Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik kocht een fotocamera in de winkel. Prijs-kwaliteit is dik in orde! Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop.

Ik liet een lens vanuit Nederland naar België leveren, omdat hij in de winkel niet in voorraad was. Ondanks de black friday drukte, kwam hij de volgende dag al thuis aan.

Heel goede en uitgebreide uitleg gehad in de winkel. De verkoper nam echt de tijd voor ons en gaf ons extra tips. Super vriendelijk personeel. Hier koop ik nog!

Ik kreeg zeer snel een offerte die geen enkel ander winkel of webshop kon overtreffen, qua prijs en extra garantie! Dus Kamera Express is heel goed bezig!

Aankoop van een NIKON Z50 bij de Capelle a/d IJssel Superstore. Goede service. Namen duidelijk de tijd. Alle modellen beschikbaar. Goede uitleg en vergelijking. Prima kennis over de verschillende camera's, opties en accessoires.

Alle verliep vlot en duidelijk. Oude lens omgewisseld. Perfecte deal.
Ik ga nog terug. Zeker weten

Tja wat moet ik nog zeggen, zoals altijd loepzuiver geholpen.
Alles wordt uitgelegd zoals een perfecte scherpte.
En de klantvriendelijkheid is weergegeven zoals een mooie helderheid.

Contact was correct en vlot. Precies zoals het hoort. Ik wist al welk model ik wilde dus het was een kwestie van de prijs af te spreken.

Levering kwam op afgesproken moment. Bezorger hielp zelfs de TV de trap op te tillen. Iets wat in mn eentje niet was gelukt.

Er is meegedacht, ik heb mijn oude lenzen kunnen inruilen en een mooie nieuwe aankoop gedaan. Ik ben ontzettend tevreden van de klantvriendelijkheid van Kamera Express

Nieuwe lens meegenomen, het filter wat niet op voorraad was wordt netjes nagezonden

redelijk snelle reactie op mail

Erg fijn mailcontact gehad. Vragen werden duidelijk beantwoord. Prima prijs betaald. Plus een supersnelle levering. De volgende ochtend om 8:30 al geleverd, Top!

Heel goede camera gekocht in de winkel.
Ze geven goeie kortingen dus prijs kwaliteit is zeker inorde.

Heel vriendelijke winkelbediende die mij goed hebben geholpen.

Heel vriendelijke klanten service. Ze hebben mij goed geholpen met de juiste
camera uit te kiezen. Prijs kwaliteit is helemaal in orde.

55 Inch LG C9 gekocht, gebeld voor een top prijs (via het topic hier) gelijk naar rotterdam gereden (uurtje) waar de TV al klaar stond. Even afrekenen en hij werd achterin mijn auto gelegd. Kreeg zelfs de parkeerkosten ruim vergoed!

(pre)sales zijn dus in ieder geval erg goed!

gebeld voor een prijs, werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg gelijk de prijs uit het OLED topic

Deskundig personeel, nemen de tijd voor de klant en er is geen sprake van opdringerige verkoop.

Makkelijk via email contacten met Kamera Express gehad. Snelle offerte, en binnen 1 uur na betaling al een telefoontje ontvangen wanneer ik de televisie geleverd wilde hebben.

Levering kon blijkbaar al de volgende dag dus ik had mijn bestelling binnen 24 uur in huis!

Kreeg een goed aanbod voor een nieuwe tv via de mail. De order en betaling verliep zeer vlot.

Werd zeer snel gebeld om een afspraak te maken voor de levering. Levering was op tijd

Vragen werden zeer snel beantwoordt

Kamera Express Rotterdam heeft mij een prachtig aanbod gedaan op een Sony OLED tv die ik niet kon weigeren. Ik had nog wat overige vragen en deze werden steeds keurig en snel beantwoord. Al met al een goede ervaring gehad tot en met de betaling.

Ik kon de TV dezelfde dag nog ophalen bij het afhaalcentrum. Ik wilde een specifieke ophangbeugel erbij maar die was daar niet op voorraad. Maar bij het afhalen lag de beugel zoals afgesproken toch bij het afhaalcentrum zodat ik niet naar 2 locaties hoefde. Top geregeled!

Ik heb uitsluitend contact gehad via e-mail. Er wordt zeer snel gereageerd. Ook mijn overige vragen werden snel beantwoord. Prima en netjes geregeld bij Kamera Express!

Echt een mooie en prachtige camera, heel erg blij mee en goed en snel geholpen.

Echt perfect geholpen en snel

Nieuwe OLED tv besteld, via mail contact gehad over de bestelling en alles was super snel geregeld. top.

Contact gehad met de bezorgservice, snel geregeld en op tijd bezorgd.

Contact gehad voor de levering van de tv en de prijs, snel gedaan en goed geregeld.

Bedrijf reageert snel op vragen en komt afspraken na. Ook na prijsverlagingen is prijs onderhandeling nog mogelijk.

Klantenservice reageert snel op mail.

Echt een prachtige camera, heel erg blij mee. Ook fijn om mee te werken want mijn andere lenzen passen er gewoon op.

Super snelle service

Goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe camera

Na 10 jaar toe aan een nieuwe lens. De keuze viel op de canon 70-200 IS F4.Bij kamera express was deze lens te krijgen voor een scherpe prijs (400€ korting t.o.v. adviesprijs). Omdat ik de lens graag dezelfde dag wilde hebben ben ik naar de vestiging in Almelo gereden.
Aldaar op een prettige manier geholpen door een medewerker. Vragen werden deskundig beantwoord. Erg tevreden over de service in de winkel.
Helaas is de website van Kamera Express niet altijd up to date met 2e hands spullen, waar medewerkers in winkel ook melding van maken.
Al met al prettige winkel, waar ik in de toekomst zeker nog eens heen zal gaan voor een volgende aankoop.

Prima webshop met goede klantenservice die snel reactie geven. Ook mooie korting gekregen op tv.

Scorekaart voor Kamera Express