Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoede uitleg en demonstratie van de medewerker op de afdeling hifi voor 2 smart tv voor onze kids
Verzendinguitstekend
Algemeener was een heel lange leveringstermijn voor een Nikkor Z 24-200 mm objectief, door problemen bij leverancier
AlgemeenFototoestel (Fujifilm X-T30) met lens en geheugenkaart gekocht in de winkel in Utrecht. Een andere winkel bood het toestel iets goedkoper aan. Op verzoek kon ik het toestel vervolgens voor die lagere prijs meekrijgen - de laagsteprijsgarantie werkte dus. Verkoper was vriendelijk en goed in staat om te helpen. Ik heb geen ervaring met de verzending en klantenservice.
AlgemeenDuidelijke website met voldoende productie informatie en selectie criteria. Bestelling en betaling verliep snel en zonder problemen.
VerzendingTV volgende dag keurig op tijd afgeleverd. Ook een vriendelijke en behulpzame bezorger dit geholpen heeft om de TV in de huiskamer te zetten (best wel een grote doos).
KlantenserviceGoed advies en hulp bij de aankoop. Verder is de optie om de garantie te verlengen (5 jaar) echt een plus punt.
AlgemeenHeb een nieuwe camera kit gekocht hier. Site is erg overzichtelijk en alle opties en varianten staan overzichtelijk bij elkaar. Zeer ruime collectie. Product zoals beloofd netjes de dag erna ontvangen. Goed verpakt. Al met al netjes verzorgd
AlgemeenGoede hulp gehad. Fijne winkel. Goed product en makkelijk uitleg. Binnenkort hopelijk een curcus als het weer mag.
AlgemeenZoals op de site beloofd volgende dag bezorgd, product goed geprijsd, en in goede orde ontvangen.
VerzendingVoor 20:00 besteld volgende dag in huis, rond 19:55 besteld en volgende dag ook binnen gehad.
AlgemeenVerkoper lis zeer flexibel in te maken afspraken qua levering en geeft heel goede service tav garantie en bijv cashback van fabrikant. Zou deze verkoper aan iedereen aanraden.
Enige nadeel is de drukte bij de klantenservice waardoor een enkel geval iets langer duurt. Maar dit wordt meer dan goed gemaakt door de goede service,
Hulp bij organiseren cashback bij fabrikant werd zeer goed gedaan, heel erg behulpzaam.
Ik heb een beroep moeten doen op der garantie in geval van een afstandsbediening dit werd direct goed opgepakt.
AlgemeenNa onderzoek en positieve ervaringen hier op tweakers en natuurlijk de scherpe aanbieding heb ik besloten om mijn Oled tv bij Kamera Express te kopen.
VerzendingHet bestel proces verliep keurig, de tv werd netjes over de deur geleverd en wat mij opviel is de duidelijke en korten beschrijving van Kamera Express over het uitpakken en controle van de tv.
KlantenserviceOndanks de drukte werd er duidelijk tijd voor je vragen en opmerkingen genomen.
AlgemeenUitstekende service in de winkel, dit was mijn motivatie om mijn camera aan te schaffen bij deze winkel. Duidelijk overzicht op de website.
VerzendingSnelle levering, bovendien goed op de hoogte gehouden over de status van de levering.
KlantenservicePrettige gesprekken gehad met de werknemers in de winkel die op elke vraag een antwoord hadden.
AlgemeenProfessioneel verder geholpen door een medewerker-fotograaf. Door mijn vragen te beantwoorden maar ook zelf gerichte vragen te stellen gaf hij advies op maat en deed me, zonder opdringerig te zijn, nadenken over wat ik precies nodig had.
Fijne ervaring. Ben reeds jaren klant en blijf fan!
AlgemeenIn de winkel in Arnhem 2 x prettig geholpen, op zoek naar een camera voor een specifiek doel.
VerzendingVoorraad adaptertje is de volgende morgen om 10 uur bezorgd
AlgemeenOpnieuw een body bij kamera express gekocht. Eenvoudig geregeld. Kleinigheidje met een leeg doosje werd direct opgelost en binnen een dag nagestuurd.
VerzendingSnelle verzending.
KlantenserviceNa de melding van een leeg accessoire doosje werd ik snel teruggebeld met excuses en de oplossing door direct de vervanging toe te sturen.
Algemeende Nikon d5600 gekocht bij kameraexpress goede camera en uitstekende hulp.
ik zou kameraexpress zeker aan iedereen aanraden.
AlgemeenKamera-Express was de goedkoopste aanbieder voor mijn nieuwe Canon 6D mk II + Tamron SP 24-70 F2.8 G2
De bestelling verliep vlot en na 2 dagen maakte ik al mijn eerste foto's.
Kortom: super aanbieding en super snelle en goede verzending.
Camera werd erg snel geleverd.
KlantenserviceIk had om een offerte gevraagd en ondanks de grote drukte ivm Corona kreeg ik toch snel antwoord. Top vind ik dat.
AlgemeenVrijdagavond een LG OLED55B9 besteld, zaterdagmiddag al in huis. Netjes gebeld om een bezorg afspraak in te plannen zodat je ook zeker thuis bent als er een groot pakket wordt geleverd.
VerzendingBezorger die was ingeschakeld door Kamera Express kwam netjes in het afgesproken tijdvak. Doos van de TV had geen beschadigingen.
AlgemeenOnline Samsung TV besteld, super snel geholpen via de email en antwoord op al mijn vragen, en ook nog eens een zeer scherpe prijs.
AlgemeenPrima service, niet gericht op dure artikelen maar op wat klant vraagt. Fijne bediening en hulp
VerzendingSnelle levering
KlantenservicePrima service, als bovenstaande
AlgemeenIk was via Tweakers terecht gekomen bij Kamera Express en vanaf dat moment is alles soepel gegaan. Telefonisch en via e-mail contact gehad, na elk bericht antwoord op dezelfde dag nog. Alles snel en soepel geregeld en volgens afspraak.
KlantenserviceZoals eerder vermeld, ik heb mijn aanschaf puur via de klanteservice gedaan en niet via de normale webshop, was uiterst snel en vriendelijk geholpen
AlgemeenSony Cybershot DSC-RX10 mark IV aangeschaft bij het filiaal in Turnhout. Professionele toelichting. Voldoende tijd genomen om de verschillen met ons huidig toestel DSC HX400V toe te lichten. Prachtig toestel met heelwat extra mogelijkheden.
VerzendingPrima toestel met heel veel extra functies.
KlantenservicePrima service!