Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenProduct (lens) snel ontvangen (binnen 24 uur) en goed verpakt. Gratis Vouchers zijn een aardig gebaar. Prima webshop voor camera's en lenzen.
KlantenserviceKlantenservice is telefonisch slecht bereikbaar. Als je ze bereikt zijn ze hulpvaardig.
AlgemeenWe zijn goed en snel geholpen in de winkel in Almelo. Het personeel was erg aardig.
AlgemeenDe verkoper nam volop tijd om me goed te adviseren en bood tussendoor een kopje koffie aan.
Algemeenleuke camera gekocht, maar je kunt er niet eerst even wat foto's mee schieten in de winkel om te proberen want dan is de nieuwigheid eraf als je hem toch niet neemt.
AlgemeenBestelling geplaatst in de black-friday periode. Ze hadden een leuke deal voor een systeemcamera, zodat ik het kerstcadeau voor mijn echtgenote alvast in huid had.
Door de drukte rondom black-friday was de site wel wat minder qua werking (traag en soms wat foutmeldingen), maar uiteindelijk de bestelling kunnen plaatsen. Door de drukte duurde het even voordat de bevestiging gemaild werd. Geen extra kosten/doorlooptijd voor CC-betaling was ook zeer prettig.
Zodra de order verwerkt was kwamen er duidelijke updates binnen over de voortgang van de bestelling. Al met al een fijne ervaring.
Werd op tijd geleverd en het artikel was goed verpakt in een anonieme doos. Ik vond het wel wat opmerkelijk dat de camera als een kit was besteld en geleverd werd met een losse lens en de doos van de kit met enkel de camera. Het leek of de lens los van de camera was geleverd en dat de betreffende kit-lens al uit de doos was. Desalniettemin was de set gewoon netjes complet een de camera nog ongebruikt en netjes verpakt, dus wat dat betreft geen probleem.
AlgemeenGoede ondersteuning van de klantenservice en voorlichting bij de balie, de medewerker heeft mij ook netjes geholpen met het inladen van de TV.
VerzendingHet product bevalt goed, betere handleiding erbij zou wel veel helpen
KlantenserviceSnel met antwoorden
Algemeenik heb een macro objectief gekocht nadat ik uitgebreid de tijd kreeg om hem uit te testen in de winkel waar ik zeer vriendelijk werd geholpen door de verkoper.
AlgemeenDe persoonlijke aanpak in de chat, opvolging via email op de aankoop van in mijn geval een tv was erg goed, echter bij de bezorging is het tot 5 maal toe fout gegaan, en oplossingen om het sneller te laten verlopen werden genegeerd, uiteindelijk heeft het anderhalve week geduurd voordat de tv geleverd werd (belofte morgen in huis)
Verzendingin eerste instantie verkeerd product geleverd, toen moest het product eerst terug zijn in het magazijn, daar is het product kwijt geraakt, toen 3 dagen later alsnog het juiste product verstuurd.
KlantenserviceKlantenservice belooft terug te bellen en doet dit niet, uiteindelijk een excuses van KE gehad en een doosje chocola, dus in ieder geval bewust opgepakt en de wil om te verbeteren.
AlgemeenFijne hulp en informatie gekregen tijdens het kopen van een nieuwe systeem camera. Kreeg goed advies en ondanks de drukte van black Friday namen ze alle tijd voor me. Ik zou deze winkel zeker aanraden!
Klantenserviceprima.
AlgemeenIngevuld voor de garantie actie - Maar absoluut niet tegen mijn wil
Na beide een spiegelreflexcamera te hebben gehad en hem, vanwege het formaat en gewicht amper nog te gebruikn, hebben we besloten de camera's in te wisselen voor een compacte systeem camera.
Na een grondige inspectie van de oude camera's en een goed bod, zijn we uitgebreid geholpen met het uitzoeken van het nieuwe model. De wensen en eisen tegen elkaar afstrepend, zijn we goed geholpen.
Ze zijn open en eerlijk, en waren dan ook nogal verbaasd dat de kit (body+ dubbele lens) set uiteindelijk duurder is dan de extra lens los aan te schaffen.
Bij deze gaat ze die dus ook niet meer adviseren aan klanten, hoewel ze er niets aan leek te kunnen doen dat het op de site wordt aangepast.
Al met al een zeer positieve ervaring.
AlgemeenIngevuld voor de garantie actie - Maar absoluut niet tegen mijn wil
Prettige winkel, online een camera gereserveerd en paar uur later in de winkel opgehaald. Aardig personeel, kan het niet anders als top beschrijven. Zeker aan te raden!
AlgemeenVriendelijke en professionele service in de winkel in Eindhoven. De medewerker nam uitgebreid de tijd om ons wegwijs te maken in de fotografie-wereld. Dit deed hij o.a. door objectieven uit te pakken, te monteren op de camera’s en ons te laten uitproberen. Super tevreden over de service en snelle levering!
Duidelijk geen dozenschuivers, maar professionals!
Besteld en de volgende dag geleverd.
KlantenserviceService in de winkel zeer goed!
AlgemeenSuper vriendelijk en deskundig advies in winkel Rotterdam.
Een mooie TV voor een mooie prijs.
AlgemeenVia mailtje gevraagd om een goede aanbieding voor een Oled TV en dat kwam vrij snel per mail terug. In winkel stond de TV op me te wachten. Service en uitleg in winkel erg goed.
VerzendingVerzending was niet nodig, omdat ik het product zelf kon ophalen. Ze hebben keurig de maten van de verpakking doorgegeven. Anders had ik een link ontvangen om de verzending te regelen.
KlantenserviceVia mail nog wat vragen gesteld en vrij snel (binnen half uur) antwoord gekregen op mijn vragen. ook goede uitleg en verwijzingen naar het product op internet.
AlgemeenZeer goed, vakkundig en vriendelijk geholpen in de Superstore van KameraExpress in Groningen voor een extra lens voor mijn Nikon D3500.
AlgemeenGoed geholpen en goed advies ontvangen betreffende de camera. De verwachting qua de camera wordt waargemaakt.
VerzendingCamera snel geleverd
AlgemeenGister, op zondag, een Nikon D5600 besteld in de winkel. De camera die ik wou was niet op voorraad. Dus vanuit de winkel besteld en vandaag, een dag later al in huis. Daarnaast een oude camera, uit 2002, ingeruild. Hier kreeg ik nog een leuk klein bedrag voor terug, die uiteindelijk onder aan de streep werd afgerond om er een mooi rondbedrag van te maken. SUPER!
Voor mij is het een eerste spiegelreflexcamera. De eerste proeffoto's die ik er nu meer gemaakt heb zijn fantastisch. Ben benieuwd zodra ik de functies onder de knie heb wat voor resultaten eruit komen.
Ik ben dus zeer tevreden over de service van Kamera express.
Goed. Binnen een dag in huis, dat terwijl er op zondag besteld was.
KlantenserviceGoede uitleg in de winkel over de keuze. Daarbij had ik nog een lens van een oude camera die voor dit toestel goed was. Dit werd eerlijk gezegd en hierdoor hoefde ik geen nieuwe lens aan te schaffen.
AlgemeenIk kocht bij Kamera Express te Almelo een Philips winkelmodel voor een flink gereduceerde prijs, echter ontbraken hiervan de standaards. Een zoekactie leverde echter geen pootjes op. Ik kreeg een wandbeugel gratis aangeboden waardoor ik nu mijn tv in alle gewenste standen kan zetten. Topservice dus!
KlantenserviceIk kocht bij Kamera Express te Almelo een Philips winkelmodel voor een flink gereduceerde prijs, echter ontbraken hiervan de standaards. Een zoekactie leverde echter geen pootjes op. Ik kreeg een wandbeugel gratis aangeboden waardoor ik nu mijn tv in alle gewenste standen kan zetten. Topservice dus!
AlgemeenMet kerst TV stuk, nieuwe besteld 1 dag later de nieuwe gearriveerd.
Prijs was t.o.v. concurrenten lager.
Tot nu toe alles waargemaakt en verwachting overtroffen.
Top ervaring, nette transporteur, belde 1 dag van te voren wanneer ze mochten leveren.
AlgemeenHet lukt mij niet voor de 50 euro cashback aan te vragen bij Sony .