Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVriendelijke en behulpzame medewerkers in de winkel, denken met je mee over het juiste aan te schaffen product.
AlgemeenVerkoper was zeer vriendelijke en praatte lekker met me mee. Gaf goede suggesties voor producten die pasten binnen mijn benodigdheden en financiële mogelijkheden.
VerzendingDe verzending van mijn producten duurde erg lang. Het kon komen doordat het na black-friday was. Toch had ik verwacht het product eerder in huis te hebben.
AlgemeenGoede concurrerende prijzen. Overzichtelijke website met leuke aanbiedingen. Daarnaast een goede, snelle en behulpzame service! Zeker een aanrader!
VerzendingMijn tv werd al na een paar dagen thuis bezorgd, zelfs op zondag i.v.m de drukte! Zeer tevreden!
AlgemeenTelevisie bestelt voor een scherpe prijs. Netjes afspraak gemaakt voor dag van levering. Prima ervaring.
AlgemeenOnline de Canon 90D besteld en in de winkel afgehaald. Alhoewel ik niet echt inhoudelijke vragen had, gaf de verkoper mij wel wat tips over de aanschaf van geheugenkaartjes en het kort even gehad over de verschillen tussen de EOS RP en de 90D. De winkel (in Den Bosch) was erg netjes en overzichtelijk ingedeeld, ik voelde mij als een kind in een snoepwinkel. Het enige verbeterpuntje wat ik heb gaat om de site nadat de bestelling geplaatst is. De donkere tekst welke aangeeft dat de bestelling gelukt is, was erg donker en dat is niet goed leesbaar op de donkere achtergrond.
AlgemeenWebsite overzichtelijk en duidelijk in omschrijvingen, prijs, en afhandeling tot aan de betaling toe. Ondanks de drukke Black Fryday toch binnen 2 dagen geleverd.
VerzendingDe levering vond plaats naar verwachting. Vooraf gebeld voor afspraak en bezorgd in goede staat en conform bestelling door een vriendelijke chauffeur.
AlgemeenVoor de 2de maal gingen wij voor advies naar de winkel te Turnhout. Tot 2maal toe kregen we een zéér goede uitleg over de camera's en zijn we ook overgegaan tot de aankoop van een systeemcamera.Zeer gemotiveerd personeel en up-to-date inzake kennis!
AlgemeenMakkelijke website en goede informatie, tv voor de beste prijs
Bezorging precies zoals afgesproken met vooraf een mailtje en een SMS met het tijdblok waarbinnen de bestelling bezorgd zou worden
Prima verpakking, vriendelijke bezorger en precies op tijd
Algemeentv gekocht beste prijs in Nederland
op gehaald zeer tevreden mijn mening is
aanrader ze nemen de tijd voor je
tot zo ver blij mee
dankjewel jongens
perfect ik heb contant betaald in de winkel 20 euro minder dan ze mee adverteren
factuur volgende dag via email gekregen maar de bedrag was 10 euro minder dat ik betaald had dus gebeld naar klanten/klachtenservice na uitleg krijg 10 euro op mijn rekening
AlgemeenGoede service en prettige bediening. vooral het gemak van online kijken en in een fysieke winkel kopen spreekt mij zeer aan. De bediening is vriendelijk en neemt voldoende tijd voor de uitleg.
Verzendinggekocht in de winkel in Arnhem en kon het zo meenemen.
Klantenservicevriendelijk en to the point
AlgemeenContact vóór aankoop verliep erg vlot via e-mail (binnen enkele uren antwoord op een zaterdag) en was allemaal zeer duidelijk. Na aankoop werd er vlot geleverd en alles is naar tevredenheid gegaan.
(Inhoudelijk is deze review geheel eerlijk, maar de aanleiding ervoor is de beloning voor 5 jaar garantie op het aangekochte product via K-E alsmede de kans op het winnen van €100.)
De bestelling betrof een TV en een muurbeugel. Via e-mail werd al benoemd dat de TV via een koeriersdienst zou worden afgeleverd en dat voor het maken van een afleverafspraak een telefoonnummer nodig. De eerstvolgende werkdag was de beugel geleverd via PostNL pakketdienst en werd ik gebeld door de transportservice Thijse voor het maken van aan afspraak. Dit kon al gelijk de volgende dag en 's avonds kreeg ik per mail een tijdvak van 2 uur gegeven. De volgende dag ging alles volgens afpraak en kwam Thijse met de TV.
AlgemeenZeer tevreden over mijn aankopen bij Kamera Express. Levering is vanouds snel en tegen goede prijs.
KlantenserviceKlantenservice was voldoende. Maar (!) gezien ook met de piekdrukte rondom black-friday en toch de snelle wijze van afhandeling, maak ik er toch een goed van!
AlgemeenGoede service, uitleg bij de aankoopkeuze, vriendelijke bediening. Naast online zoeken prettige aankoop in fysieke winkel. Dit is al mijn 3e Sony HX camera gekocht bij deze winkel. Veel praktische mogelijkheden, maar ik blijf nieuwe dingen ontdekken. dit kan stap voor stap met behulp van de menustructuur op de camera.
VerzendingAankoop in de winkel in Arnhem, na vergelijking op internet.
KlantenserviceGoede, vriendelijke bediening.
AlgemeenVia e-mail een prijs opgevraagd voor een TV. Snel antwoord en direct besteld. Eenvoudig betalen.
VerzendingSnelle levering. Communicatie over levering kan beter.
AlgemeenWij zijn in het Filiaal in Eindhoven geweest. We wisten niet precies wat we wilden, op de prijsklasse en kwaliteit na.
Het was ontzettend druk maar de medewerker nam alle tijd om ons alles tot in de puntjes uit te leggen. Hierna liet hij ons 2 camera's zien die het beste bij onze wensen pastte. Nadat hij de verschillen vertelde en liet zien hebben we onze keuze gemaakt. Hierna heeft hij alle instellingen goed gezet en nog wat tips gegeven over het maken van foto's.
We zijn echt super geholpen en erg blij met de camera die we nu hebben.
Zoals eerder vermeld zijn we echt uitstekend geholpen en werd alle tijd genomen om ons te helpen met het vinden van de juiste camera voor ons.
AlgemeenSnelle en goede levering, kundig en vriendelijke klantenservice en de combinatie van vijf jaar garantie en fysieke winkels hebben van mij een vaste klant gemaakt. De aanwezigheid van fysieke winkel geeft mij altijd een wat veiliger gevoel als ik online wat bestel, want stel dat er wat misgaat. Alle lof!
VerzendingAlles was degelijk verpakt en de doos zag er als nieuw uit, wat bij andere (online)winkels nog wel eens anders is. Zo voelt het echt als een nieuw product.
KlantenserviceIk heb contact gehad met de klantenservice van Kamera Express over een bijpassende geheugenkaart bij mijn Nikon D3500 en was verrast over de snelheid waarmee zij reageerden. Ze gaven kundig en vriendelijk advies.
AlgemeenIk heb de LG C9 besteld bij Kamera-Express. Ik kreeg hier een ontzettend goede deal aangeboden waar zelfs nog een cashback overheen kwam. Super snelle service, 5 jaar garantie en een gloednieuwe OLED tv. Alles bij elkaar een goede ervaring. Zou hier gelijk weer bestellen.
Over verzending kan ik niets zeggen want ik heb hem zelf afgehaald.
Klantenservice staat je goed te woord en reageert erg snel op de emails. Binnen enkele uren kreeg ik een reactie.
AlgemeenHet product vinden en vervolgens het betalen na inloggen ging probleem loos en zeer gemakkelijk.
VerzendingIk had het product de volgende dag al binnen en het was goed verpakt.
AlgemeenEasy to buy and quick delivery. I have also contacted the customer service to check if the package will be delivered the next day (I bought it on BlackFriday) and it was delivered on Saturday (the next day)
VerzendingNext day delivery. Fantastic!
Algemeende tv in algemene zin is goed, maar de tv heeft ook alleen Smart tv-functie. Helaas is het geen Android TV.
VerzendingIk ben om 22 uur besteld en volgende dag om 12 uur thuis bezorg. Dankjewel voor snel in leveren.