Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Mail gestuurd in verband met een prijsopgave, binnen 10 min reactie!
Verdere afhandeling was super snel en communicatie goed.

Dag van te voren keurig een sms ontvangen met het tijdsvak. Bezorging was binnen het afgesproken tijdvak. Al met al een snelle levering.

Zoals reeds benoemd reageert de klantenservice snel en accuraat. Tevens korting gekregen op de aankoop van een TV. Top service.

Een zeer nette behandeling met personeel dat verstand heeft van fotografie in een zeer nette winkel.

Ik was opzoek naar een nieuwe TV en heb met behulp van het tweakers topic een LG65OLEDCX aangeschaft. De communicatie en prijsstelling was beide zeer goed.

Bij bezorging werd aangegeven dat er al reeds schade zat aan de doos. Dit was voor levering gedocumenteerd. Mocht er wat zijn dan wisten ze hiervan. Dit was een welkome verassing dat er nog bedrijven zijn die hier opletten.

Goede en snelle mail communicatie.

Goede kwaliteit en vakmanschap. Productkennis bij deze club is hoog en daarom ten zeerste aan te bevelen.

Mooi aanbod.
Ik kocht een outlet model zogezegd met krasje op voet. Ik heb echter geen krasje aangetroffen. Televisie is in topconditie!

Snel toegekomen in corona Lockdown

Ik belde voor meer info over het artikel. Ik kreeg direct iemand aan de lijn en deze dame was zeer vriendelijk

Goede prijs gekregen voor TV. Heel blij met de 5jaars garantie die je erbij krijgt. Goede service via email gekregen en bezorging mooi volgens afspraak

Verzending precies volgens afspraak. Werd gebeld met de vraag wanneer het voor mij uit zou komen

Snelle reactie op mails. Verder niet uitvoerig contact mee gehad.

Via e-mail heb ik een offerte opgevraagd voor een TV. Ik kreeg hierop zeer snel een reactie en een mooi aanbod. Daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt. De levering was zeer snel mogelijk en goed verzorgd.

Zeer compacte camera met vele opties maar makkelijk in gebruik. Tevens is de camera erg snel

Uitstekend geholpen door medewerker van Kamera Express

Fotocamera Canon 77D gekocht in de winkel in Maastricht. Ik ben daar prima geholpen. Ik ben erg blij met de camera en maak er dagelijks gebruik van sinds de koop.

Perfecte tv voor weinig geld. Snelle bezorging en goed verpakt. Mooi ambiligth. Een perfect product.

Prima

Tevreden met mijn aankoop waar een garantieperiode van 5 jaar op zit. Ben geholpen door een vriendelijke medewerker in de winkel.

Ik ben ik tevreden over de Canon 250D die ik bij Kamera Express heb aangeschaft. Naast dat de kwaliteit van het product goed is, was ik ook erg tevreden over de prijs en service t.o.v. andere aanbieders.

De klantenservice was erg behulpzaam m.b.t, een vraag over de prijs van een aanbieding.

TV Besteld, met Paypal betaald. Kreeg de melding dat de bezorging een dag langer zou kunnen duren ivm het authenticatieproces van de betaling. Toch werd ik dezelfde dag gebeld om voor de dag erna een bezorgafspraak te maken. Ik heb hier in het verleden DSLR's en lenzen gekocht en vond het altijd een winkel met kennis van zaken.

Kamera-express werkt met een goede bezorgdienst die voorzichtig met de producten om gaat. Vriendelijk en professioneel. Dit is een andere dienst dan voor de kleinere producten, daar kan ik niets over zeggen :)

Wij kwamen als 'leek' naar de winkel in Arnhem en wilden graag advies voor een totaalpakket om onze fotografie hobby naar een hoger niveau te tillen. Er werd ons een passende systeemcamera en alle toebehoren geadviseerd. Hier waren wij erg tevreden over en hebben dit totaalpakket dan ook in de winkel aangeschaft!

Een aantal keer telefonisch contact gehad. Niet lang in de wachtrij. Enige puntje was dat onze gereserveerde artikelen niet in de voorraadlijst te zien waren voor de klantenservice, dus de medewerker kon niet zien of alles klaar lag in de winkel. Hiervoor heb ik een terugbelverzoek aan laten maken. Ik werd netjes dezelfde dag teruggebeld door de winkel en geholpen met mijn vraag. Alles was aanwezig en we mochten het komen ophalen.

Vorig jaar heb ik mijn Sony a6400 aangeschaft. Ik ben goed geholpen in de superstore van Kamera Express in Goes. Tot op heden ben ik zeer tevreden met mijn Sony a6400.

Op Kamera Express is er een breed aanbod te vinden op alles wat je nodig hebt kwa Camera spullen en accessoires. Het was makkelijk te bestellen en het is handig dat ze volledige pakketten aanbieden tegen een korting. Als je een beginnende fotograaf bent zoals ik, dan is dat erg fijn.

Ik had "vandaag in huis" gekozen, alleen kreeg ik het niet dezelfde dag in huis. Ze hadden netjes een mail gestuurd dat er iets was mis gegaan, dus vervolgens had ik het de volgende dag in huis. Nog steeds super tevreden ermee!

Zoals ik had eerder had vermeld kreeg ik netjes een mail toen het duidelijk was dat mijn pakket niet dezelfde dag in huis zou komen.

Dit bedrijf heeft een goede sortering camera's en toebehoren die via de website bestelbaar zijn. Ze leveren snel, je kunt betalen via veel verschillende manieren. Erg prettig is dat je ook naar een winkel kunt.
Alleen is de retourprocedure gewoon ouderwets via een formulier dat je bij de retourzendig moet toevoegen en zijn de retourzendingskosten voor eigen rekening. Daar is op zich niets mis mee, maar voelt toch al een beetje een gokje, omdat je niet via het web de retourzending kunt aanmelden.

Het product was met zorg verpakt en snel geleverd.

Kamera Express is een flexibele partij in communicatie en zorgt voor snelle verzending, ook na contact met klantenservice.

Het proces is zeer goed verlopen. Ik kwam in eerste instantie om advies in te winnen. Twijfelde namelijk of ik van Nikon moest overstappen. De medewerker van Kamera Expres heeft me heel goed geholpen en nam er ook echt de tijd voor. We hebben samen alle voor- en nadelen besproken. We hebben de nieuwe camera samen getest en er werden verschillende lenzen bij gepakt. Uiteindelijk ben ik er voor gegaan en heb ik de overstap gemaakt van Nikon naar Sony. En ik kan vertellen dat ik zeer tevreden ben! Blij met mijn aankoop en blij met de service vanuit Kamera Expres.

Product werd in zeer goede staat geleverd.

Duidelijke webshop, concurrerende prijzen en altijd goede service en snelle leveringen. Tegenwoordig ook voor beeld en geluid en ook met dezelfde concurrerende prijzen.

Scorekaart voor Kamera Express