Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenzowel in de winkel als via internet veel keus, uitstekend geholpen, goede prijzen, kortom TOP zaak
Verzendingaltijd snelle levering en correcte verpakking en levering
Klantenservicezowel in de winkel als via chat online uitstekend geholpen, ze nemen echt de tijd voor jou
AlgemeenSnel en duidelijk contact met een uitstekend prijsvoorstel. De levering was op de afgespoken tijd en dag. Ik ben er erg blij mee.
VerzendingOp afgesproken tijd bezorgd
KlantenserviceSnelle communicatie
AlgemeenApple Airpods Pro besteld. Van bestelling tot ontvangst verliep alles super. Erg blij met het bestelde product.
VerzendingProduct werd in goede staat in beschermende doos afgeleverd. Bestelling werd daarnaast op tijd geleverd.
AlgemeenNaar aanleiding van het bekende Tweakers OLED prijzen topic heb ik contact opgenomen met Kamera Express en een tv winkel uit de buurt. Kamera Express kon de LG CX voor een goede prijs aanbieden, met snelle levering en 5 jaar garantie (na het plaatsen van een review).
De tv is top en deze en eerdere ervaringen met Kamera Express zijn top.
Duidelijke communicatie over de levering met de koerier. Hij heeft zelfs nog even geholpen om de tv naar 3 hoog te tillen.
AlgemeenCamera online gereserveerd, netjes voor me apart gehouden en uiteindelijk heel vriendelijk geholpen in de winkel.
VerzendingLens was niet meer op voorraad in de winkel dus die is de volgende dag netjes thuis afgeleverd.
AlgemeenDe service was prima. Ik werd snel geholpen, binnen 10 minuten was ik richting huis. De tv is geweldig.
AlgemeenTijdens de verzending/aflevering van de twee door mij bestelde 27" BenQ monitoren ging iets mis bij PostNL. Na contact met de Kamera-Express klantenservice is adequaat gehandeld, waardoor de tweede monitor toch goed werd afgeleverd.
KlantenserviceKlantenservice heeft mij prima geholpen met het zoeken naar mijn bij PostNL vermiste monitor. Uiteindelijk is een nieuwe monitor verstuurd voordat de vermiste van PostNL was terugontvangen.
AlgemeenThis product is very beautiful, the focus is very accurate, the photos and videos are very good
AlgemeenI bought a FX35mm F2 for my Fuji XT30. The lens is great. Light and compact. great for travelling. It arrived exactly on time as the website from Kamera Express said. I am super happy. Is the third lens that I bought with them
I ordered the product on Saturday and it arrived on Sunday.
Super happy with the service
AlgemeenIk heb de A7ii gekocht online bij Kamera-expres, na wat testen viel de camera toch tegen naar mijn standaarden. Na contact met de klantenservice ben ik naar de superstore gegaan in Arnhem, hier heb ik zonder problemen de camera kunnen inruilen voor een A7iii met bijbetaling. Zonder problemen, fijne service.
VerzendingProduct kwam goed verpakt binnen.
KlantenserviceLang wachten voordat ik te woord werd gestaan.
AlgemeenTelefonisch wat moeizaam contact maar uiteindelijk netjes een inruilprijs voor mijn oude tv gekregen en netjes geholpen in de winkel
KlantenserviceIn de winkel netjes geholpen. contact telefonisch en mail verliep wat moeizamer
AlgemeenIdeal eenvoudig bestellen via Tweakers link, met extra garantie en fysieke winkel strategisch in de buurt.
VerzendingEen gewild artikel. Tot 23:59 uur besteld, de volgende dag gratis en netjes ontvangen. Geen persoonsgegevens in mailberichten, daar kan menig online leverancier niet aan tippen.
KlantenserviceKlantenservice telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 24:00 uur. Klantenservice reageert adequaat, ook op mailberichten.
AlgemeenGeen enkele service op televisies wanneer zich er een probleem voordoet. Je mag het zelf uitzoeken met de service partij. Komen deze afspraken niet na dan heb je kort gezegd pech bij KameraExpress en blijf je zitten met een defect product.
AlgemeenGoed advies gekregen, deskundige medewerker, prima inruilbedrag voor oude camera, heel blij met de nieuwe!
VerzendingCamera was niet op voorraad in de winkel maar de volgende dag keurig aan huis afgeleverd.
AlgemeenZeer kundige medewerkers, er wordt echt met je meegedacht! Ook fijn dat ze meestal alles op voorraad hebben. Een tevreden (terugkerende) klant!
AlgemeenIk heb een Denon AVR-X2600H gekocht als opvolging van mijn Denon AVR-1910. De X1600H zou waarschijnlijk ook voldoen, maar was al een tijdje niet voorradig.
Als je al Denon kent, is het weer vertrouwd. Het stereo geluid is goed, en ik merk t.o.v. oudere model dat er op lage volumes nu wat meer voller/krachtig (bas goed waarneembaar) geluid uit de speakers komt. Ik heb 4 ohm speakers, en ik merk dat deze AVR minder snel heet wordt dan de 1910. Vwb surround heb ik nu nog een middelmatig setje speakers en kan ik geen goed oordeel geven.
Ik heb niet zoveel ingangen nodig, maar een belangrijke feature voor mij is de assignable output speakers voor Front B/Zone 2. Naast een surround setje gebruik ik aparte speakers voor stereo audio (ze staan op een andere plek in de woonkamer). De AVR-1910 was net iets slimmer: die kon je instellen zodat 2-channel stereo automatisch naar Front B werd geleid. Deze feature zit in de huidige Denons pas in een veel duurder model.
Ik heb dit opgelost met mijn Logitech Harmony Hub en activiteit op Zone 2 ingesteld.
Spotify integratie is prima. Zelfs zonder de Heos of Denon app kun je met Spotify direct streamen. Als de de optie Netwerk altijd aan (of zoiets) activeert, gaat de AVR ook vanzelf aan als je gaat streamen.
Denon support via de denon website is goed; ik kreeg ongeveer na 24uur antwoord op vragen die ik had. Dan voel je je als Denon klant toch serieus genomen.
Ook de Kamera Express service weer top; ik heb na 2 dagen het apparaat moeten omruilen omdat het niet meer aanging (DOA). Zowel telefonisch als aan de balie prettig geholpen.
AlgemeenVoor mijn zoon had ik een nieuwe TV nodig. Via tweakers kwam ik al snel terecht bij de LG32LM6300pla.
Ik kwam voor deze TV uit bij Kamera Express. Ze hadden een zeer lage prijs en het was een model bedoeld voor de NL markt.
Het bestellen ging makkelijk en binnen 40 minuten had ik de verzendbevestiging al in mijn mailbox. Artikel is netjes door POSTNL geleverd de volgende dag.
Snel en duidelijk proces. Ook op tijd geleverd.
AlgemeenOp zoek naar een lichtgewicht spiegelreflex (Ik heb een zware dus was geconditioneerd) uitgekomen op een een Canon EOS M50.
Eerst goed geholpen in Amsterdam, daarna thuis wat huiswerk op YouTube gedaan en ivm voorraad de M50 in Eindhoven gekocht.
Ook in Eindhoven uitstekend geholpen.
De camera uitgeprobeerd en goed gebruikt, makkelijk in bediening en maakt fantastische foto's.
AlgemeenMogelijkheid om product te reserveren in winkel is top, dit vermijdt onnodige verplaatsingen.
Deskundige uitleg (Vestiging Gent).
Uitgebreid assortiment.
Zeer concurrentiële prijzen.
Bijkomende product op zaterdag besteld in Gent - Dinsdag geleverd
AlgemeenSnelle levering voor een scherpe prijs. Zaterdag besteld, maandag in huis. Door een Paypal-betaling zou de levering langer duurder. In de praktijk heb ik hier niks van gemerkt.
VerzendingHelaas was mijn Canon Powershot G11 na 10 jaar stuk gegaan. De lens wilde niet meer sluiten. Hierom de Canon PowerShot G1X mark II gekocht. De bediening van de Canon’s komt overeen met elkaar. Je stapt dus zo over. De G1X is aanzienlijk zwaarder dan de G11. Het beeld en de vergroting van de G1X is stukken beter. Tevreden met deze aankoop.