Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Snelle levering. Product zoals omschreven. Zelfs een kleine korting. Doos was op zaterdag geleverd door Postnl. Dacht zelf pas dat ie maandag zou komen. Daar ik op vrijdagmiddag pas besteld had. Kortom volgende aankoop weer hier. Hopelijk hoef ik geen gebruik te maken van hun garantie, daar heb ik nog geen ervaring mee.

Was zoals omschreven.

Top winkel! Goed advies en ze hebben zelfs mijn oude spiegelreflex ingenomen en een korting gegeven op mijn aankoop. Ik heb wel even moeten wachten omdat er aardig wat wachtende voor mij waren, waarschijnlijk omdat het weekend was. Maar dit werd verzacht door een goed kopje koffie tijdens het wachten :).

Deskundig direct advies, hiervoor ga je echt naar een winkel. Dit maakt het bestaansrecht van een fysieke winkel t.o.v. een website.

Vlot contact via de mail, scherpe prijsopgave en snelle levering via de transporteur van Kamera Express

65OLEDC9 werd snel verzonden door transporteur. Binnen de aangegeven tijdvak.

Snelle reactie.

Product was makkelijk te vinden. Goede service.
Goed en duidelijk advies in de winkel. Vriendelijk personeel.

Goed advies gekregen. Op zoek naar een TV, had type al bepaald maar verkoper kwam met een zelfde soort tv welke in de aanbieding. TV bevalt goed. Voor de deur parkeren.

Ter plaatse gekocht, en op voorraad

Het was best makkelijk om een bestelling te plaatsen, en ik kon ook zorgen dat ik het in het avond bezorgd kreeg! Bezorging liep vlot en ik was blij met de TV die ik had gekocht!

Verzending liep vlot af. Het was binnen de range die zij hadden aangegeven (wel aan de latere kant, maar wel binnen de aangegeven tijd range).

De bestelling is zeer vlot verlopen. Ik had een product op een andere locatie voor een lagere prijs gevonden, Kamera Express deed niet moeilijk en bood het product meteen aan in dezelfde prijs met een 5 jaar garantie in de plaats van slechts 2.

De verzending is verlopen via een ander bedrijf namelijk Thijse koeriersdienst. Dit verliep zeer vlot met zelfs telefonisch contact voor een gepast lever moment.

Voor de prijs aanpassing heb ik contact met de klantenservice. Deze klantenservice was zeer vriendelijk en heeft super vlot geholpen.

Duidelijke website waar je de gewenste producten kan reserveren en in de gewenste winkel kan ophalen.In de winkel geholpen door een enthousiaste verkoopster met verstand van zaken.

Na de het aanschaffen van de Nikon Z6 - voor mij een forse camera - ook de behoeft aan een compacte camera. Hierop mijn oudere MFT camera (Lumix GX7) ingeruild. Mark conforme inruilprijs gekregen en een Lumix LX100M2 gekocht. Inruilen en overweging gedeeld met de verkoper - positief vond ik dat er absoluut geen druk werd uitgeoefend maar op een professionele manier informatie werd gedeeld.

Product was niet direct leverbaar maar werd binnen afzienbare tijd geleverd.

Goed geholpen door de medewerker - goed uitleg over de inruilmogelijkheden en de aanschaf van een compact camera.

Bij de aankoop van mijn LG 65C9PLA werd er gelijk een mooie prijs gemaakt voor een Denon AVRX2600H receiver. Omdat ik twijfelde heb ik dat niet meteen gedaan. Ik ben deze de dag erna alsnog gaan ophalen voor de beloofde prijs. Fijne gasten daar. Ik kom er zeker terug.

Snel en correct!

Marantz nr 1510 top receiver beste aankoop sinds jaren. Vermogen is ook meer dan voldoende.

Gekocht bij Kamera Express met 5 jaar garantie.

Tevreden over service en over de aangekochte camera. Zeer tevreden over mijn aankoop en blij met speciale actieprijs.

Snelle en correcte levering.

Heldere uitleg op website over product en service.

Hele snellere levering en een scherpe prijs vergeleken met andere webshops. Scherpte en gemak is boven verwachting goed

Nieuwe LG 65C9PLA gekocht.
Goede prijs en goede service.
Kon hem ook gelijk ophalen.
Aanrader!!

Zeer snel en netjes.

Onlangs heb ik een Leica M7 set met 2 lenzen ingeruild. Ik werd zeer goed geholpen en kreeg een inruilprijs waar ik erg tevreden mee was. Nu eindelijk over op een mooie digitale spiegelreflex. De dag erna kreeg ik - zoals beloofd - de geheugenkaart nog opgestuurd die niet op voorraad was in de winkel in Capelle a.d. IJssel.

Het product werd op het aangekondigde tijdstip bij mij thuis geleverd.

De klantenservice had mij vooraf goed en tijdig geholpen met een inruilbod per e-mail.

Snelle en correcte levering.

Vlotte uitleg in de winkel over product en service.

Twee prachtige lenzen aangeschaft bij Kamera Express in Utrecht. Vriendelijke ontvangst en kundig personeel. Lekker bakje koffie erbij. Top zaak!

Kamera Express was mij onbekend voordat ik een televisie bij ze kocht, en om mijn filmhobby een kickstart te geven kocht ik via Tweakers een camera bij ze. Een prettig bedrijf waar de klant duidelijk op 1 staat. Hierna nog diverse acessoires bij ze gekocht en daar altijd duidelijke tekst en uitleg bij gekregen. De camera werd echter defect geleverd maar dit ga ik binnenkort met veel vertrouwen oplossen bij mijn lokale Kamera Express.

Ik heb een Sony A 6000 systeemcamera besteld.
De prijs was prima, en er zat voor die centen zelfs een extra accu bij.
Levering was ook heel prompt.
Goeie service in de vorm van een online te volgen cursus fotografie, daar steek je altijd weer wat van op.

Prompte levering, waarbij je via de mail wordt geïnformeerd.

Scorekaart voor Kamera Express