WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik wist al welke camera ik wilde hebben. Bestellen via de webshop ging zonder problemen. De beloofde cashback is correct afgewerkt.

levering ging perfect volgens de aangekondige veiligheids afspraken

Ik werd erg goed geholpen door de medewerkers ter aansluiting van wat ik wilde, ik had niet het idee dat ze een verkooppraatje aan het houden waren. Wat ik erg fijn vond.

Ter vervanging van mijn oude Canon 20D een nieuwe Canon 6D plus Sigma 24-70 F2.8 lens aangeschaft. In de winkel in Den Bosch zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Zeker een aanrader.

Deskundig geholpen bij het kiezen van camera en objectief. Vriendelijk en attent personeel. We kregen ook iets te drinken aangeboden. Er werd duidelijk uitleg gegeven en hiervoor werd voldoende tijd genomen.

De levering kwam op de afgesproken tijd. Verder geen enkel probleem.

Via de mail contact gehad met ze en een super aanbieding gehad voor een nieuwe OLED. Top service!

Verzending ging zeer soepel en een zeer vriendelijke bezorger.

Top klantenservice, ben zeer snel en goed geholpen door ze.

Tweede keer in korte tijd een tv bij dit bedrijf gekocht, deze keer voor mijn schoonouders. Kreeg de beste prijs, communicatie verliep perfect via email. Bezorging precies zoals afgesproken en netjes op tijd.

Na onze 'eisen' kenbaar te hebben gemaakt heeft hij ons een aantal mogelijkheden voorgelegd om uiteindelijk tot een tevreden aankoop van een camera te komen. Prima geholpen!

TV besteld na contact via mail. Dit verliep soepel, niet lang hoeven te wachten op reacties. Product kon ik dezelfde dag ophalen.

De service in de winkel was zeer goed. De medewerker luisterde naar mijn wensen en aan de hand daarvan een eerlijk advies gegeven. Uiteindelijk voor dit merk gekozen omdat ik eerder ook een Lumix had en daarmee het menu hetzelfde werkte.

I am not an expert on photography and I went to the Kamera Express Store in Amsterdam looking for a new lens for my camera. They offered me support and they even let me try different options so I could choose the one that fits my needs better! Thank you!

Wij zijn in de winkel in Rotterdam Centrum geweest. Super geholpen. En met een TV naar huis gegaan die helemaal aan de verwachtingen voldoet.

Duidelijke website en gemakkelijke betaal methode, er ging door mijn eigen schuld even iets fout met het betalen maar de website ving het goed op en kon meteen opnieuw de betaling doen.

Body occasion besteld voor een goede prijs en (binnen 1 werkdag) in uitstekende staat ontvangen met alle accessoires zoals beschreven op de website.

TV besteld na contact via mail. Dit verliep soepel, niet lang hoeven te wachten op reacties. Product werd volgende dag geleverd.

Levering van tv verliep via apart verzendbedrijf dat contact opnam voor afspraak en informatie over levering via (SMS/mail)

Makkelijk om een goede TV voor mezelf te vinden. De korting op de TV werd bij betaling er correct afgehaald. Het betalen ging gemakkelijk via iDeal en kort na de bestelling ontving ik een betaalbevestiging.

De levering was 1 dag later dan geadverteerd werd. Het pakket was echter goed verpakt en in topconditie.

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat de tijd voor je neemt. Producten die niet in de winkel op voorraad waren, werden direct besteld en kon ik een paar dagen later ophalen. Een regenhoes voor mijn camera waarvan ik vermoedde dat die wellicht iets te groot was mocht ik thuis even passen, en kon ik daarna probleemloos omruilen voor een kleiner formaatje. Productkennis zou wellicht iets beter mogen, maar verder zijn mijn ervaringen tot nu toe erg positief, zowel met de winkel als de website.

Duidelijke communicatie en snelle reaktie op email. Goed aanbod qua prijs en flexibel qua levering, kortom gewoon goed

Netjes binnen het tijdsblok en netjes afstand bewarend (covid). beleefd, voorzichtig en vriendelijk

het product was tijdelijk uitgeput en de medewerkers hebben me onmiddellijk op de hoogte gebracht als het artikel terug beschikbaar was.

zoals altijd werd ik correct en vriendelijk geholpen door de medewerkers in de winkel. Ze helpen naar de beste oplossing te zoeken en letten daarbij ook op je vooropgestelde budget.

Kamera Express doet zijn ontzettende best om jou als klant goed op weg te helpen. Ik was opzoek naar een upgrade en daarbij werd ik ontzettend goed gestuurd en dachten ze goed met mij mee.

Ook namen ze uitgebreid de tijd voor me.
Kamera Express en ik, hebben ongeveer wel ruim anderhalf uur gepraat over de camera en hebben ze me uitgelegd wat de mogelijkheden waren van het desbetreffende model waarvoor ik ging. Ook hebben ze gelijknamige apparatuur erbij genomen om het een en ander tegen elkaar op te wegen. Zodat ik de juiste keuze zou maken.

Daarentegen luisteren ze ontzettend goed met je mee, aan de hand daarvan helpen ze je ook.

De klant is koning bij Kamera Express en dat siert ze.

Al met al heb ik een bijzonder fijne ervaring bij Kamera Express en kan dan dus ook niets anders dan deze winkel aan te raden.

De klantenservice bij Kamera Express is uitermate professioneel.

Ze hebben enorm veel verstand van al het camera apparatuur, daarentegen nemen ze uitgebreid de tijd voor je en geven ze erg goed advies.

Daarentegen zijn ze ook niet te beroerd om het je tot in de treuren toe alles uit te leggen.

Kort samengevat ben ik professioneel benaderd, heb ik een fijne tijd gehad en ben ontzettend goed ingelicht en geholpen bij mijn keuze.

Prima geholpen bij aankoop van Sony a7M3
Verkoper was niet gehaast, nam de tijd en had prima kennis

Lens was niet op voorraad op een zaterdag , maar deze was met de post op maandag ochtend in huis

We zijn heel goed geholpen in de winkel en hebben zelfs een voucher gekregen voor een online cursus.

We kregen de camera die in de winkel niet meer voorradig was meteen de volgende dag in huis. (we waren op zondag in de winkel en maandagochtend was de camera er al)

Wel een wat ingewikkeld proces om extra garantie te krijgen maar verder prima service

Scorekaart voor Kamera Express