Gebruikers over webshop Kamera Express

Vriendelijk personeel met kennis van zaken, geduldig en begripvol waardoor het een plezierige ervaring was.

Een bestelling plaatsen op de website van Kamera Express was enorm makkelijk. Ook is de service in de Superstore uitstekend. Ik heb mijn lens specifiek via hun website besteld, omdat ze een handige Careplan aanbieden waarmee ik 2 jaar gegarandeerde hulp heb als er iets mis gaat.

Als amateur fotograaf wist ik nog niet zo goed welke lens ik voor mijn camera wilde bestellen. De werknemers bij de Superstore waren heel behulpzaam en gaven mij alle tijd om verschillende lenzen uit te proberen van verschillende merken. Ook gaven zij handig en objectief advies. Geweldige service!

De camera was nergens meer te koop in de configuratie zoals wij hem wilde hebben. Maar wel bij Kamera Express. Hielden hem 24 uur voor ons vast in de winkel in Arnhem

Weinig uitleg door medewerker. Heb er ook niet echt om gevraagd omdat ik mij via internet al goed had ingelezen. Medewerker dacht wel aan een UV filter voor bescherming van de lens.

Goed geregeld via telefoon.

Verkoper wist waar hij het over had. Was klantvriendelijk en dacht mee. Heb een weloverwogen keuze kunnen maken

Ondanks dat camera express concurrerend is met prijs, is het toch/ook een zaak die je van deskundig advies voorziet. De verkoper was duidelijk zeer ter zake kundig.

Zeer positief. Gebruiksvriendelijke site. Je kan vlot de verschillende producten en mogelijkheden met elkaar vergelijken.

Goede service in de winkel. Goede uitleg over het product en de verschillende mogelijkheden.

objectief in winkel gekocht. goede uitleg en vergelijking met andere merken. Factuur wordt via de mail thuisgestuurd, dus altijf digitaal beschikbaar.

product gekocht in de winkel. Was op voorraad, dus kon het direct meenemen.

Was geen lange wachtrij. Werd professioneel te woord gestaan.

Het is mijn eerste 'echte' camera. Op een later moment ben ik naar de winkel in Arnhem gegaan met nog wat vragen. Hier ben ik tot tweemaal toe uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg en goede adviezen. De A6000 is een prachtige camera, de gratis basis fotografie cursus helpt mij om met de camera te leren werken.

Snelle levering.

Klantenservice is top! ik zal echt aanraden naar de winkel te gaan, ze geven erg goede adviezen en zijn behulpzaam!.

Sony A7II gekocht in de winkel Groningen weer perfect geholpen door Michiel altijd een goed advies.

Kamera Express was de goedkoopste voor een origineel, niet gebruikt produkt. De voorstelling op de website was waarheidsgetrouw en de afhandeling van de bestelling gebeurde vlekkeloos.

Conform de belofte werd de levering de dag na de bestelling geleverd. De verpakking was ruim en goed afgesloten.

Kamera Express bleek de goedkoopste, er was voldoende uitleg ter beschikking en er werd correcte service gegeven.

Er was beloofd dat er de dag nadien zou worden geleverd. Dat gebeurde dan ook en de levering kon via tracking worden opgevolgd.

Telefonisch een leuke aanbieding gehad voor een OLED tv, akkoord gegeven waarna de reactie kwam dat er geen voorraad meer was. Daarom voor een alternatief gegaan.

Geheel en keurig volgens afspraak

Dit was mijn eerste bezoek aan de superstore in Antwerpen, heel vlot contact, correcte prijssetting bij de overname van mijn oud toestel, heel goede service.

Bij Kamera Express nog maar een twee jaar klant, toch in de superstore in Antwerpen, en sindsdien super tevreden, heel gedreven, vriendelijk personeel, een enorme stock en massa's productkennis.

Op een neutrale en vriendelijke wijze geholpen. Reeds eerder een aankoop bij hen gedaan. Denken mee met betrekking tot aanvullende zaken zoals geheugen, etc.

snelle levering

Prima informatie en service tijdens aankoop . Service na aankoop is ook prima .Prijssetting ok , overname prijs redelijk .

Uitstekende service zowel bij telefonische info vraag als tijdens het bezoek aan de winkel .

De bestelling verliep vlot. Ik kreeg een email om te melden dat het aangekochte objectief verzonden was.

Heel vriendelijke en behulpzame klantenbenadering.

Reeds Meerdere keren besteld bij Kamera express en altijd netjes, verzorgd , en nauwkeurig op tijd geleverd.
Producten zijn altijd in verzorgde staat geleverd en alles proper afgesloten
Top Service en Zeer tevreden ....

Net mijn nieuwe Canon 85mm f1.4 lens uitgepakt en al direct beginnen Shooten ...
Wat een topkraam zeg ,
Prachtige Superieure beeldkwaliteit maar die komt wel met een prijskaartje waar ik toch even voor heb moeten sparen maar dat is het dan wel meer dan waard !
Superblij ermee

Uitstekend verzorgde klantenservice , als je met vragen zit dan krijg je echt wel heel rap antwoord.
Ik bestel regelmatig iets bij Kamera express als hobby fotograaf en zou het niet anders willen
Top Winkels !!!

Bestelling is binnen een week geheel aangekomen (bestond uit meerdere delen). Klantenservice was echter lastig bereikbaar.

Stond op website dat deze op voorraad was, maar duurde toch langer dan gepland.

Klantenservice was niet goed bereikbaar. Uiteindelijk wel netjes afgehandeld.

Ik had me via de website georiënteerd op een zoomlens. Omdat ik deze niet via de post wilde laten verzenden vanwege kans op beschadiging ben ik naar de winkel in Utrecht gegaan. Winkelmedewerker gaf uitgebreid uitleg over de lens, de vijf jaar garantie als ik een review zou achterlaten en ik kreeg een extra voucher voor een online fotografiecursus. De lens was op voorraad, maar de juist passende tas niet. Die werd gratis thuisbezorgd. Ook werden de parkeerkaarten vergoed, dus alle reden om gewoon naar de winkel te komen in plaats van online te bestellen.

Levering via PostNL, wordt niet afgegeven bij de buren maar bij een PostNL punt als je twee keer niet thuis bent.

Scorekaart voor Kamera Express