Gebruikers over webshop NBB.com

Mooie site goede service en snelle levering en goede prijs verhouding ...ook al moes ik ff een belletje doen maar alles is goedgekomen duurde alleen een paar dagen langer

Goede levering .....netjes verpakt .ook al moes ik ff een belletje doen alles is goed gekomen

Ja ik was netjes geholpen toen ik belde voor een vraag

Mooie en stijlvolle telefoon.
Levering is super snel.
Telefoon voldoet aan de eisen die gesteld mogen worden aan een telefoon uit deze prijsklasse.
Zeer tevreden ermee en een aanrader.

Bestelling werd direct de volgende werkdag verstuurd. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang.

Geen contact hoeven opnemen, maar ze houden je prima op de hoogte van de voortgang van de bestelling

Ik heb er pas 1x gekocht , voorlopig een goede indruk
Bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd , ze zijn wel goedkoop

geen klantenservice nodig gehad

prima verpakt in een stevige doos met veel een berg kussenzakjes

Bestelproces is simpel en min of meer standaard. Ik was al klant en geregistreerd bij NBB dus dat maakt het nog sneller. Levertijd was duidelijk gecommuniceerd, spullen verzonden binnen de gegeven tijd.

Levering was op tijd, netjes met postnl en goed verpakt

Beste richardSpa,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!

NBB.com

Ik was op zoek naar Ubiquity switch en deze kwam naar boven via Google. Het was in vergelijking met andere leveranciers een scherpe prijs die zij hanteren.
Het bestellen is intuïtief en overzichtelijk en het betalingsproces verliep soepel.

Het product was goed verpakt en werd 'Just In Time' geleverd!

Voor de tweede keer besteld bij NBB.com en opnieuw een topervaring. Alles ging vlot van bestelling tot levering, de prijzen zijn eerlijk en transparant, en je voelt dat ze net dat beetje extra moeite doen om klanten tevreden te maken. Het is fijn om op zo’n betrouwbare webshop te kunnen rekenen. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Produkt was niet op voorraad bij bestelling maar is geleverd op de vermelde datum, zoals vermeld !!

Ik heb deze eigenlijk niet nodig gehad alles verliep vlekkenloos!

Heldere website met scherpe prijzen, item (Ubiquiti U7 Pro) hier besteld omdat het het goedkoopste was.
Je wordt goed geïnformeerd over de bestelstatus en de verzendstatus (je krijgt echt overal een mail van 😁)
Al met al, dikke prima.

Besteld in het paasweekend, kreeg duidelijk te horen dat het pas na Pasen verzonden werd, had het uiteindelijk donderdag in huis.

Het is een overzichtelijke site en je ziet meteen of een product op voorraad is of hoelang het gaat duren voordat het binnenkomt. De omschrijving van het product is prima, het is een overzichtelijke / rustige site om het product goed te bekijken.

Het is echt ongelofelijk op vrijdag middag besteld en op maandag met DHL al in huis, echt dit is zo lekker. Goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Beste Toogo4,

NBB.com

Ik heb een 34 inch monitor gekocht. De prijs was belangrijkste motivatie om bij deze webshop te kopen. Het was een eerste aankoop voor mij. Bestelproces was heel makkelijk en super snel.

Monitor werd 2 dagen na bestelling geleverd. Monitor werd verzonden in de verpakking van de fabrikant met stevige 2 omsnoeringsbanden.

Via NBB een Xiaomi telefoon besteld. De webshop had de beste prijs en zeer snelle levering. Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend al geleverd. Helemaal top.
Verder qua user experience geen verschil met andere grote webshops. Duidelijke site, duidelijk wat je kan verwachten. Zolang de prijzen goed zijn, zal ik hier vaker bestellen.

Zeer snelle verzending aan huis, binnen 24 uur had ik het pakket in handen.

Gemakkelijk om te bestellen op de website. Het product voldoet aan mijn verwachting. Ik moet product nog wel installeren.

De aangegeven levertijd werd zelfs eerder. Info was goed tijdens levertraject.

Niet nodig gehad, omdat de bestelling, de levering en het product in orde waren.

Beste birdie31,

NBB.com

NBB was de goedkoopste aanbieder voor mijn meest recente aankoop, een ASRock B760M-ITX/D4 WiFi waar ik via een Pricewatch-deeplink op uitkwam. Het bestelproces (winkelmandje, account aanmaken, bezorgmethode kiezen, afrekenen) verliep vlot en duidelijk.

Zowel de Pricewatch als de webshop zelf vermelden een verwachte levertijd van 5-10 werkdagen thuisbezorgd, maar het pakketje was er al binnen 4 dagen. Netjes verpakt met bescherming in passende (en niet veel te grote) doos.

Een snellere levering en zelf de vervoerder kunnen kiezen zou ongetwijfeld nog beter zijn, maar ik wist waar ik aan toe was en werd zodoende blij verrast met een snellere levering; en ik had het geluk (nou ja, in dit geval dan) dat PostNL de bezorging goed heeft verzorgd, dus ik heb niets te klagen.

Erg snel verstuurd en kwam netjes de dag erna. Aanrader! Ik zal hier zeker vaker bestellen

Helemaal goed. Op tijd en netjes verpakt. Aanrader! Zou er zeker vaker bestellen.

Besteld in het weekend, mooi op dinsdag toegekomen. Product was goed verpakt, communicatie ook zoals het hoort. .

Verzending zoals beloofd, met PostNL met track & tracing. Verder niets om op te merken

niets om op te merken, geen klantenservice nodig gehad, da's altijd het beste.

Het proces werkt zoals je tegenwoordig mag werwachten van een webshop. Artikel en voorraadinformatie klopt. Betaling gaat zonder problemen, en op tijd geleverd.

De zending is op tijd geleverd, zonder issues hierin. Helemaal goed dus.

Beste gilles2516,

NBB.com

Ik heb de Samsung Galaxy s26 Ultra besteld , de volgende dag in huis tegen een scherpe prijs, heel blij mee

De volgende dag al in huis , super snelle correcte levering

netjes, werd voldoende per E mail op de hoogte gehouden

Super prices attracted me, I was a bit hesitant at first but the shop met all my expectations. The promised delivery timeline was kept, I had an urgent question and the customer service got back to me very fast, I was both surprised and very satisfied.

The package was nicely and securely packed, it was sent on time.

Fast and helpful response from the customer service about an important matter.

Vlot bestelproces, een pixel 9 besteld bij de goedkoopste van het moment. De keuze in hoesjes had wat groter mogen zijn, voor deze telefoon alleen back covers in het assortiment.
Telefoon vlot besteld en (voor Duitse webshops) vlot geleverd. Tot mijn verbazing geen handtekening voor ontvangst....het prijsverschil moet toch érgens vandaan komen, nietwaar?
Over het algemeen prima tevreden.

De doos waarin de telefoon was verzonden had wat steviger mogen zijn, en meer opvulling van de loze ruimte. De omdoos was wat beschadigd en de spullen slingeren los in de doos, zonde.

Goedkoop, Super snel and overal leuk.

De beste prijzen voor Ubiquiti, meestal goedkoper dan in de officiële webshop.

Alles werd bezorgd door PostNL. De verpakking was veilig en over het algemeen stevig.

Beste t3hk0d3,

NBB.com

Simpel met bestellen en een vlotte levering tegen de allergoedkoopste prijs. Zeer netjes verpakt.
Ber er blij mee.

Zeer snel geleverd en zeer netjes verpakt. Een tegen een hele leuke prijs

Verder geen contact mee gehad dus was voor mij niet interessant

Scorekaart voor NBB.com