Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenIk heb telefonisch een OLED tv van philips besteld. Dit ging erg soepel. Ik kreeg snel een betaal linkje en daarna de factuur. Ze hebben erg scherpe prijzen, maar als je contact opneemt hebben ze vaak nog een extra aanbieding of korting.
VerzendingEr werd netjes contact opgenomen om een afspraak te maken. De bezorger leverde binnen het aangegeven venster
AlgemeenDe apparatuur die ik gereserveerd had was aanwezig. Geholpen door iemand met kennis van zaken. Er was een storing in het kassasysteem, waardoor het ophalen wat langer duurde dan ik had gepland.
De inruil van mijn vorige camera viel behoorlijk tegen.
AlgemeenDuidelijke informatie op de website in combinatie met een goede prijs heeft mij over de streep getrokken en voor Kamera Express doen besluiten. Het bestelproces was duidelijk en eenvoudig. De door mij bestelde compactcamera voldoet volledig aan mijn verwachtingen, kortom een goede aankoop bij een goede winkel.
VerzendingZeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling en dat ondanks het paasweekend en de corona crisis waar wij nu in zitten.
KlantenserviceOok op een door mij gestelde vraag kreeg ik prompt en correct antwoord.
AlgemeenContact gehad via de mail over de LG Oled55C9 , goed en snel bericht terug gehad en afgelopen maandag tweede paasdag mijn bestelling geplaatst.
VerzendingVandaag woensdag , de tv geleverd gekregen door de koerier. De koerier kwam netjes in het afgesproken tijdvak
AlgemeenSnel en duidelijk contact via e-mail over de te bestellen televisie (LG 55C9) en een afspraak gemaakt om de TV op te halen. Bij binnenkomst netjes te woord gestaan in de vestiging in Rotterdam. Ze hebben mij ook geholpen om de TV even naar de auto te brengen die vlakbij geparkeerd stond. Fijne winkel.
AlgemeenSnel en goed geholpen, en gekozen voor Kamera Express omdat zij Telefonisch bereikbaar zijn. Anders had ik geen zaken gedaan.
VerzendingLevering was netjes en op tijd.
KlantenserviceWordt netjes en kundig te woord gestaan. En deze leverancier is telefonisch bereikbaar en hoef je niet allerlei inspanningen te doen om ze te bereiken. Gewoon snel een vraag stellen en klaar.
AlgemeenSnelle reacties, erg vriendelijk, duidelijke communicatie en boden extra service. Dank jullie wel hiervoor. Zeker een aanrader!
AlgemeenWe zijn een paar keer vriendelijk geholpen (Admiraliteitstraat Rotterdam) met het spiegeltje van een SLR zonder dat daar iets voor teruggevraagd werd. Over het algemeen een heel open en eerlijke sfeer met mensen die werkelijk om hun vak geven. Ik kom daarom ook graag in de winkels en heb nog nooit iets laten verzenden.
AlgemeenZoals altijd geweldig geholpen door Kamera express. Wederom een mooie actie en een snelle levering.
VerzendingBinnen 2 dagen bezorgd ondanks de corona crisis.
KlantenserviceContact gehad i.v.m. de lopende actie en uitstekend en snel geregeld.
AlgemeenIk zocht een nieuwe Oled TV en de keuze was gevallen op de LG 65 C9 tv.
Kamera express gemaild voor de prijs. Die bleek zeer scherp en veel goedkoper dan die van een aantal andere bekende webshops.
TV besteld en betaald. Werd een dag later gebeld door een koeriersbedrijf die de tv de volgende dag keurig netjes hebben afgeleverd. Zeer tevreden over de tv en de afhandeling van Kamera Express. Volgende keer zeker weer bij dit bedrijf bestellen.
AlgemeenEen Canon EF-M 11-22mm gekocht voor mijn Canon M5. De website was overzichtelijk en het product werd aangeboden met een goede prijs.
VerzendingVerzending ging snel. Volgende dag bezorgd!
AlgemeenEen Sigma 50mm f/1.4 ART lens besteld voor mijn Canon camera.
Zelfs in deze hectische tijd werd het pakketje snel bezorgd (binnen 3 werkdagen), alles was netjes verpakt.
Alleen zou ik automatisch een gratis Profoto Giftbox t.w.v. 50 euro erbij krijgen, die zat er helaas niet bij. Ik denk dat ze deze vergeten waren erbij te doen. Na contact te hebben gehad met de klantenservice sturen ze me de Giftbox alsnog toe.
Ik had de lens op een vrijdag besteld, door de corona-drukte werd deze niet zondag geleverd, maar wel de eerstvolgende dinsdag. Top dus in deze tijd waar vertraging bij PostNL heel normaal is.
KlantenserviceNa het niet ontvangen van de Giftbox contact opgenomen met de klantenservice. Die mailden binnen 24 uur netjes terug dat de Giftbox nog wordt nagezonden.
AlgemeenDe service in de winkel was erg goed. De verschillen tussen de camera's werden goed uitgelegd.
AlgemeenVriendelijk geholpen, er werd ook gekeken naar andere opties binnen de prijsklasse zonder dat ik er zelf om vroeg. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in de verschillende camera's. Daarnaast is er ook veel uitgelegd over wat er precies wél en niet kan met de camera die ik heb aangeschaft. Enorm vriendelijk geholpen!
KlantenserviceDe klantenservice was enorm goed voor mijn eerste keer met Kamera Express. Vriendelijk geholpen, en ik kon al mijn vragen bij hun kwijt.
AlgemeenHet is een prima TV, echt super geluid.
Natuurlijk even gewennen aan da gedoe met google android, maar uiteindelijk perfect. Dank je.
Ondanks Corona-tijden zeer snel geleverd.
KlantenserviceNiet nodig gehad
AlgemeenDe bestelling werd snel geleverd, en de productfoto's waren duidelijk. De camera was ook goed verpakt, en goed schoongemaakt. We hadden een occasion besteld, maar de camera was zo goed als nieuw.
AlgemeenDeze webshop gekozen vanwege al vlot geholpen in hun winkels en duidelike info op de site. Vlotte betaling via de standaard betalings moglijkheden .
VerzendingZelfde avond nog opgebeld om een afspraak te maken ivm de levering de volgende dag. Nog sms gekregen met de verwachte levertijd +- 2u . Afgeleverd op tijd door een vriendelijke mens.
KlantenserviceOnline chat : goed geholpen door de chat van de webshop bij het vragen naar beschikbaarheid en product eigenschappen
AlgemeenGoede service. Voor een beginnende fotograaf, goede uitleg. Erg tevreden met deze winkel. Ik raad jullie dit aan.
AlgemeenMooie overzichtelijke site, duidelijke en goeie uitleg over het product. Na de bestelling had ik iets fout gedaan en kon tot 00.00 uur bellen. Ik belde rond 23.30 uur en geen probleem werd een notitie gemaakt en de volgende dag was het opgelost en de nieuwe tv werd ook al geleverd. Gewoon fijne ervaring waar vele helpdesks vaan kunnen leren. Ik fotografeer ook en kan daar vol alles terecht dus zal er zeker vaker bestellen. Echt een aanrader Kamera Express
VerzendingGewoon super snel,'s avonds rond 23.30 besteld en de volgende dag rond de middag werd het geleverd.
KlantenserviceZoals ik al schreef had ik een fout gemaakt en 1 x bellen en was de volgende dag opgelost. Paar x nog mailen met de klantenservice met een vraag van mijn kant en geen probleem en ze namen echt alle tijd om alles goed uit te leggen. Zeer tevreden over.
AlgemeenDit was mijn eerste aankoop bij Kamera Express.
TV met korting kunnen kopen. Zeer tevreden over de TV.
Product op zondag besteld en op maandag thuisbezorgd.
KlantenserviceTelefonisch prima informatie gekregen.