Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIn de winkel van Kamera Express geven ze goede voorlichting over je eventuele aankoop. Ook de plus en min punten van je mogelijke aankoop zodat je een goede afweging kan maken. De verkopers zijn kundig en service gericht
Verzendingheb het product opgehaald in de winkel
Klantenservicetelefonisch goede informatie gehad oer een eventuele reparatie van mijn inmiddels oude camera.
AlgemeenNa oriëntatie op het web bij de winkel in Leeuwarden langs gegaan. Daar heb ik op mijn gemak de body kunnen bekijken. De verkoper wilde er best voor zorgen dat ik het objectief de volgende dag thuisgestuurd zou krijgen. Ik koos voor ophalen in de winkel en wat bleek? Het was er allemaal de volgende dag al.
VerzendingIk kocht een Sony A6600 met 2.8 16-55 G, Larmour 4 screenprotector, extra batterij, Peak Design Slide Light riem en een Hahnel ProCube2 Sony.
Ik heb het gevoel een goed advies in de winkel te hebben gekregen.
AlgemeenIk heb mijn fototoestel Canon EOS M100 op vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag was de levering al voltrokken. Scherpe Black Fridayprijs èn de mogelijkheid om een gevoelige garantieverlenging te krijgen!
AlgemeenProfessioneel en goede kennis van het product en werking camera. Eerlijk advies en verkoper nam ruim de tijd. Plezierig.
VerzendingDirect meegenomen uit winkel.
KlantenserviceKorting Black Friday van een extra product vergeten te verrekenen; na mail in afwachting op reactie of het direct kan worden opgelost.
VerzendingDirect meegenomen uit winkel.
AlgemeenBlack Friday prima aanbieding gezien op website. Eerst gebeld om zeker te zijn dat het aanwezig was is shop en om te reserveren. Was het geval. Gaan afhalen, prima service, geen problemen. Met andere woorden: service zoals service moet zijn.
AlgemeenHet gereserveerde item was snel in de winkel om het te kunnen bekijken en op te halen. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.
KlantenserviceSnel en behulpzaam geholpen via email en telefoon.
AlgemeenVia de mail om de beste prijs gevraagd en binnen een uurtje inderdaad een scherp aanbod van Kamera Express ontvangen. Snelle afhandeling via mail en keurige aflevering aan huis, super!
AlgemeenNa verwijzing naar topic op Tweakers, keurige aanbieding via mail.
Zeer snelle reactie, zelfs op zondag/black friday.
Aankoop betrof een Oled tv (LG).
AlgemeenVia de mail contact gehad over de aanschaf van een TV. Snelle reactie en goede aanbieding! Afhandeling ging vlot, binnen enkele dagen het toestel in huis!
VerzendingLevering binnen enkele dagen en binnen het aangegeven tijdslot. Top!
AlgemeenVia de website besteld nadat ik via de mail een mooie deal had gekregen, loont altijd om even contact met ze op te nemen.
VerzendingOndanks de enorme drukte vanwege BF werd het product toch snel maar helaas wel 2 uur later dan de geïndiceerde tijd afgeleverd.
AlgemeenMooie deal via de mail gekregen, loont altijd om even contact met ze op te nemen.
VerzendingVoor TV's gebruiken ze ene aparte koeriers dienst die belt voor een afspraak en keurig op de afgesproken tijd kwam bezorgen.
AlgemeenTV gekocht via de mail. Vlotte reactie terug met goede aanbieding. Daarna beslissing genomen om de TV te kopen.
VerzendingTV werd netjes thuis geleverd
AlgemeenThe shop is really nice, and the assistants are helpful. They are always happy to help, and have a great knowledge about cameras.
VerzendingI've chosen pick up at store. They made sure I bought the right lens, for the right mount. Also I got help with additional accessories.
KlantenserviceThey are quick in response, even in English. Never had any bad experience with them.
AlgemeenSuper aardig en deskundig personeel. Ik ging voor advies over een keuze voor een full-frame camera. Na wat heen en weer praten kwam het goede onderbouwde advies om in mijn geval over te gaan op een full-frame systeemcamera. Voor en nadelen van de verschillende camera's werden duidelijk uitgelegd. De verkopers spraken uit ervaring en konden ook zelfgemaakte foto's laten zien ter illustratie van voor mij relevante mogelijkheden. Er werd alle tijd genomen om mij bij het maken van mijn uiteindelijke keuze te ondersteunen.
Ook toen ik een dag later de combinatie wilde ruilen ivm een voordelige optie door een cashbacksysteem was dat geen enkel probleem en werd tijd noch moeite gespaard om dit te regelen
Ik ben zeer tevreden (en de koffie is ook goed)
bij informeren of een ruiling van een net gekocht product voor een andere combinatie mogelijk was kreeg ik telefonisch uitsluitsel en zorgde de medewerkster er voor dat de nieuwe toevoeging de volgende dag bij het betreffende filiaal aanwezig zou zijn (wat het geval was)
Algemeensuperstrak en vertrouwenwekkend bestelproces analoog (maar dan digitaal) aan de werkwijze in de winkel .
AlgemeenMet BlackFriday erg gezocht naar goede deal, kreeg goede persoonlijke deal over de email. Kende Kamera-Express niet dus wilde geen iDeal betaling vooraf. Geen probleem, neem de email mee naar de winkel en pin daar direct. Binnen 5 minuten stond ik weer buiten met een mooie nieuwe TV, prima service en mooie winkel in Rotterdam.
KlantenserviceVriendelijk en meewerkend.
AlgemeenVandaag ben ik geholpen in het maken van een keuze (vind ik moeilijk dankzij de goede hulp van de Kamera Expres medewerkers. Ik ben voldaan naar buiten gelopen met het gevoel van een goede deal, vooruitkijkend naar een kwalitatief hoogstaande tv! Top service, topaanbieding... en nog 5 jaar garantie ook!!
AlgemeenOndanks de Black Friday drukte werd mijn vraag via email snel en correct beantwoord. Ik had een televisie op het oog en deze kon ik de volgende dag bij KE in Almelo ophalen. De service in Almelo was uitstekend. Zo werd ik onder andere geholpen de televisie in de auto te plaatsen. Prima zaak!