Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNetjes en vriendelijk geholpen in de winkel. De medewerker had duidelijk verstand van zaken. Een winkel om terug te komen.
KlantenserviceIk ben via email netjes te woord gestaan en heb een goed inruilvoorstel gekregen.
AlgemeenIk was op zoek naar een systeemcamera van Sony en vond bij Kamera Express de camera die ik zocht met ook nog een mooie aanbieding. Mede dankzij eerdere goede ervaringen gekozen om de camera hier te bestellen. Omdat ik al exact wist wat ik wilde was de bestelling zo geplaatst. Site bevatte nog wel goede reviews over de camera.
VerzendingSnel verzonden en duidelijke track en trace. Goed verpakt
AlgemeenRecentelijk in de winkel in Groningen geweest om een lens om te wisselen voor een kleiner model (vooraf al bedacht welke). In de winkel werd ik goed en aardig te woord gestaan en kreeg ik een goed bod op mijn oude lens en vertrok met een nieuwe lens.
KlantenserviceVooraf contact met de klantenservice gehad om te zien in welke orde grootte de in te ruilen lens waard was. En ook achteraf een vraag over de factuur. In beide gevallen snel en duidelijk antwoord.
AlgemeenErg fijne zaak met goede communicatie! Ik ben er geweest voor een nieuwe tv en werd erg goed geholpen, kreeg de tv mee voor een erg goede prijs en kreeg er zelfs nog een HDMI kabel bij van 80 euro.
KlantenserviceKlantenservice is erg goed, zeer snelle en goede correcte communicatie.
AlgemeenHad thuis de keuze voor de lens al gemaakt. Werd in de winkel vriendelijk te woord gestaan door een mevrouw die geïnteresseerd naar mijn fotografie hobby vroeg. Was zelf ook enthousiast over deze lens, dus dan ga je blij weer naar huis!
VerzendingIn de winkel opgehaald. Was op voorraad, zoals ook op de website stond vermeld. Prima dus!
AlgemeenGoede duidelijke webshop. Na duidelijke uitleg heb ik snel de juiste keuze gemaakt en besteld.
VerzendingSnelle verzending, zorgvuldig verpakt
Algemeenzowel in de winkel als via internet veel keus, uitstekend geholpen, goede prijzen, kortom TOP zaak
Verzendingaltijd snelle levering en correcte verpakking en levering
Klantenservicezowel in de winkel als via chat online uitstekend geholpen, ze nemen echt de tijd voor jou
AlgemeenSnel en duidelijk contact met een uitstekend prijsvoorstel. De levering was op de afgespoken tijd en dag. Ik ben er erg blij mee.
VerzendingOp afgesproken tijd bezorgd
KlantenserviceSnelle communicatie
AlgemeenApple Airpods Pro besteld. Van bestelling tot ontvangst verliep alles super. Erg blij met het bestelde product.
VerzendingProduct werd in goede staat in beschermende doos afgeleverd. Bestelling werd daarnaast op tijd geleverd.
AlgemeenNaar aanleiding van het bekende Tweakers OLED prijzen topic heb ik contact opgenomen met Kamera Express en een tv winkel uit de buurt. Kamera Express kon de LG CX voor een goede prijs aanbieden, met snelle levering en 5 jaar garantie (na het plaatsen van een review).
De tv is top en deze en eerdere ervaringen met Kamera Express zijn top.
Duidelijke communicatie over de levering met de koerier. Hij heeft zelfs nog even geholpen om de tv naar 3 hoog te tillen.
AlgemeenCamera online gereserveerd, netjes voor me apart gehouden en uiteindelijk heel vriendelijk geholpen in de winkel.
VerzendingLens was niet meer op voorraad in de winkel dus die is de volgende dag netjes thuis afgeleverd.
AlgemeenDe service was prima. Ik werd snel geholpen, binnen 10 minuten was ik richting huis. De tv is geweldig.
AlgemeenTijdens de verzending/aflevering van de twee door mij bestelde 27" BenQ monitoren ging iets mis bij PostNL. Na contact met de Kamera-Express klantenservice is adequaat gehandeld, waardoor de tweede monitor toch goed werd afgeleverd.
KlantenserviceKlantenservice heeft mij prima geholpen met het zoeken naar mijn bij PostNL vermiste monitor. Uiteindelijk is een nieuwe monitor verstuurd voordat de vermiste van PostNL was terugontvangen.
AlgemeenThis product is very beautiful, the focus is very accurate, the photos and videos are very good
AlgemeenI bought a FX35mm F2 for my Fuji XT30. The lens is great. Light and compact. great for travelling. It arrived exactly on time as the website from Kamera Express said. I am super happy. Is the third lens that I bought with them
I ordered the product on Saturday and it arrived on Sunday.
Super happy with the service
AlgemeenIk heb de A7ii gekocht online bij Kamera-expres, na wat testen viel de camera toch tegen naar mijn standaarden. Na contact met de klantenservice ben ik naar de superstore gegaan in Arnhem, hier heb ik zonder problemen de camera kunnen inruilen voor een A7iii met bijbetaling. Zonder problemen, fijne service.
VerzendingProduct kwam goed verpakt binnen.
KlantenserviceLang wachten voordat ik te woord werd gestaan.
AlgemeenTelefonisch wat moeizaam contact maar uiteindelijk netjes een inruilprijs voor mijn oude tv gekregen en netjes geholpen in de winkel
KlantenserviceIn de winkel netjes geholpen. contact telefonisch en mail verliep wat moeizamer
AlgemeenIdeal eenvoudig bestellen via Tweakers link, met extra garantie en fysieke winkel strategisch in de buurt.
VerzendingEen gewild artikel. Tot 23:59 uur besteld, de volgende dag gratis en netjes ontvangen. Geen persoonsgegevens in mailberichten, daar kan menig online leverancier niet aan tippen.
KlantenserviceKlantenservice telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 24:00 uur. Klantenservice reageert adequaat, ook op mailberichten.
AlgemeenGeen enkele service op televisies wanneer zich er een probleem voordoet. Je mag het zelf uitzoeken met de service partij. Komen deze afspraken niet na dan heb je kort gezegd pech bij KameraExpress en blijf je zitten met een defect product.
AlgemeenGoed advies gekregen, deskundige medewerker, prima inruilbedrag voor oude camera, heel blij met de nieuwe!
VerzendingCamera was niet op voorraad in de winkel maar de volgende dag keurig aan huis afgeleverd.