Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPaar weken terug een tweede 6D mark II in de Groningse winkel opgepikt. Werd goed te woord gestaan en geadviseerd aangezien ik nog twijfelde om misschien toch een EOS R te kopen.
Vervolgens binnen een week kwam Canon met een cashback actie, gelijk gebeld of de retour voorwaarden voor de winkel gelijk waren aan de voorwaarden die online stonden. Dit was het geval dus camera retour gestuurd, geld terug ontvangen binnen 7 werkdagen na ontvangst bij hun. En tijdens de black friday sale opnieuw online besteld en ondanks de drukte toch de volgende dag in huis.
AlgemeenKamera express is een mooie winkel met goede werknemers. De mensen die hier werken weten veel van de producten en staan je goed te woord. Ik heb in deze winkel al meerdere producten gekocht. Net zoals mijn Canon EOs 6D Mark II. Geweldige camera. Ik ben zeer tevreden.
VerzendingToen ik mijn camera kocht was de 24-104 MM lens helaas niet op voorraad. Deze zou worden opgestuurd. Een paar uur na aankoop kreeg ik netjes een mailtje van Post NL met daar in een track&trace.
AlgemeenFiliaal gebeld of ze open waren op 2e kerstdag en of het product op voorraad was. Ondanks drukte meteen geholpen, het artikel was niet in het filiaal zelf aanwezig maar werd meteen gehaald uit het centraal magazijn. Dat zou max 30 min. duren maar dat was maar 15 minuten. De prijs was zeer scherp, vooraf offerte opgevraagd, op enkele euros na zelfs de goedkoopste van NL.
AlgemeenPrima winkel, koop er altijd mijn camera spullen. Was een beetje gedoe omdat de black friday korting niet was toegepast, maar prima opgelost door de klantenservice.
AlgemeenDe klantendienst gecontacteerd van Kamera express wegens dat de concurentie de LG tv na een maand niet kon leveren. Daarom via tweakers contact gezocht met kamera express. Wegens dat het product bij de concurentie 20 procent goedkoper was heb ik op mijn bestelling toch een mooie korting gekregen van 22 procent. De email communicatie hierrond is vlot verlopen en ik zou zeker nog bij hun bestellen in de toekomst
Verzendingsnelle verzending, was dezelfde dag nog verzonden en net op kerstavond stond the nieuwe tv in de woonkamer
Klantenservicezeer snelle en correcte email respons
Algemeeneind oktober de Superstore Amsterdam bezocht voor de nieuwe EOS M6 mark ii. Ondanks de verbouwing voldoende keuze voor de nodige accessoires en ruim voldoende persoonlijke aandacht en advies.
Verzendingeerder op de dag een reservering gedaan en alles lag prima klaar.
AlgemeenGoede voorlichting en deskundig personeel. Al eerder bij deze winkel gekocht in Eindhoven en daarom weer terug gegaan!
Algemeengoede producten en goeie service, altijd vriendelijk en scherp geprezen, ze hebben altijd de beste producten van peak design en andere merken
AlgemeenPrima webshop, geen op- of aanmerkingen over het bestelproces. Alleen vraag ik me af waarom al die gratis vouchers meegenomen worden in het aantal artikelen in het winkelmandje? Zorgt alleen maar voor verwarring.
VerzendingIk bestelde een body met lens combo. In de doos met als opschrift dat beide erin moeten zitten, zat alleen de body, waar normaal de lens hoort te zitten was de ruimte opgevuld met een opblaaszak. De lens zat in een aparte witte doos, die dus niet in de body-doos past. Alles werkt, daar niet van - maar nu zit ik dus met een extra doos...
AlgemeenBij Kamera Express een Canon 2000D spiegelreflexcamera met Canon RF-S 18-55 iS STM lens gekocht. Set was in de aanbieding in de krant en er kwam gratis een fototas en geheugenkaart bij. Hoewel het hier een instapspiegelreflex betreft was 349,- euro in ieder geval een zeer scherpe prijs
VerzendingOpgehaald in de winkel
KlantenserviceNa gebruik in de vakantie kon de flitser niet mee uitgeklapt worden. Camera ingeleverd bij KameraExpress en na 4 weken weer opgehaald. Reparatie onder garantie
AlgemeenNaar de winkel gegaan om informatie te krijgen over een tele objectief voor mijn Canon spiegelreflex camera. De medewerker nam ruim de tijd om met mij alle opties door te spreken. Samen kwamen we uit op een objectief die in de Kamera Express outlet werd aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs.
VerzendingDag erna werd het produkt per post goed ingepakt en zonder meerkosten thuis geleverd
KlantenserviceIn de winkel werd ik onmiddellijk geholpen, maar het kan er ook wel eens druk zijn en dan worden er nummertjes getrokken.
AlgemeenBestelling gedaan op BF via het tweakers forum ontdekt dat ze via de email erg goede speciale aanbiedingen deden. Een aantal keer gemaild over verschillende artikelen en bundels om vervolgens de beste deal te bestellen.
Kameraexpress heeft elke keer snel en net gereageerd en toen de beslissing genomen was direct een betaal link gekregen en bestelling toegevoegd aan mijn eerder aangemaakte account.
Het ging om een grote TV en deze werd via "Thijse" geleverd. Ik werd dezelfde dag nog gebeld voor het maken van een afspraak en had de bestelling twee dagen later al in huis. uitstekende communicatie!
KlantenserviceEen aantal keer gemaild en gebeld voor extra informatie. geen lange wachttijden en altijd uitstekend geholpen! Zelfs na aanvraag van een speciale aanbieding wordt er totaal geen verkoop druk op je uitgevoerd en blijven ze zeer professioneel
AlgemeenVia het het "[Zero Tolerance][Prijs-discussie] OLED Televisies - deel 2" topic op GOT uitgekomen bij Kamera expres voor een nieuwe Philips 65OLED854 TeeVee.
Mailtje naar de shop zou voldoende moeten zijn om een beste korting te krijgen op deze TeeVee.
Zo gezegd, zo gedaan. Mail gestuurt op zondagavond en maandags bericht voor een mooie GOEDE prijs. Gelijk beugel en transport er bij besteld.
Dit alles was met 2 extra mailtjes geregeld, betaal link via de mail gehad , deze voldaan en nog geen uur later de factuur in de mailbox.
2 uur later belletje van de koerier dat TeeVee de volgende dag geleverd zou worden. ( dat de dag voor kerst is wel dikke winst).
Verzending was prima. Koerier kwam binnen het eerder gemelde tijdvak de TeeVee en beugel afleveren. Samen de teeve naar binne getilt en koerier was weer weg. Hoefde zelfs nergens voor te tekenen.
AlgemeenBetaling ging vlot, product werd snel geleverd en is perfect in orde. Er is niks op aan te merken.
AlgemeenSnel en goed geholpen in de superstore in Utrecht, alle gekozen producten waren op voorraad en konden direct mee. Bij aankoop tevens een uitrijkaart voor de parkeergarage gekregen. Kortom goede service en prima bereikbaar.
AlgemeenSite zeer duidelijk. Alles verder goed verlopen.
Erg jammer dat je pas 5 jaar garantie krijgt na dat je een review hebt geplaatst. Een soort omkoping. Ook gedeeltelijk mijn fout, ik had beter moeten lenzen. Als ik dit van te voren wist, dan had ik mijn bestelling ergens anders geplaatst. Ik ben ook van mening dat Tweakers.net zulke shop niet moet toelaten op tweakers.net.
Verzending kan echt wel beter. Ik zou zelf nooit een product zoals die van mij niet in een kleine doos inpakken.
AlgemeenVia mail contact gehad over prijs van een tv, uiteindelijk uit kunnen komen en een paar uur later de betalingslink in de mail gekregen. Levering volgde zeer vlot (weekend besteld, maandag gebeld, dinsdag geleverd) en product was helemaal naar wens.
VerzendingLevering kon zeer snel plaatsvinden. Direct na het weekend gebeld door het leveringsbedrijf om een afspraak te maken. Je krijgt eerst een tijdvak van de hele dag, maar de avond ervoor krijg je een veel specifieker tijdvak.
AlgemeenBest Price, prima service alleen een fout wat betyreft verzending (TV te groot voor avond verzending) niet angetoont ... maar geen problerem, snell delivery en geld terug vor avond bezorgf.
VerzendingGoed
KlantenservicePrima, aardig en snell
AlgemeenZeer prettig dat je gewoon naar een winkel toe kunt, waar je geholpen kunt worden door medewerkers met kennis van zaken. Daardoor kon ik goed verschillende modellen naast elkaar vergelijken, en de juiste kiezen.
Daarnaast hanteren ze ook een laagste prijs garantie, waardoor ze de prijs aanpasten op basis van een andere prijs.
Ter vergelijking hadden ze 2 camera's uit de outlet keurig opgestuurd. Helaas bleek 1 al verkocht, waardoor ik even naar een andere optie moest kijken. De status daarover duurde iets langer.
AlgemeenNa voorbereiding op internet naar de winkel. Sony DSC-RX100M7 op voorraad en ook de paraattas. Helaas bleek de prijs voor inruil van mijn 100M2 voor mij te laag. Goede demo van apparaat en tas.