Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk had een "outlet" camera gekocht. DE doos leek wel 5 jaar oud en de inhoud was absoluut niet compleet. Direct gebeld om de "outlet" om te ruilen voor een nieuwe camera, slechts €30 euro duurder. Geen probleem, snel afgehandeld via een reservering van een nieuw product in de winkel. Binnen een uurtje geregeld, met fotocursus en verlengde garantie van 5 jaar
VerzendingEen outlet product in een zeer versleten doos, lader ontbrak en in de winkel bleek de lens er niet geheel uit te komen.
KlantenserviceVlot het beroerde outletproduct omgeruild voor een nieuwe
AlgemeenWe hadden een camera d3500 gekocht met een AF-P 18-55mm VR lens. Na 12 dagen hadden we spijt dat we niet de aanbieding met de AF-P 18-55mm VR én Nikon DX AF-P 70-300mm F/4.5-6.3G ED VR hadden gekocht. Terug naar de superstore in Capelle a.d. IJssel. Zonder problemen werd de set aangevuld voor de aanbiedingsprijs, die hiervoor gold. Opnieuw werden we keurig geholpen.
VerzendingProduct gekocht in de superstore in Capelle a.d. IJssel
KlantenserviceZonder problemen werden we geholpen en konden we de set uitbreiden met een extra zoomlens voor de aanbiedingsprijs die daarvoor gold.
AlgemeenWe twijfelden tussen een spiegelreflexcamera of compactcamera. Vakkundig werd uitgelegd wat de voor- en nadelen van de verschillende camera's waren.
Uiteindelijk gekozen voor een spiegelreflexcamera van Nikon (d3500).
We zijn dik tevreden naar huis gegaan.
Product gekocht in de superstore in Capelle a.d. IJssel.
KlantenserviceWe werden enorm goed geholpen. Vriendelijk personeel.
Algemeensuper vriendelijk bedrijfsleider, die heel veel verstand had van de artikelen en wist waar hij het over had top top top
Verzendingartikel opgehaald in winkel
Klantenservicenog niet nodig gehad
AlgemeenDe bestelling verliep anders dan anders ivm een prijsvoorstel , ipv gewoon via de website. De betaling verliep via Ideal met een betaallink
VerzendingKwam per koerier op zondag aan (ivm drukte), Normaal geen levering op zondag, dus dat was prima. Kwam in nette staat aan,
KlantenserviceKreeg snel en netjes reactie op mijn emailtjes met een prijsvoorstel. Ik heb geen gebruik gemaakt (op dit moment) van de klantenservice verder
AlgemeenGoed geholpen, netjes te woord gestaand. Niets op aan te merken! Ik kom hoer graag.
KlantenserviceGoed geholpen, netjes te woord gestaan.
AlgemeenBestelling van een LG OLED TV (C9) is soepel verlopen ondanks de Black Friday drukte.
VerzendingKoerier belde de volgende dag om een afspraak te maken.
Op zondag bezorgen was geen probleem.
Algemeenfijne website, overzichtelijk en gelijk gevonden waar ik naar op zoek was namelijk de Sigma 35 mm art lens!
Binnen 2 dagen bezorgd.
Erg tevreden.
AlgemeenIn de winkel van Kamera Express geven ze goede voorlichting over je eventuele aankoop. Ook de plus en min punten van je mogelijke aankoop zodat je een goede afweging kan maken. De verkopers zijn kundig en service gericht
Verzendingheb het product opgehaald in de winkel
Klantenservicetelefonisch goede informatie gehad oer een eventuele reparatie van mijn inmiddels oude camera.
AlgemeenNa oriëntatie op het web bij de winkel in Leeuwarden langs gegaan. Daar heb ik op mijn gemak de body kunnen bekijken. De verkoper wilde er best voor zorgen dat ik het objectief de volgende dag thuisgestuurd zou krijgen. Ik koos voor ophalen in de winkel en wat bleek? Het was er allemaal de volgende dag al.
VerzendingIk kocht een Sony A6600 met 2.8 16-55 G, Larmour 4 screenprotector, extra batterij, Peak Design Slide Light riem en een Hahnel ProCube2 Sony.
Ik heb het gevoel een goed advies in de winkel te hebben gekregen.
AlgemeenIk heb mijn fototoestel Canon EOS M100 op vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag was de levering al voltrokken. Scherpe Black Fridayprijs èn de mogelijkheid om een gevoelige garantieverlenging te krijgen!
AlgemeenProfessioneel en goede kennis van het product en werking camera. Eerlijk advies en verkoper nam ruim de tijd. Plezierig.
VerzendingDirect meegenomen uit winkel.
KlantenserviceKorting Black Friday van een extra product vergeten te verrekenen; na mail in afwachting op reactie of het direct kan worden opgelost.
VerzendingDirect meegenomen uit winkel.
AlgemeenBlack Friday prima aanbieding gezien op website. Eerst gebeld om zeker te zijn dat het aanwezig was is shop en om te reserveren. Was het geval. Gaan afhalen, prima service, geen problemen. Met andere woorden: service zoals service moet zijn.
AlgemeenHet gereserveerde item was snel in de winkel om het te kunnen bekijken en op te halen. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.
KlantenserviceSnel en behulpzaam geholpen via email en telefoon.
AlgemeenVia de mail om de beste prijs gevraagd en binnen een uurtje inderdaad een scherp aanbod van Kamera Express ontvangen. Snelle afhandeling via mail en keurige aflevering aan huis, super!
AlgemeenNa verwijzing naar topic op Tweakers, keurige aanbieding via mail.
Zeer snelle reactie, zelfs op zondag/black friday.
Aankoop betrof een Oled tv (LG).
AlgemeenVia de mail contact gehad over de aanschaf van een TV. Snelle reactie en goede aanbieding! Afhandeling ging vlot, binnen enkele dagen het toestel in huis!
VerzendingLevering binnen enkele dagen en binnen het aangegeven tijdslot. Top!
AlgemeenVia de website besteld nadat ik via de mail een mooie deal had gekregen, loont altijd om even contact met ze op te nemen.
VerzendingOndanks de enorme drukte vanwege BF werd het product toch snel maar helaas wel 2 uur later dan de geïndiceerde tijd afgeleverd.