Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Overzichtelijke website met ruime keuze camera's, objectieven en accessoires. Uitstekende prijs en levering ging uitstekend.

Makkelijk en snel besteld, volgende dag al geleverd(bij beide televisies). Ook nog eens de goedkoopste!

Top service van Kamera Express!

Gisteren heb ik een camera (6D Mark II) en een lens (50mm 1.8) gekocht bij Kamera Express in Eindhoven.
Ik ben ontzettend tevreden over de service die is geleverd! De medewerker die mij heeft geholpen was erg vriendelijk en hij vond het geen enkel probleem om mij even naar de camera te laten kijken met verschillende lenzen.

Ik was erg aan het twijfelen, welke body moet ik kopen? Dit was voor mij een lastige vraag totdat de medewerker mij alle body's liet vastpakken met verschillende lenzen!

De conclusie is dus dat ik super blij ben over de service van Kamera Express!
Meedenkend en vriendelijk personeel en ontzettend scherpe prijzen! Voor mij is het geen lastige keuze meer waar ik eventueel mijn volgende lens ga halen. Zeker een winkel om aan te bevelen!

Merijn van Ham

De verkoper had aanvullend, praktisch advies over het product op basis van zijn eigen ervaringen.

Het product was op voorraad en daarom kan ik er op tijd gebruik van maken.

Snel geholpen ondanks verplichte beperkingen ter bestrijding covid.

aankoop in superstore Gent (België), goeie snelle en vriendelijke service. goede degelijke uitleg over de producten en correcte marktcompetitieve prijs.

Sony A68 camera online gekocht. Als een van de weinige een grotere keuze aan Sony Alpha camera's dan gemiddeld en ook nog een voor een aantrekkelijke prijs.

Goed, degelijk én erg snel geleverd!

Fijne winkel, goede tips en geven je niet het gevoel je duurdere dingen aan te smeren. Eerlijke verkopers en ruime keuze.

26-06-2020 naar Kamera Express Groningen geweest (omdat Leeuwarden jammer genoeg is gesloten) voor de Canon EOS 90D die zij op voorraad hadden. Super geholpen!! En super tevreden over de camera.

Reservering was makkelijk naar aanleiding van een aanbieding in een e-mail.
Het ophalen in de winkel daarna was eenvoudig, alle gewenste extra's waren voorradig, incl alternatieven zodat je goed kon beslissen wat te kopen. Inruil was mogelijk met een redelijke vergoeding.

Heb online besteld en werkt goed de bestelling en betaling wordt goed op de hoogte gehouden ik had ervoor gekozen om hem in een superstore af te halen vriendelijke bediening en mooie winkel volgende keer weer kamera express voor mij

Afgehaald in superstore vriendelijke personeel top

Goede informatie over je bestelling

Deze middag (3 juli 2020) ben ik naar de kamera-express superstore gegaan om mijn nieuwe camera te kopen en ben na het handen ontsmetten enthousiast ontvangen door een uiterst vriendelijke medewerker van het filiaal. Hij wist duidelijk waar hij het over had en was zelf een ervaren fotograaf. De service die ze verlenen is van grote hoogwaardigheid en je voelt je meteen thuis. Voorafgaand aan de aankoop laten ze je het product uitgebreid zien en mag je het ter plekke testen. Als je uiteindelijk tevreden bent en wilt gaan afrekenen houden zij zich aan hun eigen beleid van laagste prijsgarantie, want als je daadwerkelijk een ander domein kan vinden dat
voldoet aan de eisen van Kamera-Express wordt de prijs in jouw voordeel aangepast. Conclusie, dit is een winkel waar je zowel als beginnende of als ervaren fotograaf terecht kunt met de garantie van goede service en een glimlach bij je aankoop. Dus ik ben vanaf nu vaste klant bij Kamera-Express.

Het product was uit voorraad leverbaar en de bijhorende accessoires eveneens.

De medewerkers zijn enthousiast over fotografie en willen je op alle mogelijke manieren helpen, ze weten waar ze over praten en weten je als klant op je gemak te stellen.

Ik heb een camera gehuurd om uit te proberen, goeie service en ik kon hem zelfs al een dag eerder (kosteloos) ophalen.

Camera gekocht, lens was niet op voorraad. Werd de volgende dag geleverd. Prima service. Goede inruilprijs voor mijn oude camera en lens.

Van zoeken naar artikel t/m betalen verliep alles soepel. De levering werd echt de volgende dag gedaan, zo rond 19.45 uur, echt top!

Levering werd binnen de 24uur geleverd, uitstekende service

Wederom goed geholpen bij de Winkel door de medewerker, Ook een goede prijs voor mijn oude lens gekregen,

.Goede verstaanbare uitleg over het toestel door vriendelijk personeel.Zeer snel en vlot geholpen.Geen lange wachttijd.

Snel geleverd.

Vriendelijk personeel.

Goede winkels, vriendelijk personeel en mooie producten. Werdt netjes koffie aangeboden en kreeg genoeg advies

The customer service is outstanding. For a sold out combo product, they combined the available separate products for the same price to avoid delay.

65" LG OLED gekocht. Ze hadden een scherpe prijs. Ging iets mis met de voorraadindicatie waardoor ik de cashbackactie dreigde mis te lopen, maar is uitstekend opgelost. Ook prettig dat ze fysieke winkels hebben. Dat communiceert fijner dan de mail / klantenservice die relatief traag is de laatste tijd.

Aangezien ik midden in een fototrip met een kapotte camera zat had ik snel vervanging nodig. De Zwolse vestiging was in de buurt en een logische keus. Ik ben er direct, vakkundig en vriendelijk geholpen. De winkel heeft een goed assortiment in huis en het personeel weet wat ze verkopen. Prima service, uitstekend personeel.

Scorekaart voor Kamera Express