

Online de producten bekeken op diverse sites. Uiteindelijk bij Kamera Express het product gekocht, omdat deze lekker dichtbij was en het product voorradig was (muv een extra accu).

Mooie aanbieding gekregen voor LG C8 Oled televisie met alle voorwaarden en mogelijkheden. Na betaling snelle afhandeling en informatie over verzending. Product volgende dag netjes ontvangen. Snelle en duidelijke instructies en afhandeling.

Na betalen product werd er door de vervoerder contact opgenomen om afspraak voor levering te maken. Vervolgens later op de dag SMS ontvangen met het tijdvak. Volgende dag netjes op tijd en zonder beschadigingen geleverd.

Via E-mail contact gezocht. Snel reactie ontvangen op vragen. Vervolgens goed afgehandeld, goede service !.

Prima winkel met goede service. Koop er al mijn camera spullen en wordt altijd juist gelopen door een van de medewerkers.

Camera besteld en netjes ontvangen, voor een goeie actie prijs en was zoals ze beweerden gelijk de volgende dag binnen.

Uitstekend

Goed te woord gestaan in de winkel en een acceptabele inruilprijs voor mijn oude camera gehad.

Erg goed, na aanschaf en bij thuiskomst had ik de factuur al netjes in mailbox zitten. Ook het verzoek om een review te schrijven waarmee 5 jaar garantie valt te registreren. Toen ik dat ging doen bleek er een actie met 78 euro kassakorting op de camera te zitten. Na contact met de winkel kon ik later die week terug komen om het verschil cash terug te krijgen, zeer netjes en goed opgelost. Tevens ook nog een cadeaubon van 10 euro gehad op mijn volgende aankoop, goede klanten binding!

Zeer tevreden over Kamera Expressa. Uitermate goed geholpen in de winkel in Arnhem door een erg lieve en kundige dame!!

Zeer tevreden over het product!!

Net

Een tv uitzoeken op internet is leuk maar je moet het allemaal eerst even in het echt zien. Ging voor een totaal ander tv kijken, maar kreeg bij het zien van een LGOLED tv toch het gevoel dat het deze moest worden. Verkoper was zeer behulpzaam met het beantwoorden van al mijn vragen (ik had er nogal wat omdat ik eigenlijk niet op zoek was naar Oled) Winkel locatie/ showroom/verkoper en prijs klopte allemaal. Hij staat er en we zijn er blij mee.

Werden netjes gebeld door de Courier, afspraak gemaakt om te leveren op zaterdagochtend. Kregen e-mailtje met daarop de tijdsindicatie van levering
Tij van levering Klopte gewoon, nette service.

Website, product omschrijving, product voldoen aan verwachtingen, extra's die ze beloven/leveren (kijk wel goed naar de voorwaarde voordat je iets koopt), prijs-kwaliteit goed.

Ondanks 24/5 service, producten op voorraad, optie de volgende dag te laten bezorgen. Uiteindelijk 2 dagen te laat geleverd waardoor 2 dagen in afwachting gezeten.

Ze zeggen binnen 24 uur te reageren. Ze waren hierin één dag te laat.

Scorekaart voor Kamera Express