Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenWerd goed geholpen in de winkel. Was op zoek naar een nieuwe tv. Duidelijke uitleg met betrekking tot de specs en de verschillen er tussen.
KlantenserviceStonden je direct te woord.
AlgemeenA7ii ingeruild en een A7iii aangeschaft. Een nette inruilprijs ervoor terug gekregen. Personeel Kamera Express Eindhoven zeer behulpzaam, kundig en vriendelijk.
AlgemeenSony RX10M4 aangekocht. Goed advies gekregen en David nam de tijd om alles goed uit te leggen. Het is een fijn toestel met een uitstekende beeldkwaliteit en hoogwaardige afwerking. Geen gesleep meer met lenzen. De camera is snel en heeft heel veel instelmogelijkheden. Geweldige camera die alle beloften waar maakt. Hier ben ik voorlopig niet op uitgekeken.
AlgemeenIk was al een poosje aan het kijken naar een nieuwe spiegelreflex-camera en had een paar modellen in gedachten. Na een bezoek aan een winkel van Kamera Express en goede uitleg van de medewerker heb ik besloten om hier toch een van mijn camera's die ik in gedachten had te kopen met extra accessoires.
KlantenserviceBij thuiskomst had ik de extra accu van mijn camera aangesloten op de oplader. Helaas wilde accu niet opladen en na een kort bezoek aan de winkel is deze zonder problemen ingeruild tegen een nieuwe die wel zonder problemen wilde opladen.
AlgemeenIk was al een tijdje aan het oriënteren op een nieuwe Oled televisie. Na wat speurwerk in de pricewatch kwam ook Kamera Express naar voren. Ik zat met een aantal vragen over de televisie die ik op het oog had, de levering en niet geheel onbelangrijk: de prijs. Al met al kreeg ik een snelle respons op de door mij gestelde vragen en werd ik goed geholpen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en een Oled-televisie van Panasonic via Kamera Express aangeschaft.
De betaling was snel geregeld en ik kon zelf een moment uitkiezen waarop men het toestel zou leveren. Alles geheel naar wens.
Kamera Express kon mij de Panasonic TX-55GZW954 leveren. Ik was reeds in het bezit van een Panasonic plasma, maar vond het een upgrade naar Oled waard. Het design van Panasonic is wederom prachtig, het beeld is haarscherp, kleurrijk en de mogelijkheden/instellingen zijn zeer uitgebreid. Films en series kijken in HDR is extra genieten.
De beslissing om over te gaan naar een upgrade van de plasma, is het waard geweest. De televisie werd met zorg door de koeriers in de huiskamer gezet.
Zeer snelle respons op de door mij gestelde vragen. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik de televisie wellicht eerder heb aangeschaft. Ik had prima nog een aantal weken verder kunnen zoeken en research kunnen doen, maar wou tegelijkertijd de televisie zo snel mogelijk in huis hebben.
Persoonlijk aanbod was goed te noemen en ik ben dan ook overgegaan tot betaling. Al met al een betrouwbaarde aanbieder die duidelijk communiceert.
AlgemeenIk heb bij Kamera Express mijn volledige Canon kit ingeruild voor Sony. Ben super geholpen in de winkel en ook voorzien goede adviezen over batterijen en geheugenkaarten. En uiteraard alles voor een goede prijs en mooie korting.
AlgemeenGoede prijs geboden (100-200 goedkoper dan de concurrentie) via een prijsaanvraagformulier. Telefonisch konden geen prijsaanvragen beantwoord worden, werd gezegd dat ik moest wachten op reactie op het formulier (wat max 48 uur kon duren, belde na meer dan 48 uur). Wel snelle verzending (na 17:00 besteld, volgende dag, zaterdag, 10:00 in huis)
VerzendingSnelle verzending
KlantenserviceHeb het idee dat ze soms langs elkaar heen werken (kreeg 2x een prijs door, zat 200 euro verschil tussen, uiteindelijk wel voor de laagste prijs gekregen)
AlgemeenIk had een tv gekocht en dit beeld werd helemaal roze. Reparatie zou vier tot zes weken duren. Dus meteen maar deze philips gekocht wat een verademing.
AlgemeenNa de aankoop van een tv die niet goed was en dit vier tot zes weken zou duren meteen maar deze philips gekocht. Wat een verademing. Top beeld.
AlgemeenAl sinds het begin klant bij Kamera Express. Met goed advies indertijd een aantal lenzen en professionele fototas gekocht. Nu een Canon Eos 6D Mark ii aangeschaft voor een scherpe prijs.
VerzendingSnelle levering. 's Avonds besteld, volgende dag aangetekend in huis.
AlgemeenDuidelijke web site, gemakkelijk keuzes te maken en prijzen te vergelijken.
Fysieke winkel in Eindhoven wat voor mij vlakbij was: altijd gemakkelijk als je support nodig hebt.
AlgemeenIn de winkel in Arnhem geweest, goed te bereiken, gratis parkeren, koffie. Kundig personeel, ruime voorraad. Ik kreeg de gelegenheid toestellen even te vergelijken en heb uiteindelijk de Fuji gekozen.
AlgemeenKamera Express heeft uitstekende, vriendelijke en klantgerichte medewerkers die goed helpen en adviseren in de winkel in Capelle a/d IJssel.
VerzendingEen practige Philips Ambilight televisie. Wat een gebruiksgemak, WiFi, bluetooth en andere zeer uitgebreide mogelijkheden. Uitstekend beeld, prima geluid.
Mooi design ook - fraaie voet
Bereikbaarheid is dezer dage niet goedn na eenpaar minuten wachten (maak dat evt korter) alsnog bericht dat teruggebeld gaat worden. En dat gebeurt ook, maar toen was de televisie al aangeschaft
Algemeenslechte winkel
slechte winkel. had een retour terug gebracht maar kreeg 10 % waardevermindering op het bedrag terug omdat er een scheur in de doos zou zitten. Na contact te hebben met rechtsbijstand bleek dat ik zelfs de doos weg mag gooien en een andere doos in de plaats kan zetten.
Heb het verschil terug gestort gekregen van de rechtsbijstand verzekering en zij pakken het verder op.
aub mensen laat je niet intuinen door dit bedrijf als je een retour terug brengt en de doos is beschadigd, Kamera express mag op basis van een doos die niet 100% meer is geen waardevemindering door berekenen
slechte winkel
AlgemeenUitstekende site. Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Aankoop in de winkel gedaan. Verkoper nam alle tijd om product uit te leggen. Canon rp gekocht. Lens was niet voorradig in de winkel maar werd binnen een paar dagen keurig thuisbezorgd.
VerzendingLevering was snel en correct. Dure lens was uitstekend verpakt.
AlgemeenIk had een paar kamera's op de site gezien. Deze heb ik vervolgens in de winkel bekeken. De medewerker was erg vriendelijk en gaf goede tips.
VerzendingIk heb het product in de winkel bekeken en daarna ter plekke gekocht. Alles zat gewoon goed in de doos.
KlantenserviceDe medewerken die mij geholpen had was erg vriendelijk
AlgemeenIn de winkel was het te druk om de telefoon op te nemen, via de website echter heel eenvoudig product kunnen reserveren
AlgemeenBestelling geplaatst voor een televisie door de goede reviews. Snel en makkelijk te bestellen, voor een concurrerende prijs. Inclusief 5 jaar garantie.
VerzendingLevering werd besproken met de klant. Werd gebeld en kon zelf een dag kiezen. Avond voorafgaand kreeg ik een sms en email met tijdsblok van 2 uur. Bezorger was keurig op tijd en hielp zelfs mee de televisie naar de woonkamer te verplaatsen.
KlantenserviceGebeld voor bestelling per email. Helaas was het erg druk en raadde mij aan even een dag te wachten, daarna keurig orderbevestiging.
Toen televisie binnen kwam eerst deels uitgepakt. Ik schrok erg omdat er veel voelbare diepe krassen op de televisie zaten.
Omdat ik de televisie alleen opgehangen kan worden (geen voeten bijgeleverd vanaf fabriek) en in brief stond dat dit niet mocht gebeuren mocht je schade willen melden niet helemaal uitgepakt. Gebeld met de klantenservice met de vraag of er een beschermfolie op de televisie zat. Dit was achteraf ook gelukkig het geval dus erg goed geholpen.
AlgemeenVia Google kwam ik er al snel achter dat Kamera Express de beste prijs bood voor de Canon Eos 250D. Na de bestelling meteen de volgende dag geleverd. De cameratas die was meegestuurd was anders dan op de afbeelding en groter van formaat, maar ik vond dit een prima vervanging.
VerzendingVerzending verliep zeer snel, ik had het pakket de volgende dag in huis.
AlgemeenEr was goed contact via de mail over de televisie, en er werd snel gereageerd.
KlantenserviceErg goede klanten services, snel contact, snelle betaling, snelle levering.