Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Eerst in de superstore in Rotterdam uitgebreid georiënteerd op een nieuwe TV. alle prijsklassen en merken overzichtelijk te bewonderden. En de volgende dag thuis via de webshop een keuze gemaakt en besteld. Verder heeft Kamera Express een grote keuze in wandmontage met veel meer keus dan de concurrent.

De TV is netjes voor de deur afgeleverd volgens de huidige regels,

We hebben in een fysieke winkel onze aankoop gedaan nadat we uitvoerig de webshop hadden door gezocht. Betaling in de winkel was uiteraard geen probleem

In de winkel was niet alle producten voorradig en dus zou er na het weekend geleverd worden. Levering was snel en volledig. Alles was netjes verpakt

Er was een probleem met 1 van de geleverde artikelen. Dit werd door de klantenservice vlot en serieus opgepakt

Ik heb het product on site besteld, daar ging de afhandeling prima. Heb een deel aanbetaald en het restbedrag betaal ik in termijnen. Prima geregeld.

Kon het direct meenemen, over de "levering" valt weinig te zeggen.

Direct gemaild met kamera-expressom te kijken of ze een mooie deal konden maken, Na het juiste e-mailadres gevonden te hebben werd er binnen een kwartier gereageerd met de laagste prijs die ik tot dan toe bij concurrenten gekregen had.

Netjes via een betaallink de bestelling betaald en de volgende dag de tv middels een koerier in huis, goede service!

Zowel bij kamera-express als bij de concurrenten staat 9 van de 10 keer, vandaag voor x besteld, morgen in huis. Bij een directe concurrent gaven ze dat ook aan maar duurde het vervolgens 4 werkdagen voordat de tv in huis zou zijn.

Mijn bestelling bij kamera-express werd wel zoals op de website aangegeven netjes de volgende dag geleverd.

's middags werd ik gebeld door het koeriersbedrijf om een afspraak te maken en 's avonds kreeg ik een mail en sms met een tijdslot van 2 uur waarin de tv de volgende dag geleverd zou worden.

Website werkt goed en is overzichtelijk, informatie is duidelijk en prijs kwam overeen met wat er op Tweakers staat :-)

Verzending ging precies zoals aangegeven. Ik werd gebeld voor een bezorgafspraak en de volgende dag was de TV in huis.

Leuke verkoper en goede prijs voor inruil zoomobjectief gekregen en product wat ik wilde hebben was op vorrraad..

product was op voorraad en in de winkel meegenomen

Overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel! Wou overstappen van een spiegelreflex naar een systeem camera. Duidelijke informatie verkregen en de deur uitgegaan met een nieuwe Sony A6400 systeemcamera.

Ik heb bij Kamera Express een LG monitor besteld. Op het moment van bestellen was de monitor niet op voorraad, echter gaf de klantenservice een levertijd van twee weken aan. Dit bleek niet te kloppen, aangezien het uiteindelijk ruim twee maanden heeft geduurd voordat de monitor bezorgd werd. Dit valt denk ik vooral de coronacrisis te verwijten aangezien LG kampt met een productietekort. Mijns inziens was het het wachten waard gezien de scherpe prijs en maar liefst vijf jaar garantie. Tussentijds werd ik telkens vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice.

goed overzichtelijke website met super prijzen en een uitstekende omschrijving
enige wat er nog bij zou kunnen is bij bvb een lens is accessoires zoals passende
filters of een zonnekap het juiste accessoire vinden is altijd even zoeken en gokken

de levering was prima alleen ik had eerst de optie voor avond bezorging en toen ik het iets later wou gaan bestellen nietmeeer

Na een paar mails met betrekking tot de prijs, link ontvangen voor betaling, uitgevoerd en zeer snel mijn factuur ontvangen.

Correcte levering zoals beschreven op de website. Uur van de levering gerespecterrd!

Snelle responds op elke verstuurde email.

Website is zeer klantvriendelijk.
Omschrijving van de camera en van de gekozen lens is volledig en accuraat.

levering door Post-NL verliep vlekkeloos, zoals steeds.

Ik ben er 3 maal geweest voor ik kon beslissen. Je krijgt advies van vakmensen voor het maken van de juiste keuze! Absoluut geen verkooppraatjes. Super snelle levering; gisteren besteld vandaag afgehaald in de winkel. Bovendien aan de beste prijs! Ik ben fan!

Gisteren besteld, vandaag geleverd

Prefect advies van vakmensen. Geen verkooppraatjes en geen gepush!

Snelle service, had een actie besteld en kreeg deze tijdens corona tijd erg snel geleverd. Binnen 24 uur.

Heldere website, duidelijke en informatief, online besteld, gelijk de volgende ochtend in huis. Goeie ervaring dus!

Snel in huis!

In de winkel erg goed geadviseerd voor aanschaf nieuwe camera en alle gear er om heen. Vriendelijk, geduldig en verstand van zaken. Goeie ervaring!

Niet alles was op voorraad in Amsterdam, maar de volgende dag werd het gelijk thuis bezorgd vanaf een ander filiaal.

Ik ben goed geholpen door de medewerkers. Ik heb uitleg gekregen over de producten, omdat ik erg twijfelde over welke gimbal ik het beste kon kopen. Na het advies ben ik tot mijn keuze gekomen!

I think the shipping might be quicker (maybe it is because of the COVID-19). All else are great. I ordered a 65' TV and it was great.

I tried to call the customer service. However, as there might be many people calling, I had to wait about more than 30 minutes to be able to talk to the staff.

Prima ervaringen gehad met Kamera Express. Zowel een TV als een camera gekocht bij deze winkel en altijd probleemloos en snelle service gekregen. Helemaal top!

Verzendingen zijn op tijd gestuurd na een bestelling voor 23:59 op de dag ervoor. Top!

Ook deze keer weer prima geholpen bij de aanschaf van een nieuwe camera bij Kamera Express.

Bestelling was snel geleverd. Ze hadden de beste prijs. Geen problemen gehad, dus ik ben tevreden.

Gewoon snel geleverd en zonder beschadigingen.

Scorekaart voor Kamera Express